Διακοσμητικά Ιδέες Ζωγραφική

Χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής για το σπίτι σας μπορεί να δώσει ένα πολύ μοντέρνο και κομψό ύφος. Διακοσμητικές ιδέες ζωγραφικής είναι μεγάλα για τους ανθρώπους που τους αρέσει να πειραματίζονται και που ήθελα να κάνω μια δήλωση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διακοσμητικές ιδέες ζωγραφικής που μπορείτε να επιλέξετε από και είναι όλο και όλο και πιο δημοφιλείς με τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν κάτι διαφορετικό. Εδώ θα συζητήσουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή και εύκολη διακοσμητικές ιδέες τοιχογραφίες και διακοσμητικές ιδέες ζωγραφική επίπλων.
Διακοσμητικά Ιδέες Ζωγραφική για τοίχους
Εδώ είναι μερικές διακοσμητικές ιδέες ζωγραφικής για τους τοίχους.
Σφουγγάρι Ζωγραφική? Σε αυτή την τεχνική ενός βασικού χρώματος εφαρμόζεται για πρώτη φορά τα τείχη και ένα άλλο χρώμα σε μια διαφορετική απόχρωση που συμπληρώνει το πρώτο χρώμα που εφαρμόζεται. Ένα σφουγγάρι χρησιμοποιείται στη συνέχεια πάνω από το υγρό χρώμα για να δημιουργήσετε διαφορετικά σχήματα. Σφουγγάρι ζωγραφική είναι ένας από τους ευκολότερους διακοσμητικές ιδέες ζωγραφική και ποτέ δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτό. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτής της διακοσμητική τεχνική ζωγραφικής είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψει ένα τείχος που έχει μια άνιση φινίρισμα και επίσης είναι μεγάλο έλατο δημιουργία υφή και το βάθος. Πριν επιχειρήσετε να κάνετε σφουγγάρι ζωγραφική σε ολόκληρο τοίχο πρώτα να το δοκιμάσετε σε ένα μικρό τμήμα του τείχους για να δείτε αν τα χρώματα που έχετε επιλέξει είναι συμπληρωματικές ή όχι. Να σφουγγιστεί βάψετε έναν τοίχο θα πρέπει να εφαρμόσει ένα παλτό βάσεων στους τοίχους σας η οποία έχει μια ημι γυαλιστερό φινίρισμα. Χρησιμοποιώντας ένα υγρό σφουγγάρι, βουτιά αυτό το δεύτερο χρώμα της επιλογής σας και να εξαλείψει την υπέρβαση. Ξεκινήστε με την εφαρμογή των σφουγγαριών στη γωνία του τείχους και κυλήστε το σφουγγάρι σε ημικυκλική τρόπο. Όταν το χρώμα που έχει εξαντληθεί η βουτιά σφουγγάρι πίσω στο χρώμα και να συνεχίσει σφουγγίσει ολόκληρο τοίχο. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνεπείς με τον τρόπο που κυλήστε το σφουγγάρι για να πάρετε μια ακόμη αποτέλεσμα και φινίρισμα.
Ρίγες σε τοίχους? Λωρίδες στους τοίχους είναι επίσης ένα από τα καλύτερα διακοσμητικές ιδέες ζωγραφική ιδιαίτερα για ένα μεγάλο δωμάτιο ή ένα δωμάτιο φυτώριο παιδιά. Για να πάρετε αυτό αποτέλεσμα πρέπει πρώτα να εφαρμόσει ένα παλτό βάσεων του χρώματος και αφήστε το να στεγνώσει. Χρησιμοποιώντας ένα μέτρο ταινιών και ένα επίπεδο κλήρωση προσεκτικά ευθείες γραμμές όλα μέσα από τα τείχη για τον εορτασμό των λωρίδων. Τώρα τοποθετήστε την κασέτα για το τμήμα του λωρίδες που δεν θα είστε ζωγραφική και δέστε την με ένα στεγνό πανί, έτσι ώστε η μπογιά δεν διαρρέουν από κάτω το χρώμα. Τώρα ισχύει το χρώμα της επιλογής σας σε όλο το μήκος του τείχους, αλλά και κατά τη διάρκεια της ταινίας. Τραβήξτε την ταινία μακριά μετά από το τείχος έχει στεγνώσει και θα μείνει με ένα όμορφο ριγέ επίδραση στον τοίχο σας. Ίσως επιθυμείτε επίσης να ξέρετε για τοίχο ιδέες διακόσμησης.
Στίξη και ραβδώσεις? Στίξη και ραβδώσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε το δράμα και το βάθος και διάσταση σε ένα δωμάτιο. Πρώτα πρέπει να βάψετε τους τοίχους σε ένα παλτό βάσεων με τη βοήθεια των κυλίνδρων. Αφήστε το παλτό βάσεων για να στεγνώσει και στη συνέχεια ρίξτε το γλάσο πραγματοποιούνται σε σκάφη κυλίνδρου. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα του λούστρου επί ξηράς τοίχο. Τώρα με τη βοήθεια ενός πινέλου ζωγραφίζω με στιγμές μουτζούρα το γλάσο με τυχαία σειρά. Συνεχίστε με αυτό τον τρόπο μέχρι να καλύπτει το σύνολο του τοίχου.
Διακοσμητικά Ιδέες Ζωγραφική για Έπιπλα
Για να διακοσμήσετε κάθε απλό κομμάτι των επίπλων το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι άμμος σας κομμάτι των επίπλων για να απομακρυνθούν όλα τα ίχνη των προηγούμενων χρωμάτων. Πάντα σιγουρευτείτε ότι έχετε άμμο κατά μήκος του σιταριού για να αποφύγετε βλάβες στο ξύλο. Αφού τελειώσετε, τρίψτε ολόκληρο το κομμάτι με ένα ύφασμα μουσελίνα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα. Τώρα, χρησιμοποιήστε ένα καλό ξύλο ποιότητας λεκέ και να το εφαρμόσετε με ένα πινέλο και αφήστε ξηρό. Η βαφή το κομμάτι στο χρώμα της επιλογής σας και αφήστε το να στεγνώσει νυκτί. Τρίψτε το κομμάτι και πάλι ελαφρά τη καρδία, και εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση χρώματος και αφήστε το να στεγνώσει. Διακοσμήστε το ζωγραφική επιφάνεια με διαφορετικό χρώμα χρώμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε στένσιλ για να δημιουργήσετε διαφορετικά πρότυπα, όπως όστρακα, τα σύννεφα και μισοφέγγαρα. Αφού τελειώσετε ζωγραφικής, εφαρμόζουν μια τελική στρώση βερνίκι για να του δώσει ένα καλό φινίρισμα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ζωγραφική Έπιπλα Ideas? Faux Ζωγραφική Συμβουλές - Πώς να Faux Paint? Εσωτερικών Ζωγραφική Ideas? Λοιπόν, αυτά ήταν μερικά διακοσμητικές ιδέες ζωγραφικής για τους τοίχους και τα έπιπλα. Τα διακοσμητικά τεχνικές ζωγραφικής είναι πολύ μεγάλη επιλογή εάν προσπαθείτε να αναδιοργανώσουμε τα παλιά σας έπιπλα. Αν είστε διατεθειμένοι δημιουργικά μπορείτε να κάνετε αυτές τις κατ 'οίκον μέσω των τεχνικών σφουγγίσει, stenciling και κοκκοποίηση.