Αλκοολούχα πρότυπα συμπεριφοράς

Φοβάσαι ότι κάποιος στην οικογένεια ή τους φίλους σας μπορεί να υποκύπτει στις αλκοολισμό; Δεν θα βοηθήσει εάν γνώριζε ορισμένα αλκοολούχα πρότυπα συμπεριφοράς, έτσι ώστε να μπορούσε να τους βοηθήσει πριν να χωράει και στη γη της μη επιστροφής; Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν. Πολλά μπορούμε να κάνουμε όταν ένα πρόβλημα, κανένα πρόβλημα για το θέμα αυτό, πιάνεται νωρίς. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο αλκοολισμός. Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, στη συνέχεια, εδώ είναι που παρουσιάζουν σημάδια αλκοολούχων συμπεριφοράς που μπορείτε να ανατρέξετε και να ανακαλύψει εάν ένα πρόσωπο που απεικονίζει χαρακτηριστική αλκοολούχα ομιλίες συμπεριφορά και στη συνέχεια να καταφεύγουν σε θεραπεία αλκοόλ γι 'αυτούς.
Αλκοολούχα Συμπεριφορά Συμπτώματα - Πρώτο Στάδιο? Υπάρχουν ορισμένα στάδια τα συμπτώματα εθισμού οινοπνεύματος που μπορεί κανείς να σαφώς λίστα.
Στο πρώτο στάδιο, το πρώτο σημάδι ενδεικτικό της ολίσθησης σε οινοπνευματώδη συμπεριφορά είναι ότι ένα πρόσωπο δεν θα έχει πλέον περιοριστεί κατανάλωσή του στην κοινωνική κατανάλωση. Θα προσπαθήσω και για το κυνήγι των ευκαιριών στο οποίο μπορούν να πίνουν περισσότερο και συχνότερα. Πίνοντας θα γίνει ένα μονοπάτι απόδρασης που χρησιμοποιείται για να πάρει μακριά από την πραγματικότητα της ζωής, ορισμένες ανησυχίες, την πραγματικότητα, αναστολές και τα παρόμοια. Το αλκοόλ επηρεάζει τον πόνο εγκέφαλο και εξασθενίζει, χαλαρώνει εμάς και είναι γενικά γνωστό σε μας δωρεάν, επειδή τα μηνύματα στον εγκέφαλο γίνει μουδιασμένος, τόσο την επαγρύπνησή μας πηγαίνει προς τα κάτω. Αυτό μπορεί να είναι μια απελευθέρωση εμπειρία για πολλούς και έτσι θα αρχίσουν ανάλογα με το αλκοόλ και είναι ικανότητες για να αλλάξει τις διαθέσεις τους.
Αυτά είναι ορισμένα άλλα οινοπνευματώδη πρότυπα συμπεριφοράς που θα βρείτε σε αυτό το στάδιο:? Ανοχή ενός ατόμου να του ποτού θα αυξηθεί. Θα χρειαστεί περισσότερο αλκοόλ για να αισθανθεί επίδρασή της πάνω του. ? Το ποσό της αύξησης κατανάλωσης, και γίνεται όλο και πιο συχνή. ? Αρνούμενος ότι είναι το πρώτο στάδιο του εθισμού οινοπνεύματος κατηγορηματικά. ? Αναπτύσσοντας ένα σύμπλεγμα ανωτερότητας. ? Αλκοολούχα Συμπεριφορά Συμπτώματα - Δεύτερο Στάδιο? Σε αυτό το στάδιο, η ανάγκη για την κατανάλωση αλκοόλ αυξάνει ακόμη περισσότερο, επειδή οι αυξήσεις των ορίων ανοχής. Ξεκινά αργά για να πάρει τη μορφή του εθισμού. Η κατανάλωση θα αρχίσει από νωρίς μέσα στην ημέρα, λόγω αυτού. Άνθρωποι θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει απώλεια ελέγχου σε δράσεις ακόμη και αν το πρόσωπο που παρουσιάζουν τα αλκοολούχα patterns συμπεριφοράς δε μπορεί να το γνωρίζουν. Πότες θα καταφεύγουν στην άρνηση του προβλήματος τους επειδή δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και αν προσπαθήσουν.
Μερικά από τα αλκοολούχα πρότυπα συμπεριφοράς που μπορεί κανείς να παρατηρήσει σε αυτό το στάδιο είναι τα εξής:? Ημικρανίες και απολύσεις? Χέρι τρόμο? Συχνές διακοπές ρεύματος? Αύξηση των επιπέδων ανοχής στο ποτό. ? Πίνοντας κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία, ακόμη και πριν από μια κοινωνική εκδήλωση. ? Κατανάλωση λόγω της εξάρτησής παρά για ανακούφιση από το στρες. ? Στομάχι προβλήματα αυξάνονται? Αύξηση σωματικά προβλήματα? Αλκοολούχα Συμπεριφορά Συμπτώματα - Τρίτο Στάδιο? Σε αυτό το στάδιο το άτομο αρχίζει να παρουσιάζει αύξηση του αλκοολικού πρότυπα συμπεριφοράς και υπάρχει όλο και μεγαλύτερη απώλεια του ελέγχου. Αυτός δεν μπορεί πλέον να αποφασίσει πόσο θα πιείτε και θα χάσει κάθε έλεγχο στην ικανότητά του να αποφασίσει. Ως αποτέλεσμα θα αρχίσει να καταναλώνει όλο και περισσότερο αλκοόλ.
Άλλα αλκοολούχα σημάδια συμπεριφορά που θα παρατηρήσετε είναι οι εξής:? Θα χάσουν το ενδιαφέρον τους σε όλα τα πράγματα που χρησιμοποιείται για να είναι διασκέδαση. ? Θα απολαύσουν από κοντά όλα τα προβλήματα που έρχονται με την υπερβολική κατανάλωση-σχέσεις, νομισματική, τη δουλειά. ? Θα αποφύγει τους συγγενείς και φίλους. ? Θα συμμετάσχουν «μάτι-openers" στην κατάσταση. Αυτή είναι η κατανάλωση αλκοόλ ένα λεπτό που ξυπνά. Αυτό έχει γίνει μια αναγκαιότητα για να εξασθενίσει τον πόνο που προέρχεται από μια απόλυση. ? Αρχίζει να αγνοήσει ακόμη και τις βασικές ανάγκες και τα στοιχεία της ζωής-τροφή, νερό, στέγη. ? Υπάρχει σαφής απώλεια του ελέγχου. ? Η ανοχή σε μειώσεις αλκοόλ. ? Ο εκθέματα συχνά καταστροφική και βίαιη συμπεριφορά. ? Αρχίζει να σωματικά επιδεινωθεί. ? Αποτυγχάνει να ακολουθεί οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια ή επέμβαση. ? Αρχίζει να δίνει δικαιολογίες για το πόσιμο του. ? Τρόμος αρχίσουν να αυξήσει πολλαπλή. ? Αλκοολούχα Συμπεριφορά Συμπτώματα - Στάδιο Τέσσερις? Αυτό το στάδιο της κατανάλωσης χαρακτηρίζεται από ένα άτομο αρχίζει να πίνει από νωρίς μέσα στην ημέρα και στη συνέχεια να συνεχίσει να το πράττει σε ολόκληρη. Αυτό οδηγεί σε μια χρόνια απώλεια του ελέγχου και συνήθως ως αποτέλεσμα την πλήρη υποβάθμιση στο μπροστινό μέρος της εργασίας.
Μερικά από τα χρόνια αλκοολική πρότυπα συμπεριφοράς σε αυτό το στάδιο είναι τα εξής:? Πλήρης απώλεια του ελέγχου του πόσιμου σημαίνει ότι το άτομο τώρα »έχει« να πιούμε να είναι σε θέση να περάσει όλη την ημέρα. Είναι σαν το αλκοόλ υπαγορεύει το μυαλό. ? Αυτός μπορεί και να παραμείνει στην κατάσταση του μεθυσμένος για αρκετές ημέρες κάθε φορά. ? Ένα πρόσωπο που θα γίνει έχασε από τον κόσμο με πλήρη αδιαφορία για οτιδήποτε - οικογένειας, της υγιεινής, των τροφίμων. ? Το άτομο θα δοκιμάσει σοβαρά συμπτώματα στέρησης, όταν δεν πίνουν και ολόκληρο το σώμα του θα τρέμουν από αυτό. ? Το πρόσωπο που θα αντιμετωπίσετε μια νόσο που ονομάζεται «Delirium tremens» ή της DT της. Σε ποιες είναι οι δονήσεις συνοδεύονται από ψευδαισθήσεις. ? Αλκοολικού θα πάει σε οποιοδήποτε επίπεδο για τον εφοδιασμό τους σε αλκοόλ, γιατί δεν αλκοόλης νοείται βιώνει το χειρότερο είδος των συμπτωμάτων στέρησης. ? Καταφεύγουν σε κρύβουν μπουκάλια τους, ώστε να μπορούν να πίνουν όποτε θέλουν. ? Θα δυσαρέσκεια εμφανίζουν και την εχθρότητα προς τους άλλους. ? Οι υφίστανται ηθική φθορά. ? Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε άλλες ασθένειες όπως η αϋπνία, συμπτώματα άγχους, ηπατικά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, απώλεια μνήμης και άλλων. Διαβάστε περισσότερα για? Αλκοόλ Testing? Αλκοόλ Αποκατάστασης? 10 προειδοποιητικά σημάδια του αλκοολισμού? Είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο αλκοολικός πρότυπα συμπεριφοράς, διότι τότε θα είναι δυνατόν να βοηθήσει ένα άτομο που πάσχει για την ώρα. Ένα πρόσωπο που πιθανώς δεν έχουν αναγνωρίσει ότι ο αλκοολικός έχει υποχωρήσει στη δεύτερη ή την τρίτη φάση της αλκοόλης θα γνωρίζουν με σαφήνεια ποια είναι τα στάδια της αλκοολικής συμπεριφοράς, και επομένως θα μπορεί να παρεμβαίνει εγκαίρως. Ελπίζω αυτό το άρθρο σας βοήθησαν να κατανοήσουμε τον αλκοολικό πρότυπα συμπεριφοράς.