Παρουσιάζοντας Ομιλία βραβείο

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο συχνά τα βραβεία οργανωτικές επιτροπές αντιμετωπίζουν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής από την αρχική τους παρουσιαστές. Οι επιτροπές πρέπει στη συνέχεια να πάμε και να αναζητήσουν κάποιον άλλο να παρουσιάσει το βραβείο. Στη συνέχεια, όμως, παρουσιάζει ένα βραβείο είναι μια πραγματική τιμή, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν πραγματικά να αρνηθεί. Ως εκ τούτου, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να θάβουν το κεφάλι τους κάτω και να γράψει την ομιλία του παρουσιάζοντας βραβείο στην 11η ώρα. Αλλά δεν θα ήταν μεγάλο εάν είχατε κάποια βοήθεια με αυτό; Τόσο εδώ είναι κάποια βοήθεια με τη σύνταξη της παρουσιάζοντας μια ομιλία βραβείο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις δημόσιες τεχνικές ομιλίας.
Πώς να παρουσιάσει ένα βραβείο: Ομιλία
Και πώς να γράψει ότι όλα τα σημαντικά δίνοντας μια ομιλία βραβείο; Καλά, μερικοί μπορεί να αισθάνονται ότι είναι ακόμη πιο δύσκολη από ό, τι γραπτώς την ομιλία αποδοχής βραβείο! Διότι, καλά, το πρόσωπο που λαμβάνει το βραβείο ξέρει τι είναι και η προσπάθεια που αυτός / αυτή έχει τεθεί σε αυτήν, ενώ το πρόσωπο που παρουσιάζει ένα βραβείο μπορεί να μην. Τόσο εδώ είναι μερικές συμβουλές για τη σύνταξη της παρουσιάζοντας μια ομιλία βραβείο. Αυτό είναι το πώς η βασική διάταξη της ομιλίας ανάθεσης θα πρέπει να έχουν.
Λίγο για την περίσταση? Να εκφράσω την ικανοποίησή σας να είναι εκεί. Κάθε φορά, ιδίως όταν είναι βαρετό, θα πρέπει να έχουν το παρουσιάζω πρόγραμμα / παρουσιαστής βραβείο πω πόσο φοβερά συναρπαστική ήταν. Πες πως είσαι ευτυχής να είναι μέρος της «αυτή την υπέροχη οθόνη δείχνουν το ταλέντο», ή «συντροφιά των μέχρι και την προσεχή αστέρια» και τα παρόμοια. Πες ότι θα πρέπει να ήταν δύσκολο για τόσους πολλούς ανθρώπους για να εκτελέσει τέτοια θαυμάσια επιδόσεις και ότι στην πραγματικότητα όλοι εδώ ήταν πέρα ​​από λαμπρό. Πιο αναλυτική μεταξύ μπορείτε να προσθέσετε μερικά εμπνευσμένα αποσπάσματα, ένα ανέκδοτο ή μια ολόκληρη ιστορία. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, κανείς δεν είναι πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό. Αλλά αν σας αρέσει που έχει την αγωνία ένα κομμάτι, που αφηγείται μια ιστορία είναι αρκετά αποτελεσματικό!
Ένα κομμάτι για σας? Ίσως να αποφευχθούν εάν δεν θέλετε να σύρετε το πράγμα πάρα πολύ καιρό, αλλά είναι πάντα καλό να πω στους ανθρώπους λίγα πράγματα για τον εαυτό σας, τον παλιό καλό εαυτό εισαγωγική του ομιλία, όπως την αποκαλούν, ή για την εταιρεία / οργανισμό είστε που εκπροσωπούν, σε αυτό το «πολύ ειδική περίπτωση». Και πόσο συγκλονισμένοι είστε στη θέα της διαδικασίας. Και πώς μπορείτε επίσης ήθελε να ήταν στη θέση τους και ως ταλαντούχος και οι ερμηνευτές είναι (εάν θεωρείτε ότι σας ταιριάζει σε αυτό φυσικά. Αρκετά ακατάλληλη για γυναίκα δικαστής να πει την προηγούμενη πρόταση σε ένα αρσενικό διαγωνισμό bodybuilding!). Περισσότερα για ομιλίες εισαγωγή για τον εαυτό σου.
Λίγο για την Νικητής? Μερικοί από εμάς με την όρεξη για την αγάπη αγωνία για την εκτέλεση της παρουσίασης δεν είμαστε μπροστά; Να αντισταθεί δημιουργία αυτής της ατμόσφαιρας, με τεταμένη ανησυχία είναι πάρα πολύ. Γι 'αυτό και φυσικά ήθελα να ξεκινήσω με κάτι σαν «μεταξύ αυτών των αστεριών ενός έλαμψε φωτεινό απόψε». Περιγράψτε αυτό το αστέρι, του / προσόντα της, η ένταση των επιδόσεων και πόσο αίμα, ιδρώτα και τον κόπο να έχουν πάει στις περιόδους πρακτικής εξάσκησης. Και τότε, με μια μικρή ένδειξη βασίζεται σε αυτό το νικητή που εκτελούνται, ρίχνετε την μπάλα. Το όνομα του νικητή.
Το τέλος? Μπορείτε φωνάζω ο νικητής (ες) πάνω στη σκηνή, και στη συνέχεια να ζητήσει από το νικητή να πω λίγα λόγια για πόσο δύσκολο ήταν και πώς είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Συγχαίρω το νικητή και να κινηθεί έξω. Λιτότητά της. Και αυτό είναι το πώς όλες οι ομιλίες βραβείων σε μαθητές τέλος!
Βραβείο Παράδειγμα Ομιλία
Δεν είναι σε θέση να βρει τις σωστές λέξεις, εδώ είναι ένα από τα απλούστερα παραδείγματα ομιλία βραβείο. Αυτό είναι ένα δείγμα που να παρουσιάζει την ομιλία βραβείο όπου πρέπει να δώσουμε το βραβείο μακριά για το νικητή του διαγωνισμού χορού σε εθνικό επίπεδο, τα παιδιά του.
Κυρίες και Κύριοι,? Μου δίνει μεγάλη περηφάνια που βρίσκομαι σήμερα εδώ, αν κρίνουμε τι πρέπει να τους καλύτερους και πιο υπέροχο εκφραστές του χορού στη χώρα αυτή. Είναι επίσης μεγάλη τιμή που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπούν την εταιρεία μου (το όνομα της εταιρείας) σε ένα τέτοιο τεράστιο ευκαιρία!
Λένε τύχη ευνοεί τους γενναίους και χρειάζεται πράγματι ένα πολύ για τα παιδιά αυτής της ηλικίας και εκτελούν εδώ μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, σε prime τηλεοπτικό χρόνο. Πολλοί από εμάς μπορεί να χορέψει, αλλά μόνο στην άνεση των σπιτιών μας, αλλά ελπίζουμε ότι η έκθεση του ταλέντου που είδαμε σήμερα θα μπορούσαν να εμπνεύσουν κρυμμένα ταλέντα μας, να έρθει προς τα εμπρός!
Ήταν ένα σκληρό ανταγωνισμό για να κρίνει πράγματι. Το επίπεδο των παραστάσεων έχει απολύτως κορυφαία εγκοπή. Αλλά ο ένας εκτελεστής που ξεχώρισαν λόγω της / του, απόλυτη αποφασιστικότητα της, το ταλέντο και την ενέργεια κατά την άσκηση μόνο θα πάρει το βραβείο. Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ο νικητής αυτού του διαγωνισμού είναι (όνομα του νικητή)!
Συγχαρητήρια (το όνομα του νικητή)! Θα μπορούσατε να έλθει στο προσκήνιο και να πω λίγα λόγια για την εμπειρία σας;
Ακόμα αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη γραφή της ομιλίας, είναι εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη σύνταξη ενός λόγου. ? Πώς να δώσει μια ομιλία? Ομιλία Συγγραφή - Πώς να γράψει μια ομιλία? Έτσι, αυτό ήταν όλο για το πώς να γράψετε τη παρουσιάζοντας μια ομιλία βραβείο. Ακολουθήστε όλες αυτές τις συμβουλές και είμαι βέβαιος ότι όλοι την ομιλία σας γραπτώς δαίμονες θα έδιωχνα!