Sleeping Φάρσες

Λήθαργο κόμματα και τον ύπνο φάρσες, αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ένα κόμμα ύπνο δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς ακίνδυνες φάρσες ύπνο. Φάρσες είναι το καλύτερο μέρος του κάθε κόμματος. Θα πρέπει να γίνει έξυπνα, προκειμένου να πάρει τη μέγιστη διασκέδαση έξω από αυτό. Καλή humored ύπνο φάρσες ιδέες, θα ληφθούν πολύ από τους φίλους σας. Φάρσες δεν χρειάζεται πάντα μεγάλη συσκευών και εξοπλισμού. Απαιτεί μόνο έξυπνο σχεδιασμό και την ακόμα καλύτερη εκτέλεση. Έτσι, αν ψάχνετε για κάποιο αστείο φάρσες στον ύπνο, να κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο μια εξέγερση γέλιο, ας δούμε τι θα χρειαστεί να κάνουμε.
Εύκολη Φάρσες ύπνου
Πεμπτουσία Trick? Ενώ η φίλη σας βαθιά στον ύπνο της, squeeze out κάποια κρέμα ξυρίσματος ή οδοντόκρεμα πάνω στην παλάμη της. Χωρίς να διαταραχθεί ύπνο της, βούρτσα το πρόσωπό της με ένα φτερό ή κάτι μαλακό. The αίσθημα μυρμηγκίασης, θα κάνει την αρχή της το πρόσωπό της. Στη συνέχεια, να διασκεδάσουν βλέποντας το φίλο σας σκαμπίλι όλα τα πράγματα σχετικά με την παλάμη, στο πρόσωπό της. Συν, πλευρά του χρησιμοποιώντας μια κρέμα ξυρίσματος είναι ότι δίνει στο δέρμα μια ενυδατική δράση. Διαβάστε περισσότερα για τον ύπνο φάρσες για τα κορίτσια.
Κοιμηθείτε καλά? ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Αυτή φάρσα προορίζεται μόνο για ενήλικες και διαλέξτε μια τελείως απέχων των οινομπνευματωδών ποτών γι 'αυτό.
Τουλάχιστον ένας από τους φίλου σας πρόκειται να είναι ένα ελαφρύ-κρεβάτι, τόσο εδώ είναι η ευκαιρία σας να κάνετε πιο αγαπητούς ύπνο φίλο σας όπως ένα μωρό. Πριν από το χτύπημα του σάκου, μείγμα 2 ουγκιά του αλκοόλ στο ποτό. Καθίστε αναπαυτικά και να απολαύσετε βλέποντας το φίλο σας αναπηδούν από τον τοίχο. Οι φτωχοί πράγμα, τελικά θα κοιμάται σαν ένα παιδί και να ξυπνήσουν με κέφι (ή, τουλάχιστον, το ελπίζω)! Sleeping φάρσες για το φως στρωτήρες, είναι πάντοτε ως στόχο να τους βοηθήσει να κοιμηθείτε καλά. Διαβάστε περισσότερα σχετικά αβλαβείς ανώτερα φάρσες.
Funniest Sleeping Φάρσα? Slumber μέρη είναι ο χρόνος που απαιτούν πιο παράξενη φαντασία σας. Παρόλο που ο φίλος σας χάνεται στα ονειρόκοσμο, ύπουλα, γραβάτα του / άκρα της στις γωνίες του κρεβατιού. Οι προσπάθειες για να βγούμε από τα καλώδια, θα είναι αρκετά ένα θέαμα το πρωί. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με φάρσες για να τραβήξει σε φίλους.
Makeover? Αυτή η φάρσα παίρνει μια μεγάλη προσπάθεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τα χρώματα του νερού ή φυσικό μακιγιάζ, να αποφευχθούν τυχόν μόνιμη βλάβη. Παρόλο που ο φίλος σας κοιμάται, προπόνηση του / πλήρες makeover της από την κόλαση. Να είναι τολμηρή με τα χρώματα και το ραβδί ons, αλλά το κάνουμε χωρίς να ξυπνήσει το πρόσωπο. Το σοκ φίλος σας θα πάρει, θα αξίζουν κάθε κομμάτι της έλαβε την προσπάθεια, για να τραβήξει αυτή φάρσα.
Lock Out? Κάντε ύπνος ο φίλος σας σε ένα χαλί ή σε ένα μόνο στρώμα. Σύρετε τον ή να την άλλη αίθουσα, ενώ βρίσκονται σε βαθύ ύπνο. Κλειδώστε το άτομο στο δωμάτιο και στη συνέχεια συσσωρεύονται όλα τα έπιπλα έξω από την πόρτα, το επόμενο πρωί. αγαπητέ φίλε σου, θα έχει μια κλειστοφοβική επίθεση από το τέλος του! Διαβάστε περισσότερα για φάρσες sleepover για τα αγόρια.
Ένα αηδιαστικό? Κοιμωμένη φάρσες είναι το καλύτερο, όταν είναι το χειρότερο. Slide κάποιες ντομάτες στο παντελόνι του φίλου σας, καθώς αυτός / αυτή κοιμάται. Οι ντομάτες θα πάρει ζεστά, λόγω της θερμότητας του σώματος. Καθώς μετακινείται πρόσωπο, τις ντομάτες, θα πάρει στριμωγμένος από κάτω και να γίνουν γλοιώδη, squishy και πραγματικά βρώμικα. Αναρωτιέμαι τι κατάσταση θα φίλος σου είναι, όταν ξυπνά. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με φάρσες για sleepovers.
Το πιο δύσκολο μέρος για ύπνο φάρσες είναι ότι πρέπει να γίνουν με μεγάλη προσοχή. Αν το άτομο ξυπνά, η όλη προσπάθεια έχει φύγει για μια εκτίναξη. Να είστε βέβαιος ποιος το κάνει κρυφά, χωρίς κάνει ο φίλος σας πετάξει ή στροφή. Ελπίζω ότι αυτές οι φάρσες, να σας βοηθήσει να διαλέξετε το αγαπημένο σας, να ταράξουν τα πάρτυ ύπνο!