Βλεφαρίδα μπικουτί

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να είναι όμορφο και ελκυστικό. Και για να δείχνουν καλά, οι γυναίκες μπορούν να πάνε σε κάποιο βαθμό. Φορούν τις τελευταίες μοντέρνα φορέματα, να πάρετε τακτική θεραπείες ομορφιάς από κομμωτήρια, και ακόμα και να καταφύγουν σε διάφορες ιατρικές διαδικασίες, όπως τα καλλυντικά χειρουργική επέμβαση για να ενισχύσουν την εικόνα τους. Μακιγιάζ είναι πάρα πολύ στην υψηλή κατάλογο προτεραιότητας των πολλών γυναικών και θα προτιμούσα να μην μπορεί να αλιευθεί χωρίς το σε οποιαδήποτε περίσταση!
Eye μακιγιάζ, η οποία περιλαμβάνει το σκάφος της γραμμής ματιών, σκιά ματιών και μάσκαρα, εάν γίνει σωστά, μπορούν να ωραιοποιήσουν τα μάτια της γυναίκας, όπως και κανένας. Μάτι μακιγιάζ θα ήταν ατελής αν βλεφαρίδα μπικουτί δεν χρησιμοποιείται μαζί με τις τρεις αυτές, καθώς βοηθά στην κάνοντας τα μάτια πολύ μεγαλύτερη και φωτεινότερη από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Έτσι, όλες εκείνες τις γυναίκες, που νομίζουν ότι έχουν γεννηθεί με δεν είναι τόσο τέλεια, χωλότητα ή πολύ μικρές ή πολύ λίγες βλεφαρίδες, εδώ είναι μερικές συμβουλές βλεφαρίδα μπικουτί, τα οποία σίγουρα θα βρείτε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες.
Συμβουλές για τη χρήση βλεφαρίδα μπικουτί
Υπάρχουν τέσσερα πράγματα που θα πρέπει να κάμπτεται βλεφαρίδες σας, σωστά δηλαδή μία βλεφαρίδα μπικουτί, μάσκαρα, βουρτσάκι βλεφαρίδων και στεγνωτήρα μαλλιών. Βλεφαρίδα μπικουτί πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται μετά την σκιά ματιών έχει εφαρμοστεί και πριν από την μάσκαρα εφαρμόζεται, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι βλεφαρίδες είναι καθαρά, έτσι ώστε βλεφαρίδα μπικουτί μπορεί να χρησιμοποιείται σε αυτές σωστά. Παρακάτω είναι το βήμα σοφή διαδικασία για το πώς να χρησιμοποιήσετε μια βλεφαρίδα μπικουτί. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με συμβουλές για τη χρήση βλεφαρίδα μπικουτί.
Βήμα 1? Το πρώτο βήμα της curling βλεφαρίδες ξεκινά με τη θέρμανση του βλεφαρίδα μπικουτί με στεγνωτήρα πλήγμα. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες ομορφιάς και σχόλια βλεφαρίδα μπικουτί σε διάφορα περιοδικά ομορφιάς, μια θερμαινόμενη βλεφαρίδα μπικουτί δανείζει ένα καλύτερο σχήμα και μήκος στις βλεφαρίδες από αυτή που χρησιμοποιείται ως έχει. Έτσι, καθορίζουν το πιστολάκι σε χαμηλότερη θερμοκρασία του και χτύπημα θερμού αέρα προς τα μπικουτί για περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αγγίξτε το μπικουτί και να δείτε ότι η θερμοκρασία του είναι ανεκτό. Αν είναι πολύ ζεστό, περιμένετε μέχρι τη στιγμή που δροσίζει λίγο, πριν προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.
Βήμα 2? Take the ζεστή βλεφαρίδα μπικουτί, να ανοίξει το στόμα του, και σφιγκτήρα τις βλεφαρίδες του άνω βλεφάρου από κοντά τις ρίζες με αυτό. Κρατήστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες στη θέση αυτή για περίπου δέκα δευτερόλεπτα.
Βήμα 3? Μετά από δέκα δευτερόλεπτα, κρατώντας τα μάτια ανοιχτά, αργά και σιγά-σιγά κοντά στις εκβολές του μπικουτί. Διατηρήστε τη θέση αυτή για περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Εάν αισθάνεστε ακόμα και ένα μικρό τσίμπημα, σταματήστε και αναπροσαρμόζεται το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, και να αρχίσει η όλη διαδικασία και πάλι.
Βήμα 4? Όταν τελειώσετε κέρλινγκ, ανοίξτε το στόμα της μπικουτί και αφαιρέστε το από τις βλεφαρίδες.
Βήμα 5? Λάβει Τώρα η μάσκαρα και να εφαρμόζουν στις βλεφαρίδες αμέσως, χωρίς καμία καθυστέρηση, έτσι ώστε οι βλεφαρίδες που όπως είναι. Διαβάστε περισσότερα για συμβουλές μάσκαρα.
Βήμα 6? Αφού έχετε εφαρμόσει την μάσκαρα, καθώς και τις βλεφαρίδες των ματιών είναι ακόμα υγρό με αυτό, να λάβει τη βούρτσα των βλεφαρίδων και χτενίστε τις βλεφαρίδες από τη ρίζα των βλεφαρίδων, από το εσωτερικό του ματιού, προς τα πάνω. Αυτό θα βοηθήσει να κάμπτεται βλεφαρίδες ακόμη περισσότερο. Τώρα, επαναλάβετε όλα αυτά τα βήματα για το άλλο μάτι.
Διαβάστε περισσότερα για:? Eye Μακιγιάζ Τεχνικές? Πώς να υποβάλετε αίτηση ψεύτικες βλεφαρίδες? Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, βλεφαρίδα μπικουτί είναι εύκολο στη χρήση, και ως εκ τούτου, απαιτεί μόνο λίγο χρόνο και υπομονή από την πλευρά σας, για να ομορφύνει τα μάτια σας με αυτό. Λοιπόν, τι περιμένετε; Αγοράστε ένα μάτι μαστίγιο μπικουτί σήμερα, μαζί με το άλλο μάτι αποτελούν τα εργαλεία, και να αρχίσει να πειραματίζεται με διαφορετικές ματιές και να κάνει για τα μάτια σας.