Band Ιδέες Όνομα

Ενώ η μπάντα άρχισε να μου μαρμελάδα και πρόβες, έχουμε συχνά ξέχασε για να καταλήξουμε σε ένα όνομα για τη μπάντα μας. Θεωρώντας ότι ήμασταν όλοι virgins μπάντα πριν πάρει μαζί, κανείς από εμάς δεν είχαν ποτέ δει μια μπάντα πριν. Παρόλο που όλοι έχουμε ακούσει και σχεδόν λατρευόταν σε πολλά συγκροτήματα και μουσικούς, είναι λίγο δύσκολο να έρθει επάνω με τα ονόματα για το συγκρότημα. Ανήκοντας στο λογοτεχνικό τμήμα του συγκροτήματος, έρχεται με το όνομα ήταν είδος της ευθύνης μου. Λοιπόν, εμείς καταλήξουμε σε ένα όνομα, αλλά βρήκαμε επίσης πολύ μεγάλες αυτές κατά τη διαδικασία. Ας δούμε τα πρώτα.
Cool ιδέες όνομα του συγκροτήματος? Υπάρχουν ορισμένα ονόματα μπάντα που απλά καπνός από τα δροσερά λέξης. Οι προσωποποιούν το συναίσθημα και ταιριάζει εντελώς. Εδώ είναι μερικά ονόματα μπάντα που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. ? Pearl Glow? Junior Sound Εργαστήρι? Nirvana Ζωγράφος? Το Darkside? Είδους Lucifer? Giant τοξικομανείς πίεσης? Allstars? Flying Σοβαρότητα? Είσοδος Αποτέλεσμα? Queens Mood Retro? Σινάτρα Spectrum? LayLo? Νεκρικό Living? Entourage? Αγοράκια? Ντόντος Duet? Symbian Sync? Φωτιά Πρώτες? Vintage Psycho Διακανονισμού? Φρόιντ Project? Όλα αυτά τα ονόματα είναι αρκετά εφευρετική και κρατήστε την ουσία της μουσικής με δεν έχει σύνορα.
Διαβάστε περισσότερα για την εναλλακτική rock μπάντες.
Καλές ιδέες όνομα του συγκροτήματος? Αυτά είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν για το είδος της μουσικής που το συγκρότημα μπορεί να παίξει. Κάποιος μπορεί να επιλέξει εκείνο που ακούγεται η πιο κατάλληλη για το είδος. ? Sykadelick? Bloodlust? Growl Ορμή? Big Purple Head? Αορατότητα? EmJay? Magik? Sin πράττοντες? Ουράνια κακό? Bodhi Δέντρο (υφιστάμενη ζώνη)? Pin Drop Βίας (υφιστάμενη ζώνη)? Parikrama (υφιστάμενη ζώνη)? Zeest (υφιστάμενη ζώνη) ? The Trip (υφιστάμενη ζώνη)? μαριχουάνα Farm? Ζητάμε κυνηγοί? δεν είναι καλό Gals / Guys? άγαμοι Αγάπη? Band του Alzheimer? προφυλακτικό Έθνους? Ναι, μερικές από αυτές μπορεί να φαίνεται λίγο πάνω από την κορυφή, αλλά πιστέψτε με, είναι καλύτερη από εκείνη που έρχεται στη συνέχεια. Είτε τρόπους, οι ονομασίες αυτές λειτουργούν καλά για τις ζώνες που επιθυμούν να αποδείξουν maverickness τους.
Διαβάστε περισσότερα για το καλύτερο ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών.
Nasty Ιδέες για όνομα του συγκροτήματος? Τώρα, δεν είναι όλες οι ονομασίες αυτές πρέπει να ότι οι κοινωνικά αποδεκτές, σωστά; Στην αναζήτησή μου για το τέλειο όνομα του συγκροτήματος, και ο αριθμός των συναυλιών που έχω παρακολουθήσει, υπάρχουν μερικά πολύ απίστευτο ονόματα και ιδέες όνομα του συγκροτήματος που έχω συναντήσει. Τώρα, αυτά τα ονόματα είναι μεγάλη όταν θέλετε να κάνετε μια στιγμιαία εντύπωση στο κοινό σας, ή να δείξει ότι απλά ενδιαφέρονται για τη μουσική, και όχι το όνομα της μπάντας. ? Συνέδριο Spunk? Επίθεση του υποχωρούν Invisible Αγελάδες? Το Baby εκτοξευτήρες? Παραπέτασμα του πόνου? Devilishistic? Booty καλεί? 50% off? Vomit της Victoria? Ανοησίες Σόφι? Leopard Κυνηγοί? Οι σακούλες Douche? PMS? Triple D? Καλύτερα από σένα ? παρακολουθήσεων Χρόνος? Το μέλλον? The Old Monk? Band Κολέγιο? Παίζουμε! ? Εκ πρώτης όψεως? Ναι, έχω ακούσει ειλικρινά οι άνθρωποι έρχονται με τα ονόματα και τη χρήση αυτού του είδους, το οποίο μπορείτε να απέχουν από τη χρήση, είναι η επιλογή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η δημοτικότητα του είδους μπάντες των αυξήσεων απλώς επειδή τα ονόματά τους είναι τόσο αστείο.
Έτσι, τώρα ξέρετε ότι υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τύπων των ζωνών και των ιδεών όνομα του συγκροτήματος σε αυτό το άρθρο. Πίστεψέ με, είχαμε άφθονο γέλιο με μερικά από αυτά τα ονόματα, και ήμασταν ΣΚΕΨΕΙΣ σοβαρά κατά τη διάρκεια μερικών άλλων. Ενώ εκείνο που εγκαταστάθηκε με δεν υπάρχει στη λίστα, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι αυτή τη στιγμή. Έχουμε το όνομα εαυτό μας την Unidentifiables.Έχουμε τους λόγους μας για αυτό. Έτσι, αν αναρωτιέστε ποια είναι η διαδικασία της σκέψης πίσω από αυτό ήταν, επιτρέψτε μου να σας πω, το όνομα απλώς έκκληση για μας. Έτσι, είτε πρόκειται για ένα όνομα από τις παραπάνω λίστες, ή ένας που έχετε διαλέξει από την figments της φαντασίας σας, μόνο μία επιλογή. Πίστεψέ με, θα σας ταιριάζει στη στιγμή! Αυτό είναι που υπογράφει! Rock On!!