Προσώπου Breakouts

Facial ξεμπλοκάρισμα είναι μια δερματική πάθηση που συνήθως προκαλεί ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα: σπυράκια, whiteheads και φλεγμονή του δέρματος. Η ακμή επηρεάζει γενικά το δέρμα του προσώπου, την πλάτη, το λαιμό, το στήθος και τα χέρια. Είναι ένα από τα πιο συχνή πάθηση του δέρματος που επηρεάζει περίπου το 80 τοις εκατό των ανθρώπων κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Η αύξηση του μεγέθους των αδένων πετρελαίου οδηγεί σε αυξημένη παραγωγή πετρελαίου στο δέρμα. Την ίδια στιγμή, η νεκρά κύτταρα του δέρματος δεν είναι κατάλληλα να ρίξει, η οποία αποφράσσει το δέρμα πόρους. Λόγω αυτής υπάρχει μια συσσώρευση πετρελαίου στα θυλάκια τρίχας. Αυτό εμποδίζει τα ανοίγματα των αδένων και να οδηγήσει στο σχηματισμό σπυράκια και whiteheads. Η σύσταση του λαδιού στα θυλάκια τρίχας δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για βακτήριο Propionibacterium να αυξάνεται. Τρέφονται με το σμήγμα και παράγουν ουσίες που προκαλούν φλεγμονή του δέρματος και ερυθρότητα που συνδέεται με κηλίδες.
Προσώπου Breakouts: Αιτίες
Αν θέλετε να ξέρετε τι προκαλεί προσώπου breakouts, εδώ είναι μια λίστα. ? Έλλειψη σωστής υγιεινής? Ορμονικές διαταραχές? Η έλλειψη ύπνου? Στρες και το άγχος? Η ρύπανση του περιβάλλοντος? Στομαχικές διαταραχές όπως δυσπεψία ή δυσκοιλιότητα? Αλλεργική αντίδραση σε ορισμένα καλλυντικά? Κληρονομικότητα? Η κύρια αιτία της ακμής είναι ορμονικές διαταραχές, ιδιαίτερα κατά την εφηβεία, την εγκυμοσύνη και εμμηνόρροια. Υπάρχει μια μαζική αύξηση των οιστρογόνων κατά τη διάρκεια της περιόδου που overstimulates των σμηγματογόνων αδένων. This παράγει επιπλέον σμήγμα που προκαλεί την απόφραξη των κυττάρων. Ίσως θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ακμή προκαλεί ξεμπλοκάρισμα.
Προσώπου Breakouts: Πρόληψη
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποτρέψετε την ακμή από την εμφάνιση στο δέρμα σας. Το πρώτο βήμα είναι να ακολουθήσετε μια καλή θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος, όλοι γνωρίζουμε ότι η μάντρα για μια κηλίδα ελεύθερη υγιή επιδερμίδα είναι καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση. Το μόνο που χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτή την απλή ρουτίνα να έχετε υγιή επιδερμίδα του προσώπου breakouts. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί με τάση ακμής περιοχές καθαρές, έτσι πλύνετε την προσβεβλημένη περιοχή δύο φορές την ημέρα με ένα υποαλλεργικό καθαριστή. Ενώ καθαρισμός προσώπου σας, τα προϊόντα χρήσης που είναι κατάλληλα για την ακμή επιρρεπής ευαίσθητο δέρμα. Ψάξτε για συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ, άλφα υδροξύ οξύ, υπεροξείδιο του βενζολίου, δέντρο τσαγιού εκχύλισμα και βήτα υδροξυ οξέα. Να έχουμε κατά νου ότι το δέρμα χρειάζεται μια ορισμένη ποσότητα πετρελαίου να διατηρεί τη φυσική υγρασία της, ώστε να αποφεύγεται η υπερβολική πλύσιμο του προσώπου σας. Αποφύγετε να σφίγγετε ή να πάρει σε ακμή σας, καθώς αυτό θα προκαλέσει ουλές στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ισχύουν ένα ελαφρύ μη comedogenic ενυδατική κρέμα και το βράδυ εφαρμόσει μια κρέμα νύχτας που περιέχουν Αζελαϊκό οξύ ή Kojic οξύ, το οποίο θα βοηθήσει στην αποφολίδωση μακριά τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους. Αποφύγετε τη χρήση τρίβει που έχουν τα ακατέργαστα κόκκους όπως κοχύλια καρυδιές καθώς αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει προσώπου breakouts και προκαλεί φλεγμονή του δέρματος. Διαβάστε περισσότερα για breakouts πρόσωπο.
Προσώπου Breakouts: Αρχική διορθωτικά μέτρα
Πως για τη θεραπεία του προσώπου breakouts; Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι θεραπείας τους και ο καλύτερος τρόπος να είναι να δοκιμάσετε σπίτι διορθωτικά μέτρα. Μερικές δημοφιλείς και αποτελεσματικές σπίτι διορθωτικά μέτρα για να απαλλαγούμε από προσώπου breakouts είναι τα εξής. ? Συνδυάστε 2 κουταλιές της σούπας φλούδα πορτοκαλιού με 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι. Εφαρμόστε πάστα αυτή στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 5 - 6 λεπτά. Όταν στεγνώσει το ξεπλύνετε με νερό. ? Κάντε μια παχιά πάστα των 2 κουταλιά της σούπας αλεύρι βρώμης με 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Εφαρμόστε αυτό στο πρόσωπό σας για 4 έως 5 λεπτών και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. ? Απλώστε στο πρόσωπό σας ένα μείγμα από 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού. Αφήστε αυτό το μίγμα στο πρόσωπό σας για 5 έως 6 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Διαβάστε περισσότερα για τις φυσικές θεραπείες για την ακμή. ? Συνδυάστε 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό ντομάτας και 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο συνθλίβονται. Εφαρμόστε αυτό στο πρόσωπό σας για περίπου σε 10 έως 12 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. ? Αναμειγνύουμε 1 κουταλιά της σούπας κανέλα με 2 κουταλιά της σούπας μέλι. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το να στεγνώσει?, Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με κρύο νερό. ? Εφαρμόστε ένα μίγμα των πρώτων τριμμένο πατάτες με 1 κουταλιά αιθέριο έλαιο χαμομηλιού. Αφήστε αυτό πάστα επάνω για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Αυτό δεν θα βοηθήσει μόνο στο να απαλλαγούμε από προσώπου breakouts, αλλά θα βοηθήσει επίσης να εξασθενίσει τους μαύρους κύκλους και τη χρώση. ? Διαβάστε περισσότερα για? Ακμή προϊόντα φροντίδας δέρματος? Φυσικό ακμής Λύσεις? Σπιτική Ακμή Θεραπεία? Αν όλα αυτά τα ένδικα μέσα στο σπίτι δεν λειτουργούν, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ο οποίος θα προτείνει τα αντιβιοτικά για τη θεραπεία σοβαρών προσώπου breakouts. Πάνω από τα αντίθετα φάρμακα που είναι σε μορφή τοπικές κρέμες και περιέχουν συστατικά όπως το σαλικυλικό οξύ και υπεροξείδιο του βενζολίου είναι επίσης χρήσιμα για τη θεραπεία του προσώπου breakouts. Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη της ακμής, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και κρατώντας το σώμα ενυδατωμένο πίνοντας επαρκείς ποσότητες νερού. Με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος, μπορείτε να πάρετε μια κηλίδα ελεύθερη και λαμπερή επιδερμίδα.