Ιταλική Τατουάζ για τα κορίτσια

Στο παλιό καιρό, τατουάζ φορέθηκαν από τα φύλα ως σήμα αναγνώρισης. Αργότερα, αυτή η μορφή μόνιμης μελάνης συνδέθηκε με το σήμα της τιμής, η υπερηφάνεια, η αγάπη, η απώλεια, απελπισία, την μετάνοια και μνήμη. Σήμερα, τατουάζ έχουν αποκτήσει τεράστια σημασία, καθώς μια δήλωση μόδας με ένα βαθύτερο νόημα. Μιλώντας για την ιταλική τατουάζ, υπάρχουν πολλές διάσημες προσωπικότητες, με αυτές τις μόνιμες αντιπροσωπείες του ιταλικού πολιτισμού. Ιταλικά σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια είναι διάσημη για την πνευματώδη, σαρδόνια και βαθιά one liners τους. Έτσι, η ιταλική τατουάζ για τα κορίτσια δεν είναι απλώς μοτίβα ή σχέδια, αλλά διατυπώσεις λαμπρή γραμματοσειρές που κάνουν την τόσο αναγκαία καταστάσεις!
Ιταλική Τατουάζ για τις γυναίκες
Ιταλική Horn? Η ιταλική κέρατο είναι ένα διάσημο σχέδιο δερματοστιξιών για τις γυναίκες. Η κόρνα, που ονομάζεται ως «Corno» είναι γνωστή για να αποκρούσει το κακό. Στην αρχαιότητα, αυτό το κέρατο φορέθηκε ως φυλακτό για προστασία. Η ιταλική κέρατο, που ονομάζεται επίσης ως «Cornicelli», αποτελεί μια θετική δύναμη προστασίας της ζωής του ατόμου αυτού.
Ιταλική σημαία? Μια άλλη ιταλική τατουάζ για τα κορίτσια, είναι η ιταλική σημαία. Οι τρεις ίσου μεγέθους έγχρωμες γραμμές κάνει ένα τέλειο σχεδιασμό για την τέχνη του σώματος. Η σημαία αποτελεί ιστορική σημασία και τον πατριωτισμό του. Μια ιταλική σημαία και ένα τατουάζ είναι μια έκφραση του πολιτισμού της χώρας. Είναι συνήθως συντάσσεται με ένα μεσαιωνικό σταυρό, που σας οδηγεί πίσω στην αρχαία εποχή της Εκκλησίας.
Ιταλικά Φράσεις? Δεν είναι Ιταλοί τατουάζ περιορίζεται μόνον σε περίτεχνα σχέδια. Ιταλικά Φράσεις αγάπη και κάνουν για μεγάλα σχέδια τατουάζ.
Ιταλική PhrasesMeaning? Quest »la vita e qui il gioire, un 'ora di abbrezzo e poi moireThis είναι η ζωή και αυτό είναι η χαρά: μια ώρα αγκαλιά και στη συνέχεια να πεθάνουν? Esse nufesso ζάρια qui αρσενικό di macaruniWho μιλάει άσχημα μακαρονιών είναι ανόητος ? Τσι più sa, meno credeThe περισσότερο ένα ξέρει, το λιγότερο ένας πιστεύει? L'amore e ciecoLove είναι τυφλή? Finchè vita c'è c'è speranzaWhere υπάρχει ζωή, υπάρχει ελπίδα? Meglio un giorno da leone che pecoraBetter da Cento ένα ημέρας σαν λιοντάρι από εκατό ως πρόβατα? L'Domina amore senza regoleLove κανόνες χωρίς κανόνες? Smuovere mare e montiTo μετακινώ παράδεισο και γή? Tutto è permesso in guerra ed σε amoreAll είναι δίκαιο στον πόλεμο και την αγάπη? Βιβή vivereLive lascia ε και να live? Val più la grammaticaExperience della pratica είναι πιο σημαντικό από τη θεωρία? La vita e bellaLife είναι όμορφη? Per sempreForever? A ciascuno il suoTo καθένα το δικό του? A chi dai il dito si prende γραμμών και συνίσταται il braccioGive τους ένα δάχτυλο και θα πάρουν ένα χέρι? A ogni uccello il suo Nido è belloThere του δεν έχει θέση σαν το σπίτι σας? A rubar poco si VA σε Γαλέρα, ένα rubar tanto si fa carieraSteal λίγο, να πάνε φυλακή? κλέψει πολλά, κάνει μια καριέρα από αυτό? Acqua Rovina Cheta i pontiSilent νερά είναι βαθιά? Τσι incomincia Bene E α dell'operaWell meta ξεκινήσει είναι το ήμισυ γίνεται? La Calma è la Virtu dei ηρεμία fortiThe είναι η αρετή των δυνατών? Chi la fa l'aspettiWhat πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω? Τσι da fa se, στ ανά treIf θέλετε να γίνει κάτι, το κάνετε μόνοι σας? La Morte mi troverà vivo θάνατος θα με βρείτε ζωντανό? Meglio maiBetter che tardi αργά παρά ποτέ? Quel che μη ammazza, ingrassa Αυτό που δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό
Διαβάστε περισσότερα για? Ιταλικά σχέδια τατουάζ για άντρες? Ιταλική Τατουάζ άντρες? Αυτά ήταν μερικά ιταλικά τατουάζ για τα κορίτσια, τα οποία μπορεί να φορεθεί ως μανίκι τατουάζ, τατουάζ στον αυχένα ή εμποτισμένα ως σχέδια τατουάζ ώμο. Βεβαιωθείτε ότι θα τηρούν τους κανόνες ασφαλείας, την τέχνη του σώματος, ενώ ταυτόχρονα θα αξιοποιεί αυτό το ιταλικό γίνει η δουλειά. Μια δερματοστιξία είναι μόνιμη, ώστε να είναι σίγουρος για το τι κάνετε. Καλή Τύχη!