Οργανικές άκρες κηπουρικής

Η κηπουρική είναι συχνά θεωρείται ως ένα χαλαρωτικό παιχνίδι από πολλούς ανθρώπους. Είτε πρόκειται για ένα έργο το καλοκαίρι ή απλά για να ζωντανέψουν επάνω πίσω αυλή σας, φρέσκα, οργανικά λαχανικά στον κήπο σας βοηθήσει να προσθέσετε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά σε κανονική διατροφή σας. Εκτός από το να είναι ένα απλό χόμπι ή δραστηριότητα, καλλιεργώντας τα δικά σας προϊόντα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν επιθυμείτε να έχετε έναν μεγάλο ή μικρό κήπο, υπάρχουν ορισμένες βασικές οργανικές άκρες κηπουρικής που πρέπει να ακολουθούνται. Ως τακτική φροντίδα και η συντήρηση είναι απαραίτητη για όλους τους τύπους της κηπουρικής, συγκεκριμένους κανόνες και τεχνικές που πρέπει να εφαρμοστούν για να διευκολύνουν την όλη διαδικασία. Ωστόσο, άλμα κατ 'ευθείαν σε οργανική κηπουρική μόνο θα καταστήσει τα θέματα συγχέοντας και συντριπτική. Τα παρακάτω οργανικά συμβουλές κηπουρικής θα σας οδηγήσει σε μια επιτυχημένη, καταπράσινο κήπο με λαχανικά.
Συμβουλές για την οργανική κηπουρική
Ως ο πρώτος κανόνας του κάθε επιτυχημένη βιολογικής γεωργίας συμβουλές, επιλέξτε τους τύπους των λαχανικών που εσείς και η οικογένειά σας, τους αρέσει να τρώνε. Πάντοτε, να δίνετε προτεραιότητα στα λαχανικά που θα είναι μαγειρεμένο φρέσκο ​​μόλις είναι αρκετά ώριμες ώστε να φάνε. Για παράδειγμα, το γλυκό καλαμπόκι, τα καρότα, τα μπιζέλια, αγγούρια, ντομάτες, σπανάκι, λάχανο, κουνουπίδι, και πολλά άλλα. Παρακάτω είναι μερικές βασικές συμβουλές λαχανοκομίας που θα πρέπει να εκτελεσθούν για καλή σοδειά και καρποφόρα περιβόλια. Εδώ είναι οι οργανικές άκρες κηπουρικής χωριστεί σε κατηγορίες όπως είναι η τοποθεσία, ηλιοφάνεια, τη βλάστηση, μόλυνσης και τη συντήρηση.
Συμβουλή # 1: Πρώτα απ 'όλα, η θέση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την κηπουρική. Πρέπει να βρείτε ένα σημείο όπου υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια, εύκολη πρόσβαση από το νερό, και καλό χώμα. Το σημείο πρέπει να έχει ήλιο όλη την ημέρα έτσι ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καρποφόρα αποτελέσματα. Ο τομέας αυτός δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι μεγάλο, πράγμα που σημαίνει, ως αρχάριος, μπορείτε σίγουρα να επικεντρωθεί σε φύτευσης ένα ή δύο τα λαχανικά σε μια στιγμή. Η ιδέα είναι να μάθετε τη διαδικασία καλά (έτσι την έναρξη μικρή), ώστε να μην σας κάνει ένα τεράστιο λάθος και τα απόβλητα τους πόρους σας. Διαβάστε περισσότερα για τα εργαλεία κήπου.
Συμβουλή # 2: Θα πρέπει να οργανώσει ένα κρεβάτι φύτευσης (μία ή περισσότερες ανάλογα με τα διάφορα λαχανικά θέλετε να αυξηθεί). Έτσι μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο τμήματα του κρεβατιού (-ες) εύκολα, κρατήστε όλες τις πλευρές τουλάχιστον 30 ίντσες. Επίσης, τη στιγμή που θα αρχίσει τη μέτρηση, θα καταλάβετε το σύνολο της διάταξης, σε κοντινή απόσταση μεταξύ κάθε κρεβάτι, και όπου κάθε ένα από τα λαχανικά θα αυξηθεί. Όταν αγοράζετε τους σπόρους της συγκεκριμένης φυτικής, θα υπάρχουν απαιτήσεις για επαρκή χώρο για όλα τα λαχανικά. Έτσι, ο χώρος της περιοχής αναλόγως.
Συμβουλή # 3: Τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν ξεκινήσετε τη φύτευση των σπόρων, θα πρέπει να αναμίξετε το λίπασμα μέσα με το χώμα. Για ένα βιολογικό κήπο, θα χρειαστεί να αγοράσετε τα ζωικά λιπάσματα, όπως σας κομπόστ και ανακατεύουμε με τα κρεβάτια. Οι σπόροι που αγοράζετε θα πρέπει να είναι καλά προσαρμοσμένη στην περιοχή σας επίσης, έτσι εάν πραγματικά δεν ξέρουν τι πρέπει να αυξάνεται, στη συνέχεια, να ζητήσει κάποια βοήθεια όταν είστε έξω για ψώνια στο βρεφονηπιακό σταθμό ή στο σπίτι και τον κήπο κατάστημα για τους σπόρους. Μην ξεχάσετε να κάνετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την καλλιέργεια λαχανικών βιολογικής καλλιέργειας σε μια περίεργη εποχή. Μερικά λαχανικά ζουν στο κρύο έδαφος και αέρα, καθώς επίσης μπορούν να αντέξουν τα ελαφρά παγετούς. Διαβάστε περισσότερα για λαχανοκομίας για αρχάριους.
Συμβουλή # 4: Τώρα όλοι ξέρουμε ότι τα έντομα, τα τρωκτικά, τα πτηνά, τα σκουλήκια και βρίσκουν το δρόμο τους σε έναν κήπο ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά υπάρχουν μερικές χρήσιμες εντόμων που θα γαλουχήσει τα φυτά σας, όπως πασχαλίτσες, αιωρούνται μύγες, και lacewing μύγες. Εκτός από τα λαχανικά που έχετε προγραμματίσει για την καλλιέργεια, αναπτύσσονται ορισμένα φυτά άνηθο και ζίννια ότι θα κρατήσουν αυτά τα έντομα τρέφονται. Κρατήστε την αφαίρεση των ζιζανίων και των επιβλαβών παρασίτων από τον κήπο σας. Διαβάστε περισσότερα για τη βιολογική άκρες κήπων.
Συμβουλή # 5: Κρατήστε εκ περιτροπής την επιλογή των καλλιεργειών σας κάθε χρόνο. Αυτό θα βοηθήσει να εξαλειφθούν τα παράσιτα και να διατηρήσει το χώμα σας έμμεσα. Ρίξτε νερό και να διατηρήσουν ένα κάλυμμα για τα λαχανικά σας, ανάλογα με τις ανάγκες της. Όσο για το πότισμα των φυτών, θα πρέπει να κρατήσει το χώμα υγρό, αλλά δεν αφήνουμε να εξακολουθούν να κατέχουν το νερό. Ανάλογα με την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, τους χρόνους ποτίσματος και τη συχνότητα της κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διαφέρουν.
Ως τελευταία, αλλά δεν το λιγότερο προληπτική μέθοδο για τη βιολογική συμβουλές κηπουρικής, κρατήστε τον κήπο και ξεριζωθούν και σαφής. Αυτό θα σας βοηθήσει στην εύρεση τρωκτικών ή πτηνών από επιτεθεί προϊόντα σας. Πλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα εξωτερικό εμπόδιο γύρω από τις τέσσερις πλευρές του κήπου σας για να σας κρατήσει μακριά από την παραγωγή τέτοια αρπακτικά. Αν βρείτε οποιαδήποτε τρύπες στα φύλλα, είναι ένα σημάδι του εντόμου εισβολής, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εντομοκτόνο για την προστασία κήπο σας.