Housekeeping Συμβουλές

Κρατώντας το σπίτι καθαρό είναι μια τέχνη, κατακτηθεί μόνο από λίγους. Έχω να πω λίγα, γιατί necessarily δεν μπορεί κάθε νοικοκύρης να είναι ένας καλός στο να διατηρεί το σπίτι καθαρό και οργανωμένο. Μερικοί από σας, διαβάζετε αυτό, μπορεί να σκέφτεται με μια έμμονη προσωπικότητα, αλλά το κάνω λαμβάνουν το θέμα της καθαριότητας πολύ σοβαρά. Κάθε βασικό décor υποστηρίζει οργάνωση αρχή και ευρύχωρο περιβάλλον έτσι ώστε η ροή της ενέργειας στην περιοχή διατηρείται στην καλύτερη των επιπέδων. Αυτή είναι η βασική αρχή του Feng Shui επίσης. Ένα καλά διατηρούνται χώρο φέρνει πάντα την ειρήνη και την αρμονία στους κατοίκους της και τις σχέσεις τους με το άλλο. Ας δούμε τι είναι μερικές από τις καλές συμβουλές καθαριότητας και κόλπα για να φέρει πίσω τη ζεστασιά μιας οικείας ατμόσφαιρας.
Εύκολη Housekeeping Συμβουλές
Housekeeping Συμβουλές # 1? Το καθιστικό είναι το πρώτο δωμάτιο του σπιτιού σας, το οποίο κάνει μια εντύπωση για τους επισκέπτες. Είναι το δωμάτιο που επικροτεί και ψυχαγωγεί τους επισκέπτες σας. Όπως λένε, η πρώτη εντύπωση είναι η τελευταία εντύπωση, έτσι ίσως και να κάνει μια ανεξίτηλη εντύπωση στους καλεσμένους σας. Στα περισσότερα από τα περιοδικά σπίτια, και εφημερίδες που είχαν συσσωρευτεί στα σαλόνια. Περάστε από το σωρό και πετάξτε τα παλιά θέματα. Το χαλί (αν έχετε) πρέπει να εκκενώνεται, επιμελώς, να απαλλαγούμε από τη βρωμιά, σκόνη, βρωμιά και τα μαλλιά σας κατοικίδιο (εάν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο). Η ταπετσαρία θα πρέπει να καθαρίζεται τακτικά, να καθορίσει τόσο σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη χρονοδιάγραμμα για την ίδια. Λουλούδια, τεχνητή ή πραγματική, πρέπει να καθαρίζονται και να εκτελωνιστούν συμπεριλαμβάνεται το βάζο. Οι σκιές λαμπτήρων, Τηλεόραση, τραπεζάκια, παράθυρα και περβάζια παραθύρων και εγώ να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα. Διαβάστε περισσότερα για τις συμβουλές καθαρισμό των χαλιών.
Housekeeping Συμβουλές # 2? Ο χώρος που παρέχει τη συντρόφους σπίτι με τη διατροφή, η ενέργεια και η καλή υγεία είναι η κουζίνα. Υγιεινή στο χώρο της κουζίνας είναι εξαιρετικής σημασίας. Διαρροές στο ψυγείο, σόμπες, μικρο-φούρνο και στην πλατφόρμα της κουζίνας περάσει απαρατήρητη καθώς καθαρίζετε σε μια βιασύνη. Μόλις καθοριστεί και πάλι ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Δεδομένου ότι πολλά χρησιμοποιείται ελαιόλαδο, τα τείχη τείνουν να κολλάει και η σκόνη παίρνει πάγια εύκολη. Πλένουμε τα κενά εμπορευματοκιβώτια και στεγνώστε τα έξω, εντελώς, πριν τα χρησιμοποιήσετε ξανά. Σκουπίστε τα δακτυλικά αποτυπώματα από τα γραφεία γυαλί και τα τζάμια παραθύρων. Ξεπλύνετε τα βρώμικα σκεύη, κατσαρόλες και τηγάνια και το πλυντήριο πιάτων πάρα πολύ. Τα σιτηρά ημέρα της εβδομάδας που είναι τώρα σε όλη τη χώρα, θα πρέπει να μετατεθεί εκεί όπου ανήκουν. Πετάξτε τα κουτιά δημητριακών. Διαβάστε περισσότερα για τις συμβουλές σπίτι καθαρισμού.
Housekeeping Συμβουλές # 3? Το υπνοδωμάτιο επιτρέπει στο σώμα σας για να ξεκουραστούν και να ανανεωθείτε. Έτσι, η κρεβατοκάμαρα πρέπει να διατηρούνται καθαροί καλά. Bedbugs, λαγουδάκια σκόνης και οι τερμίτες είναι ένα κοινό δωμάτιο διαμαρτύρεται. Βάλτε σε λίγη προσπάθεια, ενώ τον καθαρισμό της κοίτης να κρατήσει αυτά τα παράσιτα στον κόλπο. Να πάρει ντυμένος με ώρα αιχμής μπορεί να κάνει κομοδίνο σας και σάλτσα ακατάστατο τραπέζι. So αναδιατάξετε τα διάσπαρτα τα καλλυντικά και τα ρούχα, να τους φέρει πίσω στη σειρά και τη σκόνη μακριά τα απομεινάρια της ταλκ. If οικονόμος σας έχει στοιβάζονται ένα σωρό από ρούχα και πετσέτες δίπλα στο κρεβάτι σας, τα θέσουν εκ νέου στην ντουλάπα και, τέλος, μην ξεχάσετε να κάνετε τα κρεβάτια. Διαβάστε περισσότερα για το σπίτι διαλύματα καθαρισμού.
Housekeeping Συμβουλές # 4? Η περιοχή κολύμβησης σας κρατά καθαρή, έτσι έχετε να κρατήσουμε καθαρό! Κάθε φορά που παίρνετε ένα ντους ή να πάρει το πάτωμα του μπάνιου υγρή, σφουγγαρίστρα με ξηρά με ένα σφουγγάρι σφουγγαρίστρα. Αυτό θα εμποδίσει το μπάνιο σας από την ανάπτυξη μούχλας ή βρύα λόγω της επίμονης υγρασία. Χρησιμοποιήστε ένα terrycloth για να καθαρίσετε τα βρύσες και ο καθρέφτης στο μπάνιο. πάρετε σωματίδια σκόνης κολλήσει στο μεταξύ των αρθρώσεων κεραμίδι. Για τον καθαρισμό πλακάκια, χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα και απορρυπαντικό. Το έργο αυτό είναι λίγο επίπονο, γι 'αυτό κάντε την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε ένα καλό απολυμαντικό και καθαρίστε τουαλέτα και τρίψτε σας για να καθαρίσετε το κύπελλο. Αφήστε το απολυμαντικό για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό μπάνιο.
Διαβάστε περισσότερα για? Σώμα Καθαρισμός? Αρχική Καθαρίζοντας άκρες? Μετά από αυτές τις οικιακές συμβουλές θα imbibe μια πειθαρχία της καθαριότητας του σπιτιού σας και προσθέτουν στην αισθητική ομορφιά. Εάν υπάρχουν δύο ή περισσότερα άτομα που μένουν στο σπίτι, κάνουν ένα διάγραμμα των οικοκυρικής δασμών που θα μοιραστούν. Η βασική ιδέα του καθαρισμού αποτελεσματικά είναι να multitask to minitask. Για παράδειγμα, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση του or ξεσκόνισμα μπορεί να γίνει ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο. Με τον τρόπο αυτό το χάος δεν παίρνει συσσωρεύθηκαν μέχρι και τον καθαρισμό να μην καταστεί ένα τιτάνιο έργο.