Grow πυκνά μαλλιά

Πυκνά μαλλιά είναι ένα βασικό στοιχείο της ένα υπέροχο πρόσωπο. Μακριά, πυκνά μαλλιά πολύ όμορφη και να δώσει μια κλασική νότα στο πρόσωπο. Bouncing κλειδαριές και εκείνες που απορρέουν σκέλη, τα οποία υπάγονται στο πρόσωπο ενός κοριτσιού κάνει το βλέμμα της ακόμη πιο υπέροχη. Τι γίνεται όμως αν τα μαλλιά σας λείπει ότι η πυκνότητα και είναι λεπτή, ανθυγιεινό οδηγεί σε μια ελκυστική σας! Έτσι, εάν είστε ένας από εκείνους που πάσχουν από τριχόπτωση ή λεπτό πρόβλημα για τα μαλλιά, εδώ είναι μερικά από τους καλύτερους τρόπους να αυξηθεί πυκνά μαλλιά με φυσικό τρόπο. Ναι, μπορείτε να έχετε μια πυκνή χαίτη και μακριά πυκνά μαλλιά που ενισχύει την ομορφιά σας. Εδώ είναι πώς να αυξηθεί παχιά γρήγορη τρίχας χρησιμοποιώντας εύκολα σπίτι διορθωτικά μέτρα.
Αρχική διορθωτικά μέτρα για να μεγαλώσουν πυκνά μαλλιά
Όριο Styling? Το πρώτο βήμα στη διαδικασία για το πώς να αυξηθεί πυκνά μαλλιά, είναι να σταματήσει styling! Ναι, κρατήστε μακριά όλα τα προϊόντα styling, τζελ ή αφρό. Πείτε όχι στη θερμότητα στυλ, αυτό μπορεί να βλάψει σοβαρά τα μαλλιά σας οδηγεί σε ρήξη και απώλεια μαλλιών. Ομοίως, δεν styling χημικά. Μείνετε μακριά από το ίσιωμα, περμανάντ ή σε οποιαδήποτε στυλ που κάνουν χρήση των δραστικές χημικές ουσίες, να δώσει τα μαλλιά σας μια όμορφη εμφάνιση. Αποφύγετε χρώμα μαλλιών ή να πάρει τις ραβδώσεις. Mind καλά, αυτά μπορεί να σας δώσει μια εκπληκτική ματιά, αλλά ότι είναι απλώς προσωρινή. Φυσικά πυκνά και υγιή μαλλιά είναι μόνιμη και σίγουρα φαίνεται η καλύτερη.
Φάτε υγιή, Διατροφή υγιεινή διατροφή είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται δεν γίνεται μνεία, εάν θέλετε να μεγαλώνουν πιο χοντρές τρίχες. Skip ότι τα τρόφιμα παλιοπραγμάτων και τα αεριούχα ποτά. Περιορίστε την καφεΐνη και το αλκοόλ. Μείνετε ενυδατωμένο, είναι απαραίτητο να αυξηθεί πυκνά μαλλιά. Με πολλές πρωτεΐνες, ειδικά τα αυγά και τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας. Η λήψη συμπληρωμάτων βιταμίνης είναι επίσης μια καλή ιδέα. Η βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, βιταμίνη C και η βιταμίνη Ε είναι καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών. Διαβάστε περισσότερα για αυξηθούν τα μαλλιά πίσω φυσικά.
Επικεφαλής Μασάζ? Κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφάλι με ζεστό λάδι, δύο φορές την εβδομάδα. Είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί πυκνά μαλλιά. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα oil τα μαλλιά σας, ως Aloe vera oil, έλαιο καρύδας, αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν αιθέριο έλαιο μια φορά τη βδομάδα για μασάζ κεφαλής, που θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και απώλεια από τις όλες τις εντάσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε αιθέρια έλαια, όπως το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού δενδρολίβανο πετρέλαιο ή λεβάντα για την ανάπτυξη τριχών. Μόλις τελειώσει η μασάζ, τυλίξτε τα μαλλιά σας σε μια ζεστή πετσέτα περίπου μία ώρα και ξεπλύνετε ως συνήθως. Θυμηθείτε ότι δεν θα έπρεπε ποτέ βουρτσάκι ή ισοπαλίας βρεγμένα μαλλιά, οδηγεί σε ρήξη και διάσπαση τελειώνει. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα ζεστό λάδι μασάζ πριν πάτε για ύπνο. Hair ρουτίνα έκπλυση μπορεί να εξαρτάται από τη σκόνη που συσσωρεύεται στο μαλλιά. Γενικά, αναπληρωτής ημέρα ή δύο φορές την ημέρα είναι μια καλή ιδέα. Σιγουρευτείτε ότι έχετε τελειώσει την πλύση με σπιτική κρέμα μαλλιών.
Hair Μάσκες? Χρησιμοποιώντας μάσκες μαλλιών μια φορά τη βδομάδα είναι ένα άλλο πράγμα απαραίτητο να αυξηθούν πυκνά μαλλιά. Θα συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάστασης των μαλλιών σας, τη θεραπεία ταλαιπωρημένα μαλλιά και την προώθηση της υγιούς ανάπτυξης των μαλλιών. Εδώ είναι μια συνταγή για σας. Πάρτε 2 αυγά και 5 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατέψτε τα αυγά και το ελαιόλαδο, καθώς και να αρχίσει την εφαρμογή της σε όλη την τρίχα σας. Αφού τελειώσετε, τυλίξτε τα μαλλιά με ένα καπάκι ντους. Ξεπλύνετε με νερό μετά από 30 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα για συνταγές μάσκα μαλλιών για κατεστραμμένα μαλλιά.
Περικοπή Them? Αν ρωτήσετε πώς να καλλιεργούν πυκνά μαλλιά, το πιο σημαντικό τμήμα της απάντησης είναι κλάδεμα. Ναι, το ακούσατε σωστό, για να αυξηθεί πυκνά μαλλιά πρέπει πρώτα να τακτοποιήσουν τα νεκρά και κατεστραμμένα συμβουλές. Αυτές δεν θα είναι πιθανώς αυξηθεί περαιτέρω. Just cut-off τους και να συντομεύσει το μήκος των μαλλιών σας. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να δώσει μια ογκώδη εμφάνιση. Επιπλέον, κοντά μαλλιά είναι εύκολο να ληφθεί μέριμνα. Διαβάστε περισσότερα για το πώς θα αυξηθούν τα μαλλιά γρηγορότερα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα Συμβουλές? Μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα Φυσικά? Μετά τις ανωτέρω άκρες, μαζί με την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών καθεστώς, σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αυξηθεί πυκνά μαλλιά γρηγορότερα. Όλα τα καλύτερα!