Καπνού μπιπ ανιχνευτή

Όπως το όνομά του προτείνει, έναν ανιχνευτή καπνού είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αίσθηση σημάδια του καπνού σε ένα κτίριο και ένα σημαντικό συστατικό στοιχείο συστήματος ασφαλείας στο σπίτι. Εκδίδει ένα ηχητικό και οπτικό σήμα συναγερμού σε περίπτωση που εντοπίσει καπνό, η οποία είναι μια πιθανή ένδειξη της φωτιάς. Ένας ανιχνευτής καπνού είναι συνήθως στεγάζεται σε ένα κυκλικό πλαστικό περίβλημα, το οποίο λειτουργεί από τον ιονισμό ή με οπτική ανίχνευση. Οι περισσότεροι ανιχνευτές καπνού στο σπίτι τροφοδοτείται από μια ενιαία μπαταρία μίας χρήσης ή σκληρό κύκλωμα σύρμα. Πολλοί άνθρωποι παραπονούνται για να χτυπάει ανιχνευτή καπνού τους χωρίς καμία προφανή αιτία, το οποίο είναι πραγματικά ενοχλητικό πράγμα. Έχει συμφωνηθεί ότι οι ανιχνευτές καπνού που αποσκοπούν στην μπιπ ή τερέτισμα με δυνατή ένταση για λόγους ασφαλείας? Αλλά αυτό χτυπάει δυνατά γίνεται πράγματι η μεγαλύτερη ενόχληση όταν αρχίσουν να χτυπάει για το NO σοβαρό λόγο. Περισσότερα σχετικά με ανιχνευτές καπνού και πώς λειτουργούν.
Αιτίες της μπιπ ανιχνευτής καπνού
Ανιχνευτή καπνού μπιπ Αιτία # 1? Γιατί καπνού χτυπάει μου ανιχνευτής; Αυτό είναι ένα ερώτημα που οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν μια απάντηση, διότι από τον πονοκέφαλο που μπορεί να είναι. Καλά, υπάρχουν μερικοί πραγματικά ασήμαντη λόγοι πίσω από beeping ανιχνευτή καπνού. Αν ακούσετε μπιπ από ένα ανιχνευτή καπνού χωρίς αιτία, βεβαιωθείτε ότι έχει πήρα τίποτα να κάνει με την μπαταρία ανιχνευτής καπνού! Καπνού beeping ανιχνευτής δεν υπάρχει λόγος μπορεί να είναι απλώς ένα σημάδι μιας φθαρμένης μπαταρίας έξω. Αντικαταστήστε την μπαταρία με ένα τσιγάρο μπαταρία 9 βολτ ανιχνευτή ως αποτελεσματικό μέτρο για να σταματήσει τον ανιχνευτή καπνού από ήχο.
Ανιχνευτή καπνού μπιπ Αιτία # 2? Αν παρατηρήσετε το beeping ανιχνευτή καπνού χωρίς έχει ένα πρόβλημα με τις μπαταρίες, τότε υποκείμενη αιτία του πρέπει να σχετίζεται με το συναγερμό του ανιχνευτή καπνού. Αν βρείτε το beeping ανιχνευτής καπνού, ακόμη και μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας, απλά πατήστε το κουμπί τεστ στον ανιχνευτή καπνού, προκειμένου να επαναφέρετε τον κώδωνα του κινδύνου. Θα το σβήσιμο της μνήμης της προβληματικής της μπαταρίας και την επίλυση του προβλήματος της beeping ανιχνευτή καπνού.
Ανιχνευτή καπνού μπιπ Αιτία # 3? Electric χτυπάει ανιχνευτή καπνού χωρίς κανένα προφανή λόγο μπορεί να οφείλεται σε σκόνη ή έντομα που παγιδεύονται μέσα στον ανιχνευτή καπνού. Αν διαπιστώσετε ότι η ηλεκτρική ανιχνευτής καπνού χτυπάει, τότε είναι η ώρα να καθαρίσετε ανιχνευτή καπνού σας. Χρησιμοποιήστε ένα συνημμένο κενό? Εκείνη που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό πληκτρολόγια των υπολογιστών και των καθαρών αισθητήρα καπνό σας. Το κάνετε ένα σημείο για να καθαρίσετε το σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς δύο φορές το χρόνο, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζητήματα όπως χτυπάει χωρίς λόγο.
Ανιχνευτή καπνού μπιπ Αιτία # 4? Ένας άλλος λόγος για τα ηλεκτρικά χτυπάει ανιχνευτή καπνού, μπορεί να είναι αποτυχία η εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης, η οποία γίνεται σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Εάν η εφεδρική μπαταρία του ηλεκτρικού ανιχνευτής καπνού είναι μηδέν, τότε μπορεί να αρχίσει να χτυπάει δεν υπάρχει λόγος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, φροντίστε να αντικαταστήσετε την μπαταρία με ένα κατάλληλο μπαταρία, ώστε να λυθεί το πρόβλημα των ηλεκτρικών beeping ανιχνευτή καπνού.
Ανιχνευτή καπνού μπιπ Αιτίες # 5? Πολλοί άνθρωποι παραπονιούνται για τον καπνό ανιχνευτή μπιπ κάθε 30 δευτερόλεπτα, που είναι σήμερα το σημάδι μιας υγιούς παροχής μπαταρία στη συσκευή ανιχνευτή καπνού. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε ότι ο ανιχνευτής καπνού είναι να χτυπάει σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας ή σε τακτά χρονικά διαστήματα, στη συνέχεια, προσπαθήστε να μεταβάλλουν τα επίπεδα της θερμοκρασίας του σπιτιού σας. Μερικές φορές, ο ανιχνευτής καπνού αρχίζει να κάνει μπιπ σε περίπτωση που θερμοκρασίες αισθήσεις που είναι πάρα πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Είδη ανιχνευτές καπνού? Συστήματα συναγερμού για το σπίτι? Πώς ανιχνευτές καπνού εργασίας? Εάν το σπίτι σας έχει περισσότερους από έναν ανιχνευτές καπνού, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η σωστή επισκευή αισθητήρα. Αν δεν συντρέχει καμία από τις παραπάνω αναφέρθηκαν ανιχνευτής καπνού μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων εργασία, να ζητήσει στη συνέχεια από έναν ηλεκτρολόγο για την επίλυση του προβλήματος της beeping ανιχνευτή καπνού. Σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως λάθος καλώδια ή βραχυκύκλωμα, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσει ολόκληρο το σύστημα ανιχνευτή καπνού από το σπίτι.