Casual Updos

Updos είναι σίγουρα το πιο εκπληκτικό hairstyles μπορεί κανείς να επιλέξει. Είτε πρόκειται για ένα πολυσύχναστο πρωί, από μια γεμάτη μέρα ή μια ξεχωριστή βραδιά, αυτές είναι οι καλύτερες για να φορέσουν και εύκολο να το κάνουμε. Επιπλέον, οι εν λόγω δείχνουν τέλεια σε casual, καθώς και επίσημη ενδυμασία. Updos είναι η πλέον ευέλικτη hairstyles. Ενώ η επίσημη updos ενδέχεται να χρειαστεί κάποια πρακτική, τα περισσότερα από τα casual updos είναι απλές και λιγότερο χρονοβόρες. Επίσης, μια περιστασιακή updo δεν είναι πραγματικά τόσο απλό και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις επίσημες ποδιές σας και σύντομα χαριτωμένα φορέματα. Αν αγαπάτε such χαριτωμένο casual updos τότε εδώ είναι μερικές καταπληκτικές τύποι του ίδιου οποία μπορείτε να δοκιμάσετε.
Lovely Casual Hairstyles Updo
Πασάλειμμα Updo? Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα και εύκολο να το στυλ hairdos. Αυτό είναι επίσης ένα από τα καλύτερα casual updos για σγουρά μαλλιά. Ξεκινήστε με την εφαρμογή mousse στα μαλλιά σας, ειδικά στο πίσω μέρος των μαλλιών σας. Τώρα συστροφή τούφα μαλλιών σας σκέλος. Πάρτε μεγάλη και ευρεία σκέλη. Twist και περιστρέψτε τους και να τους καρφίτσα στο κάτω μέρος του κεφαλιού σας. Λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο σε κάθε σκέλος. Θυμηθείτε, να μην ακολουθούν μια συγκεκριμένη σειρά, ενώ έχετε pin τα σκέλη. Πήγαινε κάνουμε τυχαία για τη δημιουργία ενός πραγματικά ακατάστατη εμφάνιση. Άπαξ και γίνει αυτό, τελειώστε με ένα σπρέι για τα μαλλιά και να προσθέσετε ένα κομψό κεφαλόδεσμο. Such βρώμικο hairdos είναι καλύτερα casual updos για κοντά μαλλιά και μεσαίου μήκους μαλλιά επίσης. Για σγουρά μαλλιά, μπορείτε να έχετε κάποιες σγουρά κτυπήματα που εμπίπτουν στο πρόσωπό σας για να επαινέσουν το βρώμικο updo. Αυτό είναι ένα χαριτωμένο θηλυκό χτένισμα που πρέπει να τον αναζητήσετε φοράει. Αυτός είναι επίσης ένας εύκολος Updos για κοντά μαλλιά.
Κατσαρά Updo? Εδώ είναι ένα κατσαρά updo για κάποια περιστασιακά γεγονότα, όπου μπορεί να θέλετε να φορέσει μια ημι-επίσημη ενδυμασία. Ξεκινήστε με τη σύνδεση δύο ponytails και ασφαλές το καθένα με μια λαστιχένια ζώνη. Ένας εξ αυτών θα είναι στο σβέρκο και ένα άλλο στην κορυφή του κεφαλιού σας. Ψεκάστε κάποιο φως λακ. Τώρα μπούκλα την ελεύθερη μαλλιά και καρφίτσα γύρω ponytails. Κάποιους κλάδους, επίσης, πρέπει να είναι καρφωμένο έως τα μέσα του μήκους τους. Αφήστε τα ελεύθερα άκρα στο πίσω μέρος της κεφαλής. Αφού τελειώσετε casually καρφώνει τα μαλλιά γύρω ponytails, φινίρισμα με λακ μαλλιών και μπάντα, αν θέλετε. Εδώ είναι περισσότερα για κάποιες updos μαλλιά για proms και updos για το γάμο.
Side Bun Updos? Αυτή είναι μια μοναδική updo ψάχνουν που να δίνει μια φρέσκια πινελιά στο πρόσωπό σας. Δίνει μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπό σας. Θα πρέπει να τμήμα πλευρά τα μαλλιά σας για αυτό το χτένισμα. Για να φορέσετε αυτό, απλά τραβήξτε προς τα πίσω τα μαλλιά σου από τη μία πλευρά και συστροφή τους. Pin το twisted μαλλιά και, στη συνέχεια, στροβιλίστε τα ελεύθερα άκρα και το PIN τους πλέγματος με τη δέσμη περίπου για να διαμορφώσει μια περιστροφική κουλούρι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό bun από την πλευρά του πλευρά σας σάρωσε Μπανγκ. Αυτό δίνει ένα αριστοκρατικό χτένισμα αναζητούν οι οποίες μπορούν να αγκαλιάζεται από αξεσουάρ για τα μαλλιά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα casual updos για τα μακριά μαλλιά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Μάθετε κάποια χαριτωμένα σύντομο updos για τα μαλλιά.
Πέντε λεπτό Updo? Αυτό είναι από τα πραγματικά υπέροχο casual updos για μεσαίου μήκους μαλλιά που μπορείτε να έχετε για ένα κόμμα το βράδυ ή ένα συμβάν κολέγιο. Μόλις συγκεντρωθούν τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως καρφίτσες Bobby, 1-2 κοσμήματα κλιπ μαλλιών, μους, πιστολάκι και μια λεπτή κορδέλα. Έτοιμος να πάρει το σούπερ χτένισμα γρήγορα; Ας ξεκινήσουμε. Πάρτε το μους στο χέρι σας και εφαρμόστε το στα μαλλιά σας. Κρατώντας πιστολάκι με το ένα χέρι, θα κινηθούν προς τα κάτω, καθώς εργάζεστε τις τρίχες ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Για μια όμορφη εμφάνιση, σούφρα ακριβώς μπροστά στρώματα και απαλά πειράξτε εκείνους που βρίσκονται στο στέμμα. Τώρα πάρτε πίσω το σκέλη και μέρος σε πολλές άνισες ενότητες. Twist κάθε τμήμα και το pin στον αυχένα. Μπορείτε επίσης να συστροφή μαζί αναπληρωτή τμήματα και με ασφάλεια στον αυχένα. Ψεκάστε κάποιο φως λακ. Προσθέστε πολυεδρικοί κλιπ μαλλιών από τη μία πλευρά ή και αγκαλιά με ένα λεπτό κεφαλής για μια κομψή εμφάνιση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Εύκολο Updos για μακριά μαλλιά? Updos για Σγουρά μαλλιά? Εκτός από αυτές τις υπέροχες casual updos μπορείτε επίσης να έχετε τα μαλλιά σας στυλ στο δικό σας τρόπο. Μια αλογοουρά μισό-βρόχο των scrunched μαλλιών είναι μια δημοφιλής επιλογή πολλών θεατών κολέγιο. Φορώντας αυτά τα εξαιρετικά θηλυκή updos είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ετοιμαστούμε σε λιγότερο χρόνο. Έτσι πάρτε το μους στυλ, bobby καρφίτσες, λακ, κορδέλα και να φορέσετε ένα γοητευτικό βλέμμα μέσα σε λίγα λεπτά!