Unclog αποστράγγισης Μπανιέρα

Έτσι, γιατί κάνει το αποστράγγισης μπανιέρα ή οποιαδήποτε διαρροή συνήθως να φράξει; Είναι επειδή όλα τα μαλλιά και άλλες ουσίες που πηγαίνουν κάτω από τον αγωγό, το ραβδί με τους αγωγούς. Αλλά, τα μαλλιά και άλλα σωματίδια δεν είναι τα μόνα πράγματα υπεύθυνες? Σχηματίζουν clogs αναμειγνύοντας με απολιπασμένου προϊόντα όπως σαμπουάν, μαλακτικά κλπ. σαπούνι και αυτών τσόκαρα κολλήσει στους τοίχους του σωλήνα. Αν ο σωλήνας είναι μερικώς φραγμένη και εξακολουθεί να επιτρέπει την αποστράγγιση του κάποιο ποσό από το νερό, κατόπιν η εργασία σας στο χέρι για να βγάλει από το αδιέξοδο drain μπανιέρα μπορεί να καταστεί ευκολότερη. Αλλά, εάν έχετε μια εντελώς φραγμένα αποστράγγισης, και αναρωτιούνται πώς να βγάλει από το αδιέξοδο drain μπανιέρα, τότε θα πρέπει να επιλέξει ορισμένα σκληρά μέτρα, ή να τα συνδυάσουν τεχνικές. Εδώ είναι μια λίστα με τα διορθωτικά μέτρα σπίτι για να βγάλει από το αδιέξοδο drain μπανιέρα.
How να unclog Drain Μπανιέρα
Keep ένα κουβά, ένα κύπελλο και ένα μερικά κουρέλια βολικό να καθορίσει τα προβλήματα υδραυλικά σας. Φορέστε προστατευτικά γάντια, για να προστατέψετε τα χέρια σας, και μια μάσκα, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε καυστικά χημικά για τον καθαρισμό μπάνιο να unclog διαρροή μπανιέρα. Χρησιμοποιήστε αυτό μέτρα για να απαλλαγούμε από τα φραγμένα drain μπανιέρα.
Χύνοντας Ζεστό νερό στην αποχέτευση? Οπως αναφέρθηκε ενώπιον του gooey πράγματα μπαστούνια με τα εσωτερικά τοιχώματα του σωλήνα λόγω της λιπαρά προϊόντα. Για να σπάσει τα τσόκαρα, κάποιος πρέπει να διαλυθεί η τσόκαρα. Σκέφτεστε τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να βγάλει από το αδιέξοδο διαρροή μπανιέρα; Τίποτε δεν, μόλις βράσει πολύ νερό, και σιγά-σιγά ρίχνετε στην αποχέτευση. Αυτή είναι μια ασφαλής, εύκολη και ο καλύτερος τρόπος για να βγάλει από το αδιέξοδο drain μπανιέρα. Στις περιπτώσεις μερικής μπλοκ, το μέτρο αυτό θα βοηθήσει να βγάλει από το αδιέξοδο της διαρροής εντελώς. Ωστόσο, σε περιπτώσεις πλήρους μπλοκ, θα χρειαστεί να χύσει πρώτα το ζεστό νερό και έπειτα χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε των παραπάνω μέτρων, και ξανά χύστε ζεστό νερό να διαλύσει όλα τα λιπαρό πράγματα κολλήσει εσωτερικά τοιχώματα της διαρροής. Μετά χύνοντας το ζεστό νερό, αφήστε μερικούς φυσιολογικούς νερό τρέξει στράφι να ελέγξετε αν η μέθοδος λειτούργησε και εάν αποφραχθούν τη διαρροή μπανιέρα. Το μέτρο είναι επίσης ένα αποτελεσματικό ενός έως unclog νεροχύτη κουζινών.
Βυθίζοντας να unclog Μπανιέρα Drain? Plungers εργασίας στις περισσότερες περιπτώσεις, και είναι ασφαλείς μεθόδους χρήσης. Πάρτε οποιαδήποτε έμβολο, αλλά προτίμηση ένα έμβολο αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο σύγκριση με το μέγεθος της αποστράγγισης. Γεμίστε τη μπανιέρα με νερό, και τοποθετήστε το έμβολο στην αποστράγγισης, και χύστε κάποια πιο νερού ώστε η κεφάλι έμβολο είναι βυθισμένο στο νερό. Ξεκινήστε βυθίζει ζωηρά και βυθίσει τουλάχιστον 10 -15 φορές για να βγάλει από το αδιέξοδο εντελώς τη διαρροή? Επαναλάβετε αν χρειάζεται. Ρίχνουμε λίγο νερό και ελέγξτε. Διαβάστε περισσότερα για την εγκατάσταση διαρροή μπανιέρα.
Χρήση χημικών ουσιών για Unclogging Μπανιέρα Drain? Η μέθοδος να unclog διαρροή μπανιέρα με χλωρίνη αποτελεί πολύ εύκολο και γρήγορο μία. Φορέστε γάντια και φέρεται κάτω 1 λίτρο χλωρίνη κάτω από τον αγωγό, η χλωρίνη θα τρώνε τα μαλλιά και να διαλύσει το clogs. Τρέξτε λίγο ζεστό νερό και να ελέγξει εάν η μέθοδος αυτή να βγάλει από το αδιέξοδο διαρροή μπανιέρα έχει εργαστεί. Άλλη μέθοδος είναι να χύσει μισό φλιτζάνι της σόδας ψησίματος, και μισά φλιτζάνι ξίδι, εκμισθώσεων διάλυμα αυτό καθίσει για μισή ώρα και έπειτα χύνοντας ζεστό νερό στην αποστράγγισης. Υπάρχουν ορισμένες εμπορικές χημικές ουσίες επίσης διαθέσιμα σε αγορά αν ψάχνετε για μια θεραπεία αλάνθαστος να μάθετε πώς να βγάλει από το αδιέξοδο η διαρροή μπάνιο ή και σε αγωγούς μπανιέρα. Απλά διαβάστε ετικέτα και ακολουθήστε τις Οδηγίες δεόντως, πριν χρησιμοποιήσετε τα εμπορικά πακέτα χημικών.
Εξαπολύοντας το φίδι? Οχι, κυριολεκτικά! Υπάρχει ένα προϊόν που ονομάζεται φίδι χρησιμοποιείται για πολλά λύσεις υδραυλικές εγκαταστάσεις, που είναι ένα μακρύ ευέλικτο συρματόσχοινο που συνδέονται με μια λαβή, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε σε ένα κατάστημα υλικού. Απλά πρέπει να κρατήσει σίτιση το φίδι στο άνοιγμα του οχετού να προωθήσουν τα μπλοκαριστεί stuff, και κρατήστε το το περιστρέφετε σε περίπτωση δεν πάει εύκολα. Το φίδι θα συνεχίσει τις τσόκαρα, αφού το φίδι έχει φθάσει σε περίπου 3 μέτρα, τραβήξτε πίσω, και ρίξτε λίγο ζεστό νερό για να απομακρύνετε τυχόν βλέννες που έχει προσκολληθεί στα τοιχώματα των σωληνώσεων.
Στην περίπτωση που οι παραπάνω μέθοδοι για να βγάλει από το αδιέξοδο drain μπανιέρα αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν? Που θα σε περίπτωση που έχετε ένα σάπιο παλιό σωλήνα, θα πρέπει είτε να καλέσετε έναν υδραυλικό για την αντικατάσταση του σωλήνα ή εσείς κάνετε. Αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ανωτέρω μέτρα, θα εργάζονται και ρίχνει λίγο ζεστό νερό τακτικά κάτω από τον αγωγό, θα σημαντικά εμποδίζει την απόφραξη της διαρροής μπανιέρα.