Best Oil Free Moisturizer

Μαλακό, λαμπερό δέρμα είναι κάτι που ο καθένας ονειρεύεται του. Υπάρχουν διάφορα εμπόδια που έρχονται στο μεταξύ αυτό το όνειρο, ένα από αυτά είναι ξηρό, σε νιφάδες του δέρματος. Το ξηρό δέρμα δεν μπορεί ποτέ να φανεί όμορφο, ακόμα και αν ισχύουν τα στρώματα του μακιγιάζ για αυτό! Από την άλλη πλευρά, ένα υγιές απαλό δέρμα είναι πανέμορφο, ακόμη και χωρίς κανένα μακιγιάζ! Έτσι, για να πάρει το τέλειο δέρμα, ένας πρώτες ανάγκες για την αντιμετώπιση της ξηρότητας του δέρματος. Ένα άλλο εμπόδιο είναι λιπαρό δέρμα, αντιφατική και ξηρό δέρμα, λιπαρό δέρμα κάνει το πρόσωπο φαίνονται πολύ λιπαρό. Γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με τη σωστή ενυδάτωση του; Θα συζητήσουμε ποια είναι η σωστή ενυδάτωση είναι, αλλά πριν από αυτό ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις κοινές αιτίες του ξηρού και λιπαρό δέρμα.
Το δέρμα γίνεται ξηρό κυρίως λόγω του ξηρού αέρα. Η υγρασία του δέρματος εξαφανίζεται λόγω ξηρού αέρα, αφήνοντας το στεγνό. Άλλοι λόγοι για το ξηρό δέρμα είναι εκτενείς ζεστό ντους, ορισμένα σαπούνια, ιατρικές καταστάσεις όπως ορμονικές αλλαγές, η ψωρίαση, ο διαβήτης, υποθυρεοειδισμός κ.λ.π. Ακόμη και ο υποσιτισμός μπορεί να προκαλέσει το ξηρό δέρμα καθώς το σώμα δεν παίρνει όλα τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά. Μιλώντας για λιπαρό δέρμα προκαλεί, λιπαρό δέρμα είναι ως επί το πλείστον κληρονομικό πρόβλημα, ωστόσο, μπορεί επίσης να προκληθεί λόγω της ορμονικές διαταραχές, κακή διατροφή, τα καλλυντικά και υγρό καιρό. Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή ενυδατική κρέμα προσώπου.
Αυτοί ήταν οι λόγοι για ξηρά και λιπαρά δέρματα. Στην περίπτωση του ξηρού δέρματος, μια ενυδατική κρέμα ενυδατώνει το δέρμα με την παροχή νερού και τα έλαια στα κύτταρα του δέρματος. Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται επίσης moisturizers να βοηθήσει να διατηρήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης. Οι περισσότερες από τις ενυδατικές κρέμες περιέχουν κάποιο είδος πετρελαίου, η οποία καθιστά το δέρμα ελαιούχο μετά την εφαρμογή. Αυτά τα είδη των moisturizers είναι άχρηστα στην περίπτωση συνδυασμού ή λιπαρά δέρματα. Τα ακόλουθα αποτελούν συνταγές ενυδατική κρέμα για όλους τους τύπους δέρματος, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο λάδι ελεύθερη moisturizer για τον εαυτό σας. Διαβάστε περισσότερα για τη φυσική φροντίδα δέρματος.
Best Oil Free Moisturizer για τάση ακμής επιδερμίδας
Συστατικά? Γαλλική πράσινο άργιλο? Νερό? 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι? Διαδικασία
Πήλινο μάσκες όχι μόνο κάνουν το δέρμα λείο, αλλά και ενυδατώνουν το λεπτομερώς. Για να γίνει αυτό ενυδατική μάσκα, προσθέστε 1 πηλό μέρος σε 2 μέρη νερού. Ανακατέψτε καλά και στη συνέχεια προσθέστε το μέλι, όταν ο πηλός είναι πάρα πολύ ξηρό, προσθέστε περισσότερο νερό. Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο, το μασάζ στο πρόσωπο ελαφρά τη καρδία, αφήστε το για 15 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη μάσκα με τη βοήθεια ενός ατμό washcloth. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα oil free moisturizers για το λιπαρό δέρμα. Αυτή η μάσκα είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να εμποδίσουν την εκδήλωση της ακμής. Διαβάστε περισσότερα για την ακμή ελέγχου.
Best Oil Free Moisturizer για Λιπαρό Δέρμα
Συστατικά? 2 κουταλιές της σούπας νερό πορτοκαλί λουλούδι? ¼ απεσταγμένο νερό? ½ Aloe Vera gel? Διαδικασία
Πάρτε μια μεσαίου μεγέθους γυάλινο μπολ και προσθέστε αποσταγμένο νερό, Aloe Vera gel και πορτοκαλί ανθόνερο σε αυτό. Με τη βοήθεια του σύρματος χτυπητήρι, ανακατέψτε τα υλικά μέχρι εντελώς ενσωματωθεί. Το moisturizer γίνεται όταν φτάσει η συνοχή του πηκτώματος. Μεταφέρετε το ενυδατική κρέμα σε ένα αποστειρωμένο βάζο, φυλάσσεται στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες ενυδατική κρέμα για λιπαρά δέρματα.
Best Oil Free Moisturizer για την ξηρή επιδερμίδα
Συστατικά? 1 φλιτζάνι ξηρό χαμομήλι? 4 κουταλιές της σούπας μέλι? 1 φλιτζάνι γάλα? 8 φύτρο σιταριού κουταλάκι? Διαδικασία
Χύστε το γάλα σε ένα δοχείο και το ζεστό, δεν αφήνουμε να πάρει βράση. Απότομες χαμομήλι στο ζεστό γάλα για περίπου 2 ώρες. Μετά από 2 ώρες, στέλεχος του υγρού και προσθέστε φύτρο σιταριού μαζί με το μέλι σε αυτό. Ανακατέψτε καλά. Μεταφέρετε το ενυδατική κρέμα σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα για την ενυδάτωση του δέρματος συνδυασμό.
Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα πετρέλαιο δωρεάν συνταγές moisturizers. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα του δέρματος. Χρησιμοποιήστε την κρέμα σύμφωνα με τον τύπο του δέρματός σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε το ξηρό ενυδάτωση του δέρματος και λιπαρό ενυδάτωση του δέρματος κατά τον καλύτερο λάδι ελεύθερη moisturizer για το δέρμα συνδυασμού, διότι μόνον η Τ-ζώνη του τύπου δέρματος συνδυασμός είναι λιπαρό. Έτσι τώρα που έχετε σπιτικές συνταγές ενυδατική κρέμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα!