Οστό του τραχήλου Piercing

Body art, από την άποψη του τατουάζ και piercing, έχει πάρει μια νέα μορφή κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Για τους νεότερους γενιά, Σκουλαρίκια αυτί και piercings μύτη έχουν γίνει mainstream. Και στην αναζήτηση για νεότερες μορφές τρυπήματα σώμα, ήρθε μαζί piercing στη γλώσσα, χείλη, φρύδια, θηλή και αφαλό (ή στον ομφαλό). Μια τέτοια νέα δροσερή τάση βλέμμα είναι γιακά διάτρηση των οστών ή ακριβέστερα, κλείδωσης piercing. Να υποβιβαστεί ως την πιο δύσκολη και επώδυνη είδος του piercing επιφάνειας, θα πρέπει να ληφθεί οστό του τραχήλου piercing πολύ σοβαρά και θα πρέπει να την έρευνα σε αυτό, πριν από πραγματικά να πηγαίνει για τη διάτρηση.
Γιακάς Piercing οστών: Μια επισκόπηση
Γιακάς piercing οστών είναι βασικά ένα σπάνιο και δύσκολο είδος του τρυπήματα σώμα, δηλαδή να εισάγετε τη βελόνα σε μια περιοχή του δέρματος που δεν είναι ούτε κοίλη ούτε κυρτή. Έτσι, η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την διάσχιση κατά μήκος ενός πτερυγίου του δέρματος και όχι εντελώς περνώντας μέσα από μια μερίδα σωμάτων από το ένα άκρο στο άλλο (όπως στο αυτί). Θα πρέπει να γίνει με ειδική διατρυπών, ο οποίος έχει σε βάθος γνώση σχετικά με τα μέρη του σώματος. Παρακάτω είναι μερικές σημαντικές πτυχές της οστό του τραχήλου piercing που μπορείτε να προτιμήσετε να μάθει για αυτό το ακραίο τρύπημα σώματος:
Οστό του τραχήλου Piercing Προετοιμασία? Πριν πραγματικά piercing, η περιοχή του θώρακα είναι αποστειρωμένα και τα piercing χώρο προσδιορίζεται πρώτα. The διατρυπών σηματοδοτεί στη συνέχεια η ακριβής σημεία διάτρησης και στις δύο πλευρές των οστών, κατά προτίμηση στο κέντρο της κλείδωσης. Με την εκτίμηση του γιακά μέγεθος των οστών κατά προσέγγιση, μια κατάλληλη ράβδο επιφάνεια ή barbell των σωστό μήκος (περίπου 3 ίντσες) που έχει επιλεγεί. Μόλις γίνονται αυτά τα προπαρασκευαστικά μέτρα, τα έσοδα διατρυπών με το τρύπημα διαδικασία.
Οστό του τραχήλου Piercing Διαδικασία? Όπως το όνομα υποδηλώνει, η βελόνα είναι ραμμένο σε μία πλευρά του γιακά οστών, περνά από κάτω και στη συνέχεια βγαίνει στην άλλη πλευρά. Έτσι, τα σημεία εξόδου από οστό του τραχήλου piercing βρίσκονται εκατέρωθεν της κλείδας. Το κόσμημα επισυνάπτεται στη βελόνα και το τελευταίο ωθείται έξω απαλά, το μπαρ αντικαθιστά τη βελόνα. Ομοίως, το άλλο κλείδα είναι διάτρητος. Πρέπει να υπομνησθεί ότι γιακά κοσμήματα piercing οστά πρέπει να είναι αυστηρά από βιο-συμβατό τύπου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιπτώσεις του piercing σώματος.
Οστό του τραχήλου Piercing Φροντίδα? Οστά Γιακάς διάτρηση πόνος μπορεί να είναι πολύ σοβαρές. Μετά από όλα, είναι το βαθύτερο διαπερνούσες την επιφάνεια, που εκτελούνται επί του παρόντος. Μετά τη διαδικασία έχει τελειώσει, θα πρέπει να τηρήσει αυστηρά την μετά συμβουλές φροντίδας του piercing γιακά οστών. Μην αγγίζετε τα κοσμήματα για τις πρώτες ημέρες μετά τη διάτρηση ή όπως προβλέπεται από την διατρυπών. Διατηρείτε πάντα το διάτρητο περιοχή καθαρή σκουπίζοντας με το αλμυρό νερό. Αυτό θα επιταχυνθεί και ο χρόνος επούλωσης του γιακά piercings οστών. Συνήθως, διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες ή περισσότερο για να επουλωθούν πλήρως. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους του piercing σώματος.
Οστό του τραχήλου Piercing Επιπλοκή? Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να εξεταστεί είναι επιπλοκή που συνδέονται με γιακά τρύπημα των οστών. Όπως ήταν αναμενόμενο, η απόρριψη των κοσμημάτων από τον οργανισμό είναι η πιο κοινή κινδύνου συνοδεύεται με κλείδα piercing. Τα κοσμήματα είναι σαν ένα ξένο αντικείμενο που το σώμα προσπαθεί να απομακρύνει πιέζοντας προς την επιφάνεια. Άλλες επιπλοκές είναι η μόλυνση και ουλές. Περιττό να πούμε ότι το τρυπημένο τόπους δεν θα πρέπει να ερεθίζεται με κάθε κόστος, είτε από τρίχες ή τα ρούχα. Διαφορετικά, μπορεί να οδηγήσει σε διόγκωση και την αύξηση του πόνου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λοιμώξεις body piercing.
Γιακάς Οστών Piercing Κόστος? Ερχόμενοι στην κλείδα piercing κόστος, είναι ακριβό (περίπου USD 100 - 150) σε σύγκριση με άλλες μορφές διαπερνήσει σωμάτων. Το πραγματικό κόστος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις εγκαταστάσεις στούντιο, τα τέλη διατρυπών και την τοποθεσία. Παρά το κόστος, τον πόνο και κινδύνων που συνδέονται με γιακά διάτρηση των οστών, όλο και περισσότεροι νέοι πηγαίνουν για οστό του τραχήλου διάτρηση για να παρακαμφθούν ότι «cool» εμφάνιση.
Με αυτό το οστό του τραχήλου piercing πληροφοριών, ελπίζω ότι έχετε καθαρίσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με αυτό το σπάνιο είδος του piercing επιφάνειας. Δεδομένου ότι η κλείδα διαδικασία piercing είναι αρκετά επικίνδυνη, μιλήστε με έμπειρους piercers και χρειάζονται χρόνο για να αποφασίσει εάν θέλετε πραγματικά να το πετύχουμε ή όχι.