Γρανίτης Καθαρισμός Συμβουλές

Έχοντας ένα countertop γρανίτη στην κουζίνα του προσδίδει μια απαράμιλλη ζεστασιά και την ομορφιά. Ο γρανίτης δεν είναι μόνο εύκολο να διατηρηθεί, αλλά είναι εξαιρετικά ανθεκτικό πάρα πολύ. Countertops γρανίτη είναι ιδανικό δεδομένου ότι είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές, ανθεκτικό στη θερμότητα και τα οξέα που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή μαγειρική, όπως το ξίδι, καθώς και άλλα εσπεριδοειδή φρούτα και λαχανικά, δεν προκαλούν ζημία. Αυτό, ωστόσο, καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο γρανίτης δεν απαιτεί καμία συντήρηση. Αντιθέτως, πρέπει να καθαρίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, να διατηρεί τη φυσική λάμψη και η κατάστασή του. Γρανίτης καθαρισμός είναι μια απλή μέθοδος που μπορεί να πραγματοποιηθεί από κανέναν. Αν θέλετε να ξέρετε πώς να καθαρίσετε επιφάνειες από γρανίτη, στη συνέχεια, κάτω από το βήμα σοφή μέθοδο για την ίδια. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό και τη φροντίδα των countertops γρανίτη.
Γρανίτης διαδικασία καθαρισμού
Βήμα 1? Πάρτε κάποιο ιστό χαρτιά και το λεκέ ό διαρροές, τα έλαια, οι χυμοί που θα μπορούσαν να υπάρχουν στην επιφάνεια του γρανίτη.
Βήμα 2? Ρίξουμε τώρα μια πέτρα σαπούνι (θα το πάρει, είτε σε ένα κατάστημα υλικού ή με αντιπρόσωπο πέτρα), και καθαρίστε την επιφάνεια από γρανίτη με αυτό. Σε περίπτωση που δεν έχετε ένα σαπούνι πέτρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τακτική, ήπια το πλύσιμο των πιατικών υγρό για να καθαρίσετε την επιφάνεια. Επίσης, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό για τον καθαρισμό του γρανίτη, καθώς θα πλύνετε την επιφάνεια καλύτερα.
Βήμα 3? Μόλις το countertop κουζινών γρανίτη έχει καθαριστεί, ξεπλύνετε με νερό. Ακολουθήστε αυτό επάνω με ξήρανση με ένα καθαρό, μαλακό πανί.
Βήμα 4: Τα πρώτα τρία βήματα θα βοηθήσει στην άρση όλων των συσσωρευμένων βρωμιά στην επιφάνεια του γρανίτη. Ωστόσο, μερικές φορές ορισμένες κηλίδες μπορεί επίσης να υπάρχει στην επιφάνεια του γρανίτη. Προκειμένου για την άρση τους, συνδυάζουν ένα φλιτζάνι αλεύρι με μια κουταλιά της σούπας το πλύσιμο των πιάτων σαπούνι, και προσθέστε λίγο νερό στο μείγμα για να σχηματίσουν μια πάστα. Τώρα, τοποθετήστε το μείγμα αυτό σε όλους τους λεκέδες που βλέπετε. Μετά την εφαρμογή του μίγματος, την κάλυψη των λεκέδων με πλαστικό αναδιπλώνεται.
Βήμα 5? Σε περίπτωση, οι κηλίδες που προκαλούνται λόγω του πετρελαίου, κρέμα γάλακτος, βούτυρο ή γάλα, εφαρμόζει ένα μείγμα από αλεύρι, νερό και υπεροξείδιο του υδρογόνου σε αυτές. Αν οι λεκέδες που προκαλούνται λόγω τσάι ή καφέ, εφαρμόζουν ένα μίγμα γίνεται από το υπεροξείδιο του υδρογόνου και της αμμωνίας στο λεκέδες. Να θυμάστε πάντα να σφραγίσει το μείγμα χρησιμοποιώντας μια πλαστική μεμβράνη και την ταινία.
Βήμα 6? Αφήνουμε το μείγμα να παραμείνει στην λεκέδες μια μέρα στην άλλη. Το πρωί, πάρτε μια ξύλινη κουτάλα ή οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο ξύλινα σκεύη και το μηδέν το μίγμα, έξω από το γρανίτη, με αυτό. Αργότερα, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε με ένα καθαρό πανί.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να προσέχουμε της Countertops γρανίτη? Πώς να καθαρίσει Countertops γρανίτη? Καθαρισμός Countertops γρανίτη? Η διαδικασία που αναφέρονται παραπάνω θα σας βοηθήσει σίγουρα για να απαλλαγούμε από τη βρωμιά και τους λεκέδες, που προκαλούνται από γρανίτη πάγκο σας λόγω της καθημερινής χρήσης . Αν ψάχνετε για μια εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα μέθοδος καθαρισμού γρανίτη, τότε μπορείτε να κάνετε απλώς ένα μείγμα ισοπροπυλικής οινόπνευμα, το πλύσιμο των πιάτων σαπούνι και νερό, και να το καλύψουμε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Στη συνέχεια, με ένα καθαρό πανί και το μείγμα αυτό, θα είστε σε θέση να καθαρίσει γρανίτη αντίθετη κορυφή σας, μέσα δεν χρόνου.
Γρανίτης καθαρισμού, όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ απλό και εύκολο να το κάνουμε. Αλλά, όπως λέγεται ότι η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, δεν είναι τόσο γιατί συντήρηση και ο καθαρισμός countertop γρανίτη σας τακτικά, έτσι ώστε οι ρύποι που δεν συσσωρεύεται, γρατζουνιές δεν εμφανίζονται και οι λεκέδες δεν παίρνουν σχηματιστεί. Μερικά προληπτικά μέτρα που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι - δεν χρησιμοποιούν την επιφάνεια του γρανίτη, όπως ξύλο κοπής, μην τοποθετείτε όξινα τρόφιμα, όπως το λεμόνι και το ξύδι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς μπορούν να προκαλέσουν λεκέδες, μην χρησιμοποιείτε δραστικές χημικές ουσίες για να καθαρίσετε από την επιφάνεια γρανίτη, μην μεταφέρετε σκεύη ή συσκευές στην κορυφή γρανίτη και, τέλος, πλύνετε και καθαρίστε το γρανίτη σε εβδομαδιαία βάση για να διατηρήσετε την ομορφιά του, το χρώμα και λάμψη.