Φράχτης Στυλ

Τι θέλετε φράκτη σας για να μοιάσετε; Εκφράζοντας την ικανοποίησή του; Φοβερά; Ή ίσως, ένα απλό, που εξυπηρετεί αποτελεσματικά το σκοπό του; Δεν έχει σημασία, αυτό το στυλ περίφραξη που θα επιλέξετε, με σκοπό την ανέγερση τείχους παραμένει η ίδια, προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και τη διατήρηση του καταπατητές έξω. Περιφράξεις είναι επίσης ανεγερθεί για τους ειδικούς σκοπούς που περιέχουν τα κατοικίδια ζώα ή άλλων ζώων με ασφάλεια in. Υπάρχουν τουλάχιστον μια δωδεκάδα στυλ φράχτη για να επιλέξετε, από σφυρήλατο σίδερο ψηλοί μαντρότοιχοι, που προέρχονται ο αέρας της εξουσίας με τις πιο συμβατικές, ακόμη αριστοκρατικό ξύλο περιφράξεις. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές από τις δημοφιλείς μορφές φράχτη.
Δημοφιλή Στυλ Fence
Ξύλινες περιφράξεις? Ξύλινους φράχτες παρουσιάζουν υψηλές επιδόσεις όσον αφορά την κλάση και την κομψότητα. Είναι ιδανικά για τα σπίτια και αγροκτήματα. Υπάρχουν αναρίθμητες μορφές περίφραξης ξύλο, όπως στύλων, προστασία της ιδιωτικής ζωής, ημι προστασία της ιδιωτικής ζωής, διαχωρισμός σιδηροδρομικών κλπ. στυλ φραχτη είναι το πιο δημοφιλές από όλα τα ξύλινα στυλ φράκτη. Αποτελείται από πολλά ξύλινα θέσεις ανεγερθεί σε μερικά πόδια χώρια με ένα γοτθικό ή γαλλική κορυφές Γοτθικού ρυθμού. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων φράχτη αποτελείται από μεγάλα ξύλινα φύλλα, με την υποστήριξη θέσεων. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων φράχτες δεν επιτρέπουν ακόμη μια ματιά μέσα στο ναυπηγείο σας, έτσι φύλαξη ιδιωτικής ζωής σας.
Ημι φράκτες προστασίας της ιδιωτικής ζωής είναι παρόμοια με φράχτες προστασία της ιδιωτικής ζωής, μόνον επιτρέπουν μια μικρή διαφορά μεταξύ των φύλλων. Split περιφράξεις σιδηροδρομικές θέσεις ανεγερθεί σε περίπου 8 ft, με 2 έως 4 σιδηροτροχιών λειτουργούν παράλληλα με το έδαφος. Αυτές οι ράγες υποστηρίζονται σε κάθε θέση και να έχουν ένα κενό μεταξύ τους. Είναι ιδανικά για την συγκράτηση άλογα ή άλλα ζώα. Ξύλινους φράχτες χρειάζονται τακτική φροντίδα και συντήρηση μαζί με μια ρουτίνα δουλειά ζωγραφική. Περισσότερα για τα σχέδια ξύλινο φράχτη.
Επεξεργασμένου σιδήρου Περιφράξεις? Είναι επεξεργασμένος σίδηρος φράχτες χρησιμοποιούνται κυρίως για καλλωπιστικούς σκοπούς. Πρόκειται για ισχυρή και διαρκέσει για χρόνια, χωρίς πολλή συντήρηση. Σφυρήλατο σίδερο περιφράξεις προσφέρουν τη βέλτιστη ασφάλεια δεδομένου ότι είναι σχεδόν αδιαπέραστο. Ωστόσο, δεδομένου ότι «βλέπει μέσα», που προσφέρουν πολύ λίγη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αλλά δεδομένου ότι, φράκτες σιδήρου είναι συχνά ανεγερθεί στο μέτρο του δυνατού από το σπίτι, δηλαδή στην περίμετρο, που μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα το σκοπό της προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Σφυρήλατο σίδερο φράκτες είναι ιδανικά για τα ιδρύματα καθώς και ιδιωτικές κατοικίες. Συχνά κατασκευάζονται σε συνδυασμό με τοίχους από τούβλα και πυλώνες.
Αλυσίδα Περιφράξεις Link? Αλυσίδα φράχτες σύνδεσμο περιλαμβάνουν θέσεις μέταλλο που αναγείρονται μερικά πόδια χώρια. Ένα δίκτυο πολλαπλής κρίσης αλυσίδων υποστηρίζεται από κάθε θέση. Ανάλογα με το ύψος του φράχτη συνδέσμου της αλυσίδας, που μπορεί να προσφέρει σημαντική ασφάλεια. Όταν από μόνοι τους, οι φράκτες σύνδεσμο αλυσίδας δεν παρέχουν καμία προστασία της ιδιωτικής ζωής, ωστόσο, μπορούν να συνδυάζονται συχνά με πήχεις βινυλίου να αυξηθεί το ποσό της ιδιωτικής ζωής. Είναι πιο κατάλληλο για γήπεδα ή άλλες ανοιχτές χώροι αναψυχής. Περισσότερα για την εγκατάσταση περίφραξης αλυσίδες.
Vinyl Περιφράξεις? Φράχτες Vinyl δεν έχουν δικό τους ύφος, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται κυρίως για να μιμηθούν το στυλ οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα φράχτες. Προσφέρουν μια ανέξοδη επιλογή για περιφράξεις και είναι εξαιρετικά ελαφριά για τη συντήρηση. Περιττό να πω ότι έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή. Μπορείτε να έχετε φράχτες βινυλίου γίνονται σε στυλ στύλων, ή ένα στυλ πλέγματος εγκαταστήσει πάνω από έναν ξύλινο φράκτη μυστικότητας ή ακόμα και ένα στυλ ράντσο. Είναι συνήθως διαθέσιμο σε λευκό χρώμα ή μαύρισμα. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ένα απόλυτα άσπρο φράχτη για πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν γι 'δίνει ένα φρέσκο ​​παλτό του χρώματος πολύ την άνοιξη! Περισσότερα για το στυλ φράχτη βινύλιο.
Η συνιστώσα φράχτη - θέσεις, συμβούλια και κορυφές παραμένουν οι ίδιοι για όλα τα στυλ φράχτη, μόνο το υλικό κατασκευής ποικίλλει. Μπορείτε να πειραματιστείτε με τα στοιχεία του φράκτη, ώστε να δημιουργηθεί ένα μοναδικό σχέδιο φράκτη να διακρίνει φράκτη σας από το υπόλοιπο της γειτονιάς. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη όλοι οι κωδικοί περίφραξη της γειτονιάς σας.