Αγάπη σχέδια δερματοστιξιών

Τατουάζ για σύμβολα που αφηγούνται μια ιστορία χωρίς τη χρήση λέξεων. Ιστορία του τατουάζ και της τέχνης του σώματος, δείχνει ότι αυτές οι ανεξίτηλα σημάδια είχαν φορεθεί για τον ατομικό στολισμό, τη σήμανσή τους ένα σύμβολο θέσης, σημάδια της θρησκευτικής πίστης, οι μορφές ποινών και ως δήλωση της αγάπης. Η αγάπη κατακτά όλους τους άλλους λόγους για να φορέσει ένα τατουάζ. Αγάπη σχέδια τατουάζ για τα ζευγάρια είναι πολύ δημοφιλή. Κάποιοι φορούν για να διακηρύξουν την αθάνατη αγάπη τους και ορισμένες από αυτές την φθορά στη μνήμη του αθάνατη αγάπη τους. Όποια και αν είναι ο λόγος μπορεί να είναι, η αγάπη σχέδια τατουάζ είναι ένα σημάδι της ύπαρξης στην αγάπη για πάντα. Εδώ είναι μερικά σχέδια τατουάζ την αγάπη και τη σημασία τους.
Έννοιες της σχέδια δερματοστιξιών αγάπης και Σύμβολα
Καρδιά Tattoo? Αγάπη σχέδια τατουάζ καρδιά είναι τα πιο συχνά σε σχέδια τατουάζ. Τα περισσότερα τατουάζ καρδιά αντικατοπτρίζουν λατρεία, πάθος και αγάπη. Ωστόσο, τατουάζ καρδιά έχουν και άλλες σημασίες πάρα πολύ, ανάλογα με το σχεδιασμό τους. Μια καρδιά αιμορραγία αποτελεί χαμένο έρωτα. Περιττό να πούμε ότι μια σπασμένη καρδιά συμβολίζει την απόρριψη, κατήφεια και μια αποτυχημένη σχέση. Διάτρητο τατουάζ καρδιά με τα ξίφη και τα βέλη δείχνει λυπημένος αξέχαστες αναμνήσεις. Καρδιές με βάση στιλέτο για την ανδρεία και την προδοσία. Τέλος, οι καρδιές με φτερά είναι μια αναπαράσταση της ελευθερίας, ελεύθερο πνεύμα και απέραντη αγάπη.
Διαβάστε περισσότερα για:? Cute Καρδιά Τατουάζ? Καρδιά σχέδια δερματοστιξιών? Lip Tattoo? Αγάπη σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια είναι τα χείλη. Χείλη είναι το ορατό μέρος του σώματος, να καθίστανται οριστικές δήλωση αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα. Από τα χείλη είναι αφής και ερωτογενείς οργάνων, τα χείλη τατουάζ αντιπροσωπεύουν μια βαθιά σεξουαλική επιθυμία. Από την άλλη πλευρά, εάν ένας άνθρωπος κάνει τα χείλη τατουάζ, αυτό δείχνει τη σεξουαλική προσφυγής του. Ουσιαστικά λοιπόν, ένα χείλι τατουάζ στο σύνολό ξεχωρίζει για την οικειότητα, διέγερση και τόνωση.
Έρως Tattoo? Σύμφωνα με τη ρωμαϊκή μυθολογία, Έρως είναι ο Θεός της αγάπης. The Έρως όνομα προέρχεται από τη λέξη, Έρωτα, που σημαίνει επιθυμία. Έρως είναι ένα ιδιότροπο παιδί, που απεικονίζεται με ένα τόξο και βέλη, που συχνά θεωρείται ως ένα σύμβολο της Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι, ένα Έρως αντιπροσωπεύει την έμφυτη επιθυμία για την αληθινή αγάπη. Αυτό το τατουάζ αγάπη είναι συνήθως χρησιμοποιείται για να τιμήσει την αγάπη της ζωής σας.
Βέρες? Βέρες οι δερματοστιξίες αγάπη είναι επίσης ένα δημοφιλές σχέδιο. Αντιπροσωπεύουν μονιμότητας και της σταθερότητας. Θα μείνετε για πάντα και ποτέ δεν υπάρχει φόβος να χάσει τους. Έτσι, βέρες οι δερματοστιξίες είναι μεγάλες ιδέες για τα ζευγάρια που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και να είναι μονίμως κολλημένο πάνω στο άλλο! Με τατουάζ γαμήλιο δαχτυλίδι δείχνει τη δέσμευση και τη σταθερότητα.
Τριαντάφυλλο στο στήθος? Rose έχει σχεδιαστεί ως ένα τατουάζ αγάπη για αιώνες. Μπορεί να είναι κλισέ για λίγους, αλλά έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα πολύ γνωστό σύμβολο που χρησιμοποιείται για ένα τατουάζ αγάπη. Συμβολίζει την καθαρότητα της αγάπης και το γλυκό του άρωμα. Είναι ενδιαφέρον, τριαντάφυλλο είναι ένα δημοφιλές σχέδιο τατουάζ αγάπη για τις γυναίκες και τους άνδρες. Για τα δύο φύλα τατουάζ αντικατοπτρίζει το πάθος, την αγνότητα και την αιώνια ωραία λόγια, «σ 'αγαπώ». Ωστόσο, η έννοια της αυξήθηκε τατουάζ ποικίλλει ανάλογα με τα χρώματά του. Ένα λευκό τριαντάφυλλο απεικονίζει την ειρήνη και ευλάβεια και ένα κίτρινο τριαντάφυλλο συμβολίζει την χαρά και την ευτυχία. Ελαφρύ ροζ τριαντάφυλλο δείχνει συμπάθεια και το θαυμασμό και το κόκκινο τριαντάφυλλο απλά δείχνει την αγάπη με την πρώτη ματιά. Στα παλιά χρόνια ένα λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την παρθενία. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ λουλούδι.
Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων τατουάζ αγάπη, υπάρχει τόσο μεγάλο μέρος που μπορείτε να κάνετε για χάρη της αγάπης. Ελπίζω, αυτές οι έννοιες και συμβολοποίησης θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τρόπο για να ομολογήσουν την αγάπη σας και να το καταστήσει αθάνατο πάρα πολύ.