Γιατί είμαι τόσο κουρασμένος

Πρωινά υπαγορεύονται από εξάντληση και έτσι οι διανυκτερεύσεις. Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια είναι όπως την αναρρίχηση, το Έβερεστ και η ζωή αυτή τη στιγμή, φαίνεται σαν μια (προσωπική) ενεργειακή κρίση. Το προφανές ερώτημα, δεσπόζει σαν ένα χαλαρά κρεμασμένο μαχαίρι, είναι Γιατί είμαι τόσο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ; As Sarah McLachlan το βάζει, είμαι τόσο κουρασμένος, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ ... στέκεται στην άκρη του κάτι πολύ πολύ βαθιά ... αστείο πώς αισθάνομαι τόσο πολύ, αλλά δεν μπορεί να πει μια λέξη ... είμαστε φωνάζουν στο εσωτερικό, OH, αλλά δεν μπορεί να ακουστεί ... φοβούνται τόσο πολύ να σ 'αγαπώ, φοβούνται περισσότερο να χάσει ... παραμένουν προσκολλημένοι σε ένα παρελθόν.
Είναι η αδυναμία μας να αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο παρόν, που πραγματικά μας κάνει να κουραστεί. Η ατελείωτη δοκιμασία της προσπαθεί, φαίνεται περισσότερο από την Οδύσσεια του Ομήρου. Ας δούμε ποιες είναι οι σκοτεινές αλήθειες του κουραστικό ζωής, γεγονός που καθιστά όλους μας αναρωτιούνται, «γιατί είμαι πάντα τόσο κουρασμένη;».
Γιατί Είμαι Κουρασμένος Έτσι όλοι την ώρα;
Άγρυπνες νύχτες?, Η απάντηση στο γιατί είμαι τόσο κουρασμένος τελευταία, μπορεί να σχετίζονται με την ποιότητα του ύπνου σας. Αϋπνία, αδυναμία να κοιμηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, σταθερά ανησυχητικό, σπασμωδικές κινήσεις και τον ύπνο και υπερβολική κούραση είναι μερικές από τις αιτίες αϋπνία. Sleep αποτελεί ουσιαστικό μέρος της ευεξίας. Το σώμα μας χρειάζεται 8-10 ώρες ύπνου. Νάρκη επιτρέπει το μυαλό να είναι ξεκούραστα και να ανανεωθείτε ίδια. Έτσι, αν έχετε σημειώσει άγρυπνες νύχτες, για λίγο, πρέπει να αλλάξετε τη συνήθεια και να πάρει τον ύπνο κάποια καλή νύχτα. Ώστε να μάθουν πώς να κοιμηθεί γρήγορα, να βρει μια θεραπεία για τους οποίους είμαι τόσο κουρασμένος το πρωί.
Έλλειψη σωματικής άσκησης? Ο γύρος του ρολογιού ωρών εργασίας, αφήστε λίγο χρόνο για κάθε άσκηση. Η άσκηση βοηθά το σώμα να διατηρήσει τα επίπεδα ενέργειας. Ως εκ τούτου, όταν το σώμα δεν έχει θέσει τον εαυτό της σε οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, δοκιμάζει η έλλειψη ενέργειας και θέτει αδυναμία, χωρίς καμία φυσική άσκηση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να αφιερώσουμε τουλάχιστον 30 λεπτά από το χρόνο σας, κάθε μέρα, σε μια φυσική δραστηριότητα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το γιατί είμαι πάντοτε κουρασμένος.
Ακατάλληλη Διατροφή? Γιατί είμαι τόσο κουρασμένος μετά τρώω; Υπάρχουν πολλοί αυτή την ερώτηση. Η διατροφή σας είναι σχετικές με το πώς το σώμα σας νιώθει και πώς λειτουργεί. Αίσθημα κόπωσης μετά το φαγητό, είναι σίγουρο περίπτωση της διαιτητικής πρόσληψης πάει στραβά. Αντικανονική συνήθειες διατροφής, να σας κάνει να καταναλώνουν περισσότερο από ό, τι απαιτείται. Το χρονικό διάστημα που οδηγεί και στην αύξηση ακαταμάχητο πόθους και κραιπάλη φαγητού. Έτσι, αν ταΐζετε το σώμα σας με πολλούς υδατάνθρακες, ζάχαρη και επιβλαβείς ουσίες, ο μεταβολισμός σας πηγαίνει για μια εκτίναξη, σε κάνουν να νιώθεις γεμιστό και κουρασμένος. Ως εκ τούτου, η αντιμετώπιση γεύση σας, αφού είναι μια εβδομάδα είναι αποδεκτό, αλλά δεν σε καθημερινή βάση. Επίσης, ακολουθεί την αρχή της «πρωινό σαν βασιλιάς, γεύμα σαν πρίγκιπας και δείπνο σαν άπορος» και θα ξέρετε την απάντηση στο γιατί είμαι τόσο κουρασμένος το απόγευμα. Διαβάστε περισσότερα για την κόπωση μετά από το φαγητό το μεσημεριανό γεύμα.
Ανεπαρκή ανάπαυση? Οι περισσότεροι από εμάς είναι multitaskers. Φανταστείτε ότι οι οργανισμοί μας είναι τα αυτοκίνητα. Μετά από μια μακρά 500 χιλιόμετρα οδήγησης, εάν το αυτοκίνητο δεν είναι ανεφοδιάζονται και να συντηρούνται, πρόκειται να σας δώσω ένα μικρό πρόβλημα, που όμως μπορεί να είναι ακόμη σέρνεται. Ομοίως, όταν κρατάμε σέρνοντας το σώμα μας κάθε φορά να κάνουμε κάτι, αυτό είναι που στην πραγματικότητα έναν φόρο για εμάς. Περπατώντας το πρόσθετο μίλι, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Αναμμένο κερί σας σε πάρα πολλές άκρες, μπορεί να καταλήξει σε όχι μόνο τη σωματική κόπωση, αλλά την ψυχική φθορά έξω πάρα πολύ, η οποία είναι ακόμη πιο επιζήμια. Ως εκ τούτου, είναι ενδεδειγμένο ότι παύση και να ανακτήσετε και στη συνέχεια στον εαυτό σας επανεκκίνηση, για να λειτουργούν καλύτερα. Διαβάστε περισσότερα για την υλοτόμηση κουρασμένος όλη την ώρα.
Η απλή απάντηση στο «γιατί είμαι τόσο κουρασμένος», είναι εσείς αναγκάζοντας το σώμα και το μυαλό σας να συμμετάσχουν σε μια δραστηριότητα, δεν μπορούν πλέον να λάβουν. Κάθε φορά που αισθάνεστε κουρασμένοι και κάτω, αναλύει τις ενέργειές σας, να αποφασίσει την αξία του και στη συνέχεια να προχωρήσουμε. Το σώμα είναι σαν μια μηχανή, η οποία πρέπει να συντηρούνται και να προσέχει, κάθε μέρα. Προσέξτε!