Fix στάζει Βρύση

Μπαταρίες αποτελούν ουσιαστικό μέρος κάθε νοικοκυριό επειδή βοηθούν στον έλεγχο της ροής του νερού. Δεδομένου ότι βρύσες που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά, είναι πιθανόν να χαλάσουν εύκολα επίσης. Με διαρροή ή να στάζει βρύση είναι μια ένδειξη ότι κάποια συνιστώσα του βρύση είναι ελαττωματικό και χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση.
Στάζει not faucets μόνο αποτέλεσμα σπατάλη νερού, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε βαρεθεί συνεχώς καθαρισμού ολόκληρη την περιοχή γύρω από τη διαρροή. Το καλό είναι ότι η δομή μιας βρύση είναι απλή και μπορείτε να επιδιορθώσετε εύκολα από τον εαυτό σας, αντί να ζητήσει και να περιμένει για έναν υδραυλικό για να έρθει και να το κάνουμε για εσάς. Οδηγίες για το πώς να καθορίσει στάζει στρόφιγγες στην κουζίνα και το μπάνιο σας δίνονται παρακάτω.
Πώς να Fix στάζει Βρύση
Fix Dripping Οδηγίες Βρύση κουζίνας
Πριν ξεκινήσετε να καθορίσει στάζει βρύση στην κουζίνα σας, να τηρούν τα ακόλουθα εργαλεία και υλικά στο χέρι:? Κουζίνας κιτ αντικατάστασης βρύση? Ρυθμιζόμενο κλειδί? Επίπεδης κεφαλής κατσαβίδι? Υδραυλικά στόκος? Κομμάτι παλιό πανί? Βήμα 1? Κατ 'αρχάς, γυρίστε την παροχή νερού στην κουζίνα μακριά. Ορισμένοι νεροχύτες έχουν ξεχωριστή σειρά τους βαλβίδα εξαγωγής. Εντοπίστε τη βαλβίδα και να την απενεργοποιήσετε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει χωριστή βαλβίδα για τον νεροχύτη της κουζίνας, θα πρέπει να μετατρέψει σύνδεση νερού όλο το σπίτι είναι off.
Βήμα 2? Χρησιμοποιώντας ένα ρυθμιζόμενο κλειδί, εντελώς ανοίξει τις στρόφιγγες και αφήστε όλα τα επιπλέον νερό για να βγει από τους σωλήνες. Καταργήστε την περίσσεια του νερού έτσι ώστε να έχετε ένα ξηρό περιοχή για να εργαστούν in Βρείτε τη βίδα που έχει κρατήσει τη στρόφιγγα στη θέση του και χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή για να το ανοίξετε.
Βήμα 3? Ξεσφίξτε τη βίδα και να μην προσπαθούμε να καταστραφεί το νεροχύτη ή αντίθετη κορυφή περιοχής. Τοποθετεί τα πούλια του παλιού ύφασμα επάνω και γύρω από τη βρύση, έτσι ώστε να λειτουργούν όπως μαξιλάρια, αποτρέποντας κάθε ζημία που προκαλείται σε αυτούς από το κατσαβίδι.
Βήμα 4? Αφαιρέστε την παλιά βρύση που και καθαρίστε την περιοχή σωστά. Εξετάστε την περιοχή για να δούμε αν κάποια από τις σωλήνες απαιτείται να τοποθετηθούν ή να καθαρίζονται και, εάν κάποια από τις γραμμές του νερού χρειάζονται επισκευή.
Βήμα 5? Βγάλτε τη νέα στρόφιγγα από τη συσκευασία της. Διαβάστε τις οδηγίες που έχουν έρθει με το κιτ και να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ανάγκη να εκτελέσει οποιοδήποτε σύνολο προ-εγκατάσταση πριν από τον καθορισμό του στάζει βρύση της κουζίνας.
Βήμα 6? Χρησιμοποιώντας το putty υδραυλικά, Παπανικολάου ίντσα ¼ κοντά στη βάση του νέου βρύση. Τοποθετήστε το νέο βρύση στο υπάρχον τρύπες και αφήστε το στόκο υδραυλικών εγκαταστάσεων για τη φροντίδα του σφραγίσματος στη θέση της.
Βήμα 7? Σε περίπτωση εισαγωγής νέων βρύση σας απαιτεί από εσάς να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε βίδα καλύπτει ή βίδες, τότε πάμε κάτω από το νεροχύτη και να το εγκαταστήσετε μαζί με το απαραίτητο ροδέλες. Σφίξτε την ροδέλες και βίδες καλύπτει ή βίδες μέχρι τη βάση, έτσι ώστε οι νέοι βρύση σας είναι στερεωμένο σταθερά στη θέση του.
Βήμα 8? Ακολουθήστε τις οδηγίες που ήρθαν με το νέο βρύση, ώστε να είστε σε θέση να καθορίσει το ζεστό και κρύο νερό γραμμές με το σωστό τρόπο. Ανοίξτε την παροχή νερού και γυρίστε τη στρόφιγγα λαβή εντελώς. Αυτό θα σας βοηθήσει να μάθω αν η ροή και η πίεση είναι σωστή ή όχι. Αν όλα φαίνεται σωστή, αυτό σημαίνει ότι έχετε σταθερή επιτυχία μια βρύση που στάζει.
Διαβάστε περισσότερα για:? Κουζίνα Εγκατάσταση Βρύση? Κουζίνα Βρύση επισκευής? Πώς να καθορίσει ένα Leaky Κουζίνα Βρύση? Fix Dripping ντους Βρύση Οδηγίες
Πριν ξεκινήσετε να καθορίσει στάζει βρύση του ντους σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα εργαλεία και υλικά στο χέρι:? Μια πένσα? Ένα σύνολο κατσαβίδια? Ένα κομμάτι στεγνό πανί ή ένα πανί? Ρυθμιζόμενο κλειδί? Πλυντήρια? Pocket μαχαίρι? Sealant? O-ring? Grease? Cartridges? Βήμα 1? Κατ 'αρχάς, κόψτε μακριά όλα παροχή νερού στο ντους. Σε περίπτωση που είστε σε θέση να εντοπίσετε το κουμπί για το συγκεκριμένο σωλήνα νερού, διακόπτεται η κύρια παροχή νερού του συνόλου του σπιτιού αντ 'αυτού.
Βήμα 2? Αφού έχετε κλείσει την παροχή νερού, ανοίξτε την βρύση ντους για να επιτρέψει οποιοδήποτε υπόλοιπο νερό στο σωλήνα να βγαίνει μέσα από το κεφάλι ντους. Μόλις όλο το νερό έχει αποστραγγιστεί, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.
Βήμα 3? Στη συνέχεια, θα πρέπει να πάρετε την στρόφιγγα λαβή. Τη βρύση λαβή θα έχει βίδα που θα πρέπει να εντοπίσετε. Με ένα ρυθμιζόμενο κλειδί, απαλά ξεβιδώστε τη βρύση λαβή. Για να προστατέψετε τη λαβή για να πάρει οποιαδήποτε σημάδια το μηδέν, να καλύπτει την άκρη του κλειδιού με κολλητική ταινία.
Βήμα 4? Αφού αφαιρέσετε τη λαβή, θα εξετάσουμε διεξοδικά. Με ένα στεγνό πανί, καθαρίστε το εσωτερικό της λαβής και να αρθούν όλα τα ίχνη βρωμιά ή εισπράττονται βρωμιά.
Βήμα 5? Εξετάσει προσεκτικά το εσωτερικό του στρόφιγγες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, να στάζει προκαλείται οφείλεται σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες - φθαρμένα ροδέλες από καουτσούκ έξω, φθαρμένος δακτύλιοι, χαλαρά βαλβίδες, φθαρμένα σπειρωμάτων, ή μεγάλες φθορά των εσωτερικών εξαρτημάτων.
Βήμα 6? Θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις πιθανές αιτίες μία προς μία. Κατ 'αρχάς, να εξετάσει τη βαλβίδα. Αν βρείτε λίγο χαλαρό, σφίξτε με μια πένσα. Επανασυνδέστε τη βρύση λαβή με τον καθορισμό του κοχλία και να δοκιμάσει το βρύση. Εάν η στάζουν έχει σταματήσει, η εργασία σας γίνεται. Αν δεν είναι, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.
Βήμα 7? Εξετάστε το λαστιχάκι. Η πλειονότητα των στάζει στρόφιγγες οφείλονται σε φθαρμένα ροδέλες έξω και κλωστές. Αν ληφθεί υπόψη το πλυντήριο το ίδιο θα διαπιστώσετε αν είναι σε καλή κατάσταση ή όχι. Αντικαταστήστε το φθαρμένο πιάτων έξω με μια νέα παρόμοια σε μέγεθος και πάχος.
Βήμα 8? Σε περίπτωση που παρατηρήσετε τα σπειρώματα να είναι χαλαρά ή να φθαρεί, να την πάρετε έξω και να την αντικαταστήσει με τακτικές θέματα υγιεινής. Βεβαιωθείτε ότι τυλίγετε το σπείρωμα σφιχτά γύρω από το στέλεχος ή το άλλο με το οποίο θα μπορούσε να πάρει μπλεγμένος με λίγα άλλα εσωτερικά μέρη. Επίσης, ελέγξτε τη O-ring. Αν φαίνεται να φθαρεί, αντικαταστήστε το με ένα καινούριο.
Βήμα 9? Ως προληπτικό μέτρο, να εφαρμόσει ένα παλτό του σφραγιστικού στα σπειρώματα βαλβίδα όταν το βάζετε πίσω στη θέση του. Επίσης, εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης στη στρόφιγγα χειριστεί τα θέματα πριν από τη θέση ξανά. Αυτό θα εξασφαλίσει τα νήματα δεν φθείρεται εύκολα και να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες μιας στάζει βρύση οποτεδήποτε σύντομα.
Βήμα 10? Δώστε το σφραγιστικό μία ώρα για να στεγνώσει. Ενεργοποιήστε το ντους και ελέγχει αν το στάξιμο εξακολουθεί να υπάρχει. Αν έχετε κάνει τα πάντα σωστά, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ντους Βρύση αντικατάσταση? Πώς να επισκευάσει ντους βρύση? Πώς να καθορίσει ένα Leaky ντους βρύση? Ανάγνωση παραπάνω οδηγίες για το πώς να καθορίσει στάζουν βρύσες, θα είχατε συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μια πολύ σκληρή δουλειά. Λίγη υπομονή, τα σωστά εργαλεία και τις βασικές γνώσεις σχετικά με βρύσες είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για την εργασία επισκευής. Κάθε φορά που αντικαθιστάτε οποιοδήποτε μέρος του βρύση, βεβαιωθείτε ότι είναι το σωστό μέγεθος και είναι ποιοτικές.