Ταπητοκαθαριστήριο Λύσεις

Ένα από τα πιο ερεθιστικό πράγματα στο βαθμό που ένα σπίτι είναι υπό εξέταση, οι λεκέδες χαλί. Είναι άσχημο και να διαταράξουν ολόκληρη την διακόσμηση του δωματίου. Τώρα πλέον, είναι ότι σας ενοχλεί και που θα σας από τα πνεύματά σας; Παρακαλώ μην απελπίζεστε! Μπορείτε να αναπνέουν εύκολα και ανύψωση μια ανάσα ανακούφισης, καθώς τα πράγματα που χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον στην κουζίνα σας και στο σπίτι σας μπορεί να κάνει εξαιρετική καθαρισμού ταπήτων λύσεις! Για παράδειγμα, ξέρατε ότι αξιολάτρευτο σόδα σας μπορεί να κάνει για ένα μεγάλο χαλί καθαρισμού; Μάθετε περισσότερα!
Αρχική Ταπητοκαθαριστήριο Solutions
Μαγειρική σόδα? Σόδα ψησίματος είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αφαιρέσετε λεκέδες χαλί, αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, καθώς δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Για τον καθαρισμό των χαλιών τι χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίχνουμε τη σόδα για το χαλί. Ακολουθήστε αυτό επάνω με υδρονέφωσης την περιοχή με ζεστό νερό. Αφήστε τη σόδα, όπως ότι για να ενυδατώσουν και αφήστε το να εξαπολύσει την μαγεία του. Μόλις στεγνώσει, χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να το καθαρίσει. Τέλος, ξεπλύνετε την περιοχή με νερό και για το πιπίλισμα το νερό, χρησιμοποιήστε το υγρό κενό. Εάν ο λεκές ή ακόμα και η μυρωδιά είναι σκληρός, εφαρμόζει πολλά μαγειρική σόδα επί τόπου και χρησιμοποιώντας σκληρή βούρτσα, το τρίψετε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα διορθωτικά μέτρα σπίτι για τον τάπητα λεκέ.
Ένδυση απορρυπαντικών? Εκπλήσσει; Λοιπόν, ναι κυρίες και κύριοι, αυτή είναι μια από αυτές τις μεγάλες λύσεις καθαρισμού για τον τάπητα. Εφαρμόστε ένα απλό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων αναμιγνύεται με νερό για το λεκιασμένο μέρος και απαλά βούρτσα χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα ή ακόμα και μια κανονική βούρτσα. Η μυρωδιά είναι πολύ, θα προσθέσει στο συνολικό αποτέλεσμα. Δεν ταλαιπωρία! Απλά απλό καθαρισμό χαλιών!
Αγκώνας λίπος? Καθαρισμός ταπήτων τακτικά και όχι μόνο μία ή δύο φορές ένα χρόνο είναι τι πρόκειται να μειώσει δραστικά καθαρισμού ταπήτων δεινά για εσάς. Παρ 'όλα αυτά, μην ανησυχείτε εδώ, ακόμη και αν οι λεκέδες δεν είναι έτοιμοι να κινούμαι. Το μόνο που χρειάζεστε για την αφαίρεση λεκέδων ταπήτων είναι ένα μείγμα αμμωνίας και νερού, με λίγο ξύδι. Έχετε ένα καθαρό μπουκάλι σπρέι βολικό και ρίξτε ένα μέρος ξύδι και τα μέρη ζευγάρι του νερού και αμμωνίας στο μπουκάλι. Σφραγίστε και ανακινήστε το μπουκάλι και στη συνέχεια να δοκιμαστεί η λύση και βεβαιώνουν ότι δεν είναι αποχρωματισμό ή βλάπτουν το ύφασμα του τάπητα. Blot το μείγμα με χαρτοπετσέτες. Επιτρέποντας το λεκέ να μουλιάσει στο γενναιόδωρα ψεκασμό ταπήτων λύση καθαρισμού, πατήστε μια στοίβα χαρτοπετσέτες πάνω στο λεκέ και το λεκέ. Αυτό γίνεται η χρώση συστατικά για την χαρτοπετσέτα. Συνεχίστε να γίνει αυτό μέχρι το λεκέδες είναι εντελώς φύγει. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες λύσεις καθαρισμού χαλιών θα μπορούσε ποτέ να πάρει! Διαβάστε περισσότερα για χαλί λεκέ άκρες αφαίρεσης.
Club Soda? Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει σόδα λέγεται στεγνό καθάρισμα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Με απλά λόγια, αυτή η μέθοδος καθαρισμού περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού αναμιγνύεται με ανθρακούχο νερό. Ένα ελαφρύ σπρέι ενός νέφους από το μείγμα αυτό χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των δύσκολους λεκέδες. Ένα buffer γύρος χρησιμοποιείται για να τρίψετε το χαλί καθαρισμό, μετά τον ψεκασμό του χαλιού με το μείγμα αυτό σόδα σε περιστροφική κίνηση. Τα αεριούχα υγρά, καθώς και ο καθαρισμός μείγμα θα εργαστούν μαζί για να κάνουν τους λεκέδες εξαφανίζονται! Ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε με σόδα για τον καθαρισμό του χαλιού σας είναι το αλάτι. Απλά φλερτ λίγο αλάτι πάνω στο λεκέ και βάλτε σόδα. Ξεχάστε το! Μετά από μια ώρα ή έτσι, το κενό αυτό ακριβώς - Voila! Ο λεκές θα φύγει!
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ταπήτων? Σπιτική Carpet Cleaners? Εκτός από αυτό, υπάρχει ο πονηρός παλιά χυμό λεμονιού, το άμυλο καλαμποκιού το οποίο σε συνδυασμό με το ξίδι και αμμωνία και το νερό μπορεί να είναι ένα από αυτά τα θαυμάσια καθαρισμού ταπήτων λύσεις! Θα μπορούσατε να έχετε, επίσης, ένα μείγμα ήπιο απορρυπαντικό και ξύδι για να απαλλαγούμε από αυτές τις ενοχλητικές λεκέδες. Βασικά, το νερό, χυμό λεμονιού, καλαμποκάλευρο, απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων, μαγειρική σόδα και σόδα είναι όλα όσα χρειάζεστε για να squeaky καθαρές χαλιά!
Είμαι έτοιμος να ξύνω τα λόγια μου και εγώ! Τώρα θα πας να πάει σε ένα χαλί καθαρισμό ξεφάντωμα!