T-Shirt Οδηγίες πάπλωμα

Να μην αισθάνονται σαν χωρίστρα με τα παλιά μπλουζάκια σας; Έχεις πάρα πολλά παλιά t-shirt, μερικά είναι ξεθωριασμένα, μερικοί έχουν ραφές που βγαίνει, μερικά έχουν ακόμη τρύπες ..; Ανησυχία όχι, χρησιμοποιήστε το παρακάτω t-shirt οδηγίες πάπλωμα για να δημιουργήσει κάποια ενδιαφέροντα σχέδια πάπλωμα t-shirt. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές παπλωμάτων T-shirt, και μπορείτε να βρείτε μερικά σε απευθείας σύνδεση, αν δεν έχετε χρόνο για να κάνει το παπλώματα μόνοι σας. Αλλά, καθιστώντας t-shirt μοτίβο πάπλωμα είναι ένα τέχνες DIY διασκέδαση και βιοτεχνίες του έργου και με κάποια υλικά που μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο πάπλωμα αναζητούν t-shirt στο σπίτι. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει και τα πράγματα που χρειάζεστε.
Πώς να κάνει το T-Shirt πάπλωμα;? Πράγματα που χρειάζεστε για να γίνει πρότυπο πάπλωμα t-shirt είναι τα εξής:? T-shirts? Διασύνδεση (εύτηκτο, υφαντά τύπου)? Κτυπήσει Cotton? Τακτική γεμίσει από βαμβακερό ύφασμα? Φύλλα από χαρτόνι? Περιστροφικά κόφτη? Βήμα # 1: Διάταξη Design? Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, που θα σας οδηγήσει στην απόφαση για το μέγεθος του t-shirt σχέδια πάπλωμα. Ανάλογα με τον αριθμό των t-shirts που έχετε, το σχεδιασμό της διάταξης. Για παράδειγμα, αν έχετε 12 ταφ, τότε μπορεί να γίνει σε ένα 3 και 4 σε όλη την κάτω μοτίβο πάπλωμα t-shirt, και πάπλωμα θα είναι περίπου 48 με 64 ιντσών μεγέθους. Το αποφασίσουν τη γραμμική και κάτω μπλοκ αριθμό, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του αριθμού των t-shirts.
Βήμα # 2: Καθαρισμός και κοπής τα T-shirts? Πλύνετε όλα τα t-shirts, και αν έχετε t-shirts τα οποία δεν χρησιμοποιούνται ποτέ, τότε αποκτήστε πλύνει δύο φορές. Τώρα, πάρτε ένα φύλλο από χαρτόνι και κόψτε ένα τετράγωνο ίντσες μέγεθος 15, έτσι ώστε να έχετε ένα πλαίσιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ένα τέλειο πλαίσιο. Τώρα, τοποθετήστε το πλαίσιο σε ένα t-shirt, και χρησιμοποιώντας ένα σήμα μολύβι τις 15 έως τις 15 ίντσες όριο για το t-shirt, και κόψτε τα τετράγωνα κομμάτια του t-shirt με ένα περιστροφικό κόφτη, και ξεχωριστό το μπροστινό μέρος του ΤΕΕ από στο πίσω μέρος. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν βάφονται t-shirt, και να φροντίσει για να περικόψετε τα εμπρός σχεδίαση του πουκάμισο καλά.
Βήμα # 3: Κοπή της Διασύνδεση? Μπορείτε να πάρετε την προ-συρρικνωθεί εύτηκτο υλικό, εφόσον απαιτείται. Με παρόμοιο τρόπο αναφέρεται παραπάνω, κάνει ένα πλαίσιο από χαρτόνι φύλλων, αλλά το πλαίσιο αυτό το διάστημα θα πρέπει να είναι 2 ίντσες μεγαλύτερο, γι 'αυτό θα είναι 17 με 17 ίντσες. Τοποθετήστε το σκελετό στο fusing, το σήμα τους 17 με 17 ίντσες μέγεθος, και κόψτε τα τετράγωνα κομμάτια του fusing χρησιμοποιώντας ένα περιστροφικό κόπτη.
Βήμα # 4: Fusing? Διαβάστε τις οδηγίες του κατασκευαστή, ενώ συνδυάζοντας το t-shirt. Τώρα, η θέση της διασύνδεσης με την πλευρά της ρητίνης κέρδισε, σχετικά με την τυπωμένων μέγεθος του t-shirt και να προσπαθήσουμε να το κέντρο του σχεδιασμού όσο μπορείτε. Για να αποφύγετε οποιαδήποτε κόλλα σιδήρου σας, θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πανί τύπου. Πάρτε όλες τις ρυτίδες, όταν σιδερώνετε.
Βήμα # 5: τη διευθέτηση της Blocks? Σήμερα, φροντίζει τα πεδία σε ένα σχέδιο που σας αρέσει. Απλώστε τις πλατείες στο πάτωμα, και να μεριμνήσει ο τρόπος διεξαγωγής πάπλωμα μπλουζάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να εξισορροπηθούν τα χρώματα και τα σχέδια καλά.
Βήμα # 6: Ραπτομηχανές το Blocks? Στη συνέχεια, κρατήστε ραφή τα πεδία σε γραμμές, που μπορεί να είναι είτε κάθετη ή οριζόντια. Τοποθετήστε το sashing κομμάτια. Τώρα, συγκεντρώνουν τις σειρές, και στη συνέχεια προσθέστε τα σύνορα.
Βήμα # 7: Τελειώνοντας? Τότε στρώμα την υποστήριξη και να κτυπήσει και τα κορυφαία πάπλωμα, και ραντίστε ή ασφάλεια, καρφίτσα μαζί. Μπορείτε να πάπλωμα πάπλωμα σας χρησιμοποιώντας ένα γεμίσει μηχανή ή ισοπαλία για να κρατήσει τα στρώματα μαζί.
Για να μάθετε περισσότερα για να γεμίσουν, διαβάστε -? Baby Παπλώματα? Πώς να κάνετε ένα κουρέλι πάπλωμα? Χαβάης πάπλωμα? Έτσι, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες πάπλωμα t-shirt για να δημιουργήσετε ένα πάπλωμα t-shirt. Μόλις ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή και t-shirt για να δημιουργήσετε πάπλωμα, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές ιδέες t-shirt σχέδια παπλωμάτων και, όπως και τη διευθέτηση της t-shirts σε ένα διαγώνιο μοτίβο ή με τυχαία σειρά, για να δημιουργήσετε πιο ενδιαφέρον t- παπλώματα πουκάμισο.