Φρυδιών Αποτρίχωση

Έχοντας το τέλειο φρύδια είναι απολύτως απαραίτητη, όπως τα φρύδια καθορίζουν το πρόσωπό σας. Το πρώτο βήμα είναι να βρούμε τον καλύτερο σχήμα που θα ταιριάζει το πρόσωπό σας και το δεύτερο βήμα είναι να βρεθεί η τρίχα φρυδιών τεχνική αφαίρεσης που είναι καλύτερο κατάλληλο για σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αφαίρεση τρίχας από τα φρύδια σας για να πάρετε τα πιο κολακευτικά σχήμα και θα πρέπει να επιλέξετε μία, σύμφωνα με όριο τον πόνο και την καταλληλότητά σας. Ας συζητήσουμε τις διαφορετικές τεχνικές αφαίρεσης τρίχας φρυδιών λεπτομερώς.
Φρύδι Τεχνικές Αποτρίχωση
Οι διάφορες μέθοδοι αφαίρεσης τρίχας φρυδιών είναι tweezing, αποτρίχωση, threading και laser. Για τους ανθρώπους που έχουν βαριά ανάπτυξη και θέλετε να πάρετε τα φρύδια τους shaped μόνιμα, φρύδι αποτρίχωση με τη βοήθεια λέιζερ είναι μια πολύ καλή επιλογή. Laser τρίχα φρυδιών απομάκρυνσης τίποτα κόστος μεταξύ 340 έως $ 500 δολάρια ανάλογα με την πυκνότητα των τριχών. Είναι μια σχετικά ανώδυνη διαδικασία και ολοκληρώνεται σε 15 με 20 λεπτά. Δεν υπάρχει χρόνος αποκατάστασης που απαιτείται για αυτό, και το άτομο μπορεί να αναμένει κάποια μικρή ερυθρότητα που συνήθως υποχωρεί σε μια μέρα ή δύο.
Μια φορά δοκιμάζεται ένας πολύ δημοφιλής μέθοδος αφαίρεσης τρίχας φρυδιών is tweezing. Σε αυτή τη μέθοδο πρώτα θα πρέπει να μουδιάσει η περιοχή γύρω από τα φρύδια σας με το τρίψιμο ένα παγάκι. Είναι καλύτερο να πάει για φρύδι tweezing αμέσως μετά είχατε ένα ντους καθώς αυτό βοηθήσει τη διευθέτηση των μαλλιών και οι πόροι είναι ανοικτή, η τρίχα βγαίνει πιο εύκολα. Τώρα πάρτε ένα ζευγάρι των καθαρών λαβίδας και tweeze οποιαδήποτε αδέσποτα μαλλιά γύρω από το φρύδι. Τραβήξτε το δέρμα γύρω από χλευασμός φρυδιών σας με τη βοήθεια του αντίχειρα και του μεσαίου δακτύλου. Κρατήστε τα ανεπιθύμητα μαλλιά σε λαβίδα σας όσο πιο κοντά στη ρίζα του δυνατού, και τραβήξτε προς τα έξω. Φροντίστε να κρατάτε το δέρμα γύρω από τα φρύδια σας, χλευασμός δυνατό ενώ είστε tweezing ώστε να αποφευχθεί πληγωθείς. Θυμηθείτε να βρούμε μόνον προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των μαλλιών και αν θέλετε να διαμορφώνει τα φρύδια σας, κάντε το με το μάδημα τα μαλλιά από κάτω από το φρύδι και δεν είναι από πάνω. Προκειμένου να αποφευχθεί κάθε φλεγμονή και να κλείσει τους πόρους εφαρμόσει ένα ήπιο χωρίς αλκοόλ στυπτικό γύρω από τα φρύδια σας, μόλις τελειώσετε. Ίσως επιθυμείτε επίσης να γνωρίζουν πώς να βγάλετε τα φρύδια.
Αυξητική είναι επίσης μεταξύ μία από τις πλέον προτιμώμενες τεχνικές αφαίρεσης τρίχας φρυδιών. Αν και είναι μια επίπονη τεχνική η τρίχα δεν regrow για μέχρι 3 εβδομάδες. Το μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι για την αποτρίχωση φρυδιών με το κήρωμα, τα μαλλιά πρέπει να είναι τουλάχιστον ¼ ίντσες στο μήκος, έτσι ώστε το κερί μπορεί να προσχωρήσει σε αυτό. Το κερί θα πρέπει πρώτα να θερμαίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Το ζεστό κερί πρέπει να εφαρμοστεί στην περιοχή κοντά στο φρύδι σας με τη βοήθεια μιας πλαστικής σπάτουλας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών. Εφαρμόστε ένα καθαρό λωρίδα υφάσματος ή αποτρίχωση ταινία για την περιοχή στην οποία έχετε εφαρμόσει το κερί. Τώρα τραβήξτε το ύφασμα ή αποτρίχωση ταινίες με μια γρήγορη κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το κερί και την ανεπιθύμητη τρίχα στη συνέχεια θα βγει στην αποτρίχωση ταινία. Αν σκοπεύετε να το κάνετε αυτό στο σπίτι, να είστε προσεκτικοί για να ελέγξετε τη θερμοκρασία του ζεστού κεριού πριν από την εφαρμογή όπως ίσως κίνδυνος κάψιμο στο δέρμα σας. Ίσως επιθυμείτε επίσης να ξέρετε για φρύδι διαμόρφωση και διαφορετικά σχήματα φρύδι.
Μια άλλη πολύ αποτελεσματική τρίχας φρυδιών τεχνική αφαίρεσης που κερδίζει γρήγορα η δημοτικότητα threading. Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες σε ανατολικές χώρες, αλλά τώρα είναι να βρει την έγκριση ακόμα και στα δυτικά. Σε αυτή την τεχνική ένα βαμβακερό νήμα σε μια συστροφή κίνηση για να χρησιμοποιείται για την αφαίρεση μεμονωμένων τριχών. Είναι σχεδόν ανώδυνη μέθοδο, εάν αυτό γίνεται από έναν έμπειρο επαγγελματία ομορφιά. Διαμόρφωση και γλυπτική των φρυδιών μπορεί να γίνει με μεγάλη ακρίβεια από το σπείρωμα. Είναι επίσης μια πολύ γρήγορη μέθοδο και δεν χρειάζεται να περιμένετε για την τρίχα να αυξηθεί σε ένα ορισμένο μήκος για να μπορέσετε να κάνετε threading φρύδι. Διαβάστε περισσότερα για? Πώς να Thread φρύδια? Πώς να tweeze φρύδια? Πώς να Wax φρύδια? Λοιπόν, εδώ ήταν μερικές διαφορετικές οδηγίες αφαίρεσης φρύδι μαλλιά, μαζί με τα υπέρ και τα κατά τους, ώστε να μπορείτε να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το τι είναι κατάλληλο για εσάς.