Πώς να αποτρέψει την ακμή breakouts

Τα σπυράκια, σπυράκια, zits, whiteheads, φλύκταινες, βλατίδες και κύστεις, είναι όλες οι μορφές της ακμής. Η ακμή εμφανίζεται στο δέρμα που οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, όπως όταν υπάρχει πλεονάζουσα παραγωγή σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες, όταν το άτομο στρες εμπειρίες, αν υπάρχουν ορισμένες ορμονικές διαταραχές, ή μερικές φορές μπορεί να είναι κληρονομική πάρα πολύ. Μόλις ακμή εμφανίζεται στο δέρμα, είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγούμε από αυτό. Έτσι, τσουχτερός ακμή εν τη γενέσει τους. δηλαδή η πρόληψη της ακμής, είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή. Εδώ είναι μερικές μέθοδοι, που ακολουθείται από μερικές χρήσιμες συμβουλές, για το πώς να προλάβει την ακμή breakouts.
Πώς να προλάβετε την ακμή
Καθαρίστε, Θαμνώνες και Ενυδατώνει? Μια σημαντική αιτία της ακμής ξεμπλοκάρισμα θα μπορούσε να συσσωρεύονται ρύποι και πετρελαίου στο δέρμα τους πόρους, σε συνδυασμό με το νεκρό δέρμα. Για να αποφευχθεί αυτό, τον καθαρισμό του δέρματος σωστά, σε καθημερινή βάση, και τρίψιμο μία φορά την εβδομάδα, για να απαλλαγούμε από το επιπλέον νεκρό δέρμα είναι πολύ αναγκαίο. Εάν έχετε ένα λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο, τα φυτικά καθαρισμού, κατά προτίμηση ένα neem σαπούνι, αντί εκείνων με ισχυρές χημικές ουσίες. Θυμηθείτε να κρατήσει το δέρμα με τάση ακμής πάντα καλά ενυδατωμένο και ενυδατωμένο σε ξηρή επιδερμίδα μπορούν να επιδεινώσουν την ακμή μερικές φορές. Διαβάστε περισσότερα για την ενυδατική κρέμα για τάση ακμής επιδερμίδας.
Σαλικυλικό οξύ? Εφαρμογή σε δύο τοις εκατό οξέος Σαλικυλικό στο δέρμα, βοηθά στο να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, η οποία διαφορετικά θα φράξει τους πόρους, με αποτέλεσμα ένα ξεμπλοκάρισμα ακμής. Έτσι ένα από τα πιο αποτελεσματικές θεραπείες ακμής της πρόληψης είναι η θεραπεία του δέρματος με σαλικυλικό οξύ διάλυμα, καθαρισμού θέση. Διαβάστε περισσότερα για σαλικυλικό οξύ εναντίον υπεροξείδιο του βενζολίου.
Η φαρμακευτική αγωγή? Αν θέλετε να ξέρετε πώς να προλάβει την ακμή breakouts ιατρικώς, τότε η απάντηση βρίσκεται στην φάρμακα όπως Retin-A και Accutane, η οποία μπορεί να ληφθεί με συνταγή γιατρού. Τα φάρμακα αυτά είναι πολύ ωφέλιμη για το δέρμα, και τακτική χρήση τους βοηθά στην πρόληψη της ακμής, να απαλλαγούμε από τις λεπτές γραμμές, και η καθυστέρηση της εμφάνισης των ρυτίδων. Εφαρμογή ορισμένων τοπικές κρέμες διατίθενται σε αγορά, συμβάλλει στην αντιμετώπιση των υφιστάμενων σπυρακιών καθώς και η πρόληψη της ακμής στο μέλλον. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες εξωχρηματιστηριακή θεραπεία ακμής.
Salon θεραπείες? Ορισμένες επεξεργασίες σαλόνι, όπως το άλφα υδροξύ γλυκολικό φλούδες, αποσκοπούν στη μείωση της ακμής. Σε αυτή τη θεραπεία, γλυκολικό οξύ εφαρμόζεται στο πρόσωπο. Αργότερα, η φλούδα από το δέρμα, σε συνδυασμό με το άνω νεκρό στρώμα του δέρματος. Αυτό βοηθά στην φρεσκάρισμα και την αναζωογόνηση του δέρματος, αποτρέποντας κάθε είδους δερματικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της ακμής. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με γλυκολικό οξύ για την ακμή.
Φυσικό διορθωτικά μέτρα? Αν θέλετε να ξέρετε πώς να προλάβει την ακμή φυσικά, τότε εδώ είναι τρεις πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες ακμής. Εφαρμόστε το χυμό ενός τριμμένο αγγούρι στο πρόσωπό σας, μία φορά την εβδομάδα για να αποφύγει τα σπυράκια. Χυμό αλόης βέρα είναι εξίσου αποτελεσματικό στην πρόληψη και τη θεραπεία της ακμής. Εφαρμόζοντας ασπράδι αυγού, μια φορά την εβδομάδα θα κάνει την ακμή επιδερμίδα, και να προλάβει την ξηρότητα.
Ακμή πρόληψη Συμβουλές? Μην αγγίζετε τις περιοχές του δέρματος που πλήττονται από ακμή με τα δάχτυλά σας, δεδομένου ότι μπορούν να μεταδώσουν τη μόλυνση σε άλλες δερματικές άρια όπως καλά. ? Διατήρηση δηλαδή την υγιεινή, τη χρήση καθαρών σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες. Dirty πετσέτες μπορεί να είναι το φυτώριο των μικροβίων και βακτηρίων, προκαλώντας βαριές περιπτώσεις της ακμής breakouts. ? Πιτυρίδα και λάδι στα μαλλιά μπορούν να προκαλέσουν ακμή πάρα πολύ, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο, να αποφευχθούν κάνει τέτοια στυλ μαλλιών που κάνουν αγγίξει τα μαλλιά σας ή να πέσουν στο πρόσωπό σας. ? Άσκηση καθημερινά καθώς βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος, καθώς και επαρκή μεταφορά του οξυγόνου σε όλα τα κύτταρα του σώματος. Άσκηση θα βοηθήσει τόσο τη μείωση του στρες και στην πρόληψη της ακμής. ? Κάντε ντους μετά από οποιουδήποτε είδους άσκησης ή της σωματικής άσκησης για την πρόληψη βρωμιά και τον ιδρώτα από το να συγκεντρωθεί από το δέρμα πόρους. ? Να πίνετε πολλά υγρά και το νερό, καθώς θα βοηθήσει στην εξάλειψη των αποβλήτων και των τοξινών από το σώμα, με αποτέλεσμα μια κηλίδα ελεύθερη, λαμπερό δέρμα. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Ακμή Ελέγχου? Body Ακμή Solutions? Αυτές ήταν μερικές συμβουλές για το πώς να προλάβει την ακμή breakouts. Εκτός από αυτά, εφαρμόζοντας ένα αντιηλιακό όταν βγαίνει στην ώρες αιχμής ήλιο, δηλαδή, έντεκα έως π.μ. έως τις 15:00 είναι πολύ σημαντικό επίσης. Η υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή με επαρκή βιταμίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη που περιλαμβάνονται σε αυτό, είναι το κλειδί για ένα λαμπερό, φρέσκο, blemish-ελεύθερο, καθαρό δέρμα.