5η ιδέες δώρων επετείου

Καθώς η λίστα των παραδοσιακά δώρα επετείου πηγαίνει, ξύλο ή ξύλινα αντικείμενα που υποτίθεται ότι είναι ταλαντούχος σε μια 5η επέτειο. Ένας έχει γενική ιδέες στο μυαλό του τι πρέπει να αγοραστεί, αλλά ως ένα έρχεται να ξέρει ότι το δώρο θα πρέπει είτε να είναι από ξύλο ή ασημικά, ένα έχει κολλήσει. Ένα προσπαθεί γενικά σε κάτι δώρο που είναι χρήσιμο, κάτι που δεν θα βρίσκονται στο πίσω μέρος του ντουλαπιού για πάντα! Αυτός ο λόγος αυτός αυξάνει την σύγχυση. Αλλά υπάρχουν ορισμένα δώρα που μπορεί εύκολα να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και, επίσης, να είναι είτε μια παραδοσιακή ή μοντέρνα δώρο. Προτού μετακινηθούν προς τα πέμπτα ιδέες δώρων επετείου, να έχετε ακριβώς τις παρακάτω συμβουλές κατά νου που θα σας βοηθήσει να βρείτε το δώρο γρηγορότερα.
Συμβουλές για την αγορά 5 $ α δώρα επετείου
Παρακάτω είναι μερικές κοινές συμβουλές, αλλά στη διάρκεια των αγορών ξεχνάμε γενικά αυτά τα κοινά πράγματα και στο τέλος με τα λάθος δώρο! Διαβάστε περισσότερα για τα δώρα επετείου από το χρόνο. ? Αντί να αγοράζουν δύο ξεχωριστές δώρα για τη γυναίκα και ο άντρας, να αγοράσει ένα τέτοιο δώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους δύο. ? Μην αγοράζετε ένα δώρο μόνο για το σύζυγο ή μόνο για τη σύζυγο. Όπως προαναφέρθηκε, η κοινή δώρο είναι η καλύτερη επιλογή. ? Εάν αγοράζετε ένα δαπανηρό δώρο, βεβαιωθείτε ότι κανένας από τις άλλες προσκεκλημένοι αγοράζουν το ίδιο δώρο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι για τους οποίους αγοράζετε το δώρο, δεν διαθέτουν ήδη το δώρο. ? Αποφασίστε τον προϋπολογισμό σας πριν από την αγορά του δώρου, όπως γενικά τείνουμε να καταλήξουμε αγοράζοντας ένα δώρο που είναι πολύ περισσότερα από τον προϋπολογισμό μας! ? Διαβάστε περισσότερα για την παραδοσιακή λίστα επέτειο δώρα.
Μοναδικό πέμπτο ιδέες δώρων επετείου
Επιτραπέζια σκεύη: Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα 5η ιδέες δώρων επετείου για την. Αν και είναι γι 'αυτήν, θα είναι σε θέση να κάνουν χρήση της επίσης! Ένα ακόμη πράγμα που καθιστά αυτό το μοναδικό είναι ότι μπορεί να αφορούν τόσο την παραδοσιακή όσο και τη μοντέρνα ματιά μπορεί να ενσωματωθεί από αυτό. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Είναι απλό, να αγοράσει το ζεύγος μια σειρά ξύλινα κύπελλα και chopsticks μαζί με ασημικά κουτάλια! Αυτά τα δώρα δεν θα είναι μόνο σύμφωνα με την παράδοση, αλλά θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθούν από το ζευγάρι καθημερινά. Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα πράγματα που είναι απαραίτητα στην κουζίνα η οποία μπορεί να είναι ξύλινη, για πρώην. έναν κόπτη μπισκότων ή ένα σύνολο μαχαίρι οικογένεια, κλπ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα δώρα γαμήλιας επετείου.
Ενθύμιο Box: Ένα αναμνηστικό κουτί είναι επίσης μία από τις καλές 5η ιδέες δώρων επετείου για τους άνδρες όσο και γυναίκες. Μετά από όλα, το ζευγάρι πρόκειται να έχουμε πολλές γλυκές αναμνήσεις μετά από πέντε χρόνια γάμου, καθώς και ένα κουτί ενθύμιο αυτό θα τους παράσχει ένα καλλιτεχνικό χώρο! Αν έχετε κάποια από τις φωτογραφίες του ζεύγους που έγινε κλικ πριν από το γάμο, μπορείτε να τους κρατήσει στο αναμνηστικό πλαίσιο για να καταστήσει το δώρο πιο ξεχωριστή. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικά ιδέες δώρων επετείου.
Διακοπές: Ένα από τα πιο ρομαντικά και μοναδικές 5ης ιδέες δώρων επετείου είναι να στείλει το ζευγάρι σε κάποιο απομονωμένο δάσος για τις διακοπές σας! Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κανονίσετε μια έκπληξη ακόμα και πέμπτο κόμμα επετείου για το ζευγάρι στο δάσος! Υπάρχουν πολλές εκδρομές που φροντίζει ξεχωριστές διακοπές δάσος. Βεβαιωθείτε ότι το ζευγάρι δεν έχει κανένα άλλο σχέδιο διακοπών πριν από την κράτηση των εισιτηρίων. Διαβάστε περισσότερα για μοναδικά δώρα γαμήλιας επετείου από χρόνια.
Δέντρο: Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα φιλικά προς το περιβάλλον δώρα για το ζευγάρι! Μετά από όλα, αυτό που μπορεί να είναι περισσότερο συνδεδεμένη με ξύλο από τα δέντρα! Έτσι, μπορείτε να τους αγοράσετε ένα δενδρύλλιο ενός δέντρου λουλούδι ή ένα διακοσμητικό δένδρο, στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να δώρο ένα μπονσάι των φυτών. Εάν το ζευγάρι δεν έχει πολύ χώρο στο σπίτι για ένα φυτό, από ό, τι μπορείτε να δώρο τους ένα ασημένιο οικογενειακό δέντρο, το οποίο έχει κολλήσει στη βάση του χάλυβα! Διαβάστε περισσότερα για δημιουργική δώρα επετείου.
Αυτά ήταν μερικά μοναδικά πέμπτο ιδέες δώρων επετείου για τον ίδιο και την. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και να κάνει κάτι για τον εαυτό σας από το ξύλο! Όλα τα καλύτερα!