Παππούς Μέρη Ρολόι

Ένα από τα πιο διάσημα ρολόγια παππούς χτύπησε το ένα ως το ποντίκι ανέβηκε το ρολόι και χτύπησε δύο φορές, όταν το ποντίκι ήρθε κάτω αυτό. Το ρολόι του παππού που απεικονίζονται στο φυτώριο ομοιοκαταληξία Hickory Dickory Dock θα μπορούσε να έχει διατηρηθεί καλά, κατά το ότι χτύπησε στην ώρα του. Αλλά οι σύγχρονες αναπαραγωγές ημέρες δεν μοιάζουν με τις παλιές εκδόσεις, στον βαθμό που ούτε τα μέρη ρολόι του παππού ή δεν έχουν τη λύση για να μας δείξει τη σωστή στιγμή. Η απλή αναφορά του χρόνου ο παππούς ρολόγια αποδίδει την εικόνα ενός ψηλού εντυπωσιακό ξύλινο ρολόι τοποθετείται στη γωνία με ένα μακρύ εκκρεμές ταλαντεύεται μακριά ανά πάσα στιγμή. Η καταγωγή του παππού όνομα είναι ασαφές, αλλά μια γενική παραδοχή είναι, ένα ρολόι εκκρεμές πάνω από 6 πόδια (1,5 m) έχει ονομαστεί ως ένα ρολόι του παππού. Η ανάπτυξη αυτών των τύπων ρολόγια ήταν γροθιά που πραγματοποιούνται από ένα αγγλικό ρολογάς στα τέλη του 17ου αιώνα. Οι περισσότερες από αυτές απεργίας ρολόγια ή κόγχη κατά την ολοκλήρωση της μιας ώρας και ορισμένα επίσης σε κλάσμα της ώρας. Ας εξετάσουμε την παλιά τμήματα ρολόι του παππού και της λειτουργίας τους εν συντομία.
Βασικά εργασίας των ρολογιών παππούδων
Στο επίκεντρο της κάθε ρολόι εκκρεμές παππούς είναι κίνησή του. Η κίνηση υπαγορεύει την ώρα χέρι, λεπτό χέρι, απεργία, κόγχη και ως εκ τούτου την τήρηση του χρόνου. Το εκκρεμές και τα βάρη είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία κάθε μηχανική κίνηση ρολόγια. Το εκκρεμές ρυθμίζει και προσαρμόζει το χρόνο διατήρησης. Ένα μηχανικό ρολόι μπορεί να περιέχει τρία βάρη για την παροχή ρεύματος στην ώρα απεργίας, το χρόνο και συνάδουν. Και τα τρία βάρη είναι διαφορετικά και κάθε βάρος, πρέπει να είναι σωστά κρεμαστεί να διασφαλιστεί η ορθή λειτουργία. Βάρη είναι κρεμασμένα από τη συσκευή διαφυγής με καλώδιο ή με αλυσίδα. Τα βάρη πρέπει να γίνουν, αφού κάθε 7 ημέρες ή το ρολόι θα σταματήσει. Μέσω της χρήσης ενός μανιβέλα, η αύξηση του βάρους επιτυγχάνεται. Οι εντυπωσιακές και συνάδουν ήχους επιτυγχάνεται με μια σειρά σφυριά χτυπούν βέργες ποικίλης διάρκειας.
Παππούς Μέρη ρολόι εκκρεμές
Παραδοσιακά, τα ρολόγια longcase ή ρολόγια παππούς ήταν που ονομάστηκε έτσι λόγω της μεγάλης περίπτωση κατά την οποία τα εκκρεμή θα είναι κλειστό. Θα μπορούσαν να ακολουθήσουν ένα από τα δύο είδη κινήσεων, οκτώ ημερών και οι ημερήσιες κινήσεις. Μια οκτώ ημερών ρολόι κίνημα απαιτείται εκκαθάριση μόνο μία φορά την εβδομάδα, ενώ μία ημέρα ρολόγια κίνημα έπρεπε να λυθεί κάθε μέρα. Ας ρίξουμε μια σύντομη επισκόπηση των τμημάτων ρολόι του παππού.
Κινητήρια δύναμη? Μια πηγή ενέργειας? Είτε ένα βάρος στο ένα καλώδιο που μετατρέπει μια τροχαλία. Πρόκειται για μια μεταλλική κορδέλα που είναι η πηγή ηλεκτρικής ενέργειας στα περισσότερα μηχανικά ρολόγια χειρός και τοίχου, είναι αυτή την άνοιξη, που ονομάζουμε εκκαθάρισης, που αποθηκεύει η μηχανική ενέργεια που διακινούνται τροχούς του ρολογιού σε αντάλλαγμα.
Τροχού τρένου? Επίσης κάλεσε τραίνο εργαλείων, ρυθμίζει την ταχύτητα από την πηγή ενέργειας ή κινητήρια δύναμη ως προς το εκκρεμές ή το βάρος. Τα χέρια του το ρολόι που επισυνάπτεται στην άξονες των διαφόρων αλιευτικών εργαλείων σε ένα τραίνο εργαλείων. Ως εκ τούτου, μπορούμε να δούμε την ώρα που κινούνται χέρι πιο αργή από το λεπτοδείκτη.
Εκκρεμές ή Βάρη? Εκκρεμή τα ταλαντούμενα αντικείμενα εμφανίζονται σε ρολόγια παππού και είναι πιο σημαντικό στοιχείο που συνδέεται με αντίκες ρολόγια. Το εκκρεμές ή το βάρος έχει ανασταλεί από έναν άξονα, έτσι ώστε να ταλαντεύεται μπρος-πίσω. Ο χρόνος που απαιτείται από ένα εκκρεμές να ταλαντεύεται από αριστερά προς τα δεξιά είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό του χρόνου.
Διαφυγής? Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του μηχανικού ρολογιού, αυτή η συσκευή κινεί το εκκρεμές ή το βάρος έτσι τη μετατροπή περιστροφική κίνηση των γραναζιών σε παλινδρομική κίνηση του εκκρεμούς. Η συσκευή διαφυγής οδηγείται από την πηγή κινητήρια δύναμη ή εξουσία. Όταν η ταλάντευση του εκκρεμούς, απελευθερώνει ένα δόντι ενός εργαλείου στο τραίνο εργαλείων, αλλάζοντας έτσι από μια κλειδωμένη κατάσταση σε ένα περιστρεφόμενο κατάσταση. Αυτό διαρκεί για σύντομο χρονικό διάστημα που τελειώνει όταν ένα άλλο δόντι στο τραίνο εργαλείων χτυπά το αντίθετο βραχίονα του εκκρεμούς, που κλειδώνει τα εργαλεία και πάλι. Είναι ο βασικός λόγος της περνά ήχο ενός ρολογιού.
Ρολογιού ή κλήσης? Αυτό είναι το πρόσωπο του ρολογιού ή τη αποφοίτησε καντράν του ρολογιού που καταγράφει η περιστροφές της αμαξοστοιχίας γρανάζια της διαφυγής. Με λίγα λόγια, αυτό δείχνει το χρόνο με τη βοήθεια των περιστρεφόμενων χέρια. Στην πιο καθολικά αποδεκτό και αναγνωρισμένη μορφή τηλεφωνικής γραμμής έχει αριθμοί 1-12 σε αυτές. Μερικά ρολόγια έχουν επίσης πίνακες υπο για την ημερομηνία και το φεγγάρι φάσεις.
Crank ή winding μηχανισμό? Ένα βασικό ή λυγίσει μοχλός είναι ένα βασικό συστατικό για κάθε μηχανικό ρολόι που χρησιμοποιείται για την αιολική ή να φορτίσετε την πρωταρχική πηγή ισχύος (κινητήρια δύναμη) για κάθε μηχανικό ρολόι. Το χρονικό διάστημα μεταξύ των διαδοχικών περιελίξεων διαφέρουν από το ένα ρολόι στο άλλο. Κάποια ρολόγια, όπως προαναφέρθηκε, απαιτούν λύση μία φορά την εβδομάδα ή ακόμα και μία φορά την ημέρα.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για ρολόγια:? Ατομικό ρολόι? Παγκόσμια ρολόγια και Διεθνών ζωνών ώρας? Λοιπόν, αυτό ήταν μια σύντομη περιγραφή ορισμένων από τα βασικά μέρη ρολόι του παππού. Ενώ τα ρολόγια παππούς τώρα συνήθως αποτιμώνται ως διακοσμητικά αντίκες από την έλευση της τεχνολογίας χαλαζίας έχει οδηγήσει σε μικρότερες και αποτελεσματική ρολόγια. Αυτά τα παλιά στυλ ρολόγια ήταν διαδεδομένες και θεωρούνται ως οι πλέον ακριβείς timekeepers για περίπου τρεις αιώνες. Αλλά η κλασική δεξιοτεχνία και την βασιλική μεγαλοπρέπεια του ρολογιού παππού είναι αυτό που θα εξακολουθεί να τους μετατρέπουν σε περιζήτητη από τόσους αιώνες.