Μακιγιάζ Τεχνικές

Οι περισσότερες γυναίκες αναγνωρίζουν ότι την εφαρμογή του μακιγιάζ είναι μια τέχνη. Καλά που εφαρμόζονται μακιγιάζ μπορεί να σας κάνει να φαίνεται σαν να λάβει περισσότερο από το μερίδιό σας στην υπηρεσία βλέμματα, ενώ εφαρμόστηκαν ορθά συνθέτουν μπορεί να σας κάνει να φαίνεται σαν να είναι μια μέρα που θέτουν ως γκέισα ή έχουν αποφασίσει να ντύσουν στην έλξη. Ωστόσο, μακιγιάζ δεν είναι μόνο να σας κάνει να δούμε λαμπερό. Μπορεί να βοηθήσει να λαμπρύνει και να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας μετά από μια μακρά κουραστική ημέρα / εβδομάδα. Μπορεί να βοηθήσει να καλύψει έως και μελάγχρωση ή ακμή, αφήνοντας σας με ένα άψογο ακόμη-πιο ήπια το δέρμα. Με καλές τεχνικές μακιγιάζ, όλα τα παραπάνω είναι εφικτά.
Το μυστικό για καλά εφαρμόζονται μακιγιάζ, είναι για να ενισχύσουν την εικόνα σας και να σας κάνει να δούμε φυσικά όμορφη. Η πιο βασική αρχή που εφαρμόζεται και μακιγιάζ, είναι να χρησιμοποιήσετε χρώματα και ήχους που επαινούν το χρώμα του δέρματός σας. Επίσης, μια καλή σειρά ποιότητας των καλλυντικών προϊόντων είναι το κλειδί. Τώρα υπάρχουν διάφορα είδη καλλυντικών προϊόντων που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, ωστόσο, μπορείτε να ξεκινήσετε με concealer, ίδρυμα, ρουζ, eyeliner, eyeshadow και κραγιόν. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές αποτελεσματικές τεχνικές μακιγιάζ. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να ισχύσει makeup όπως έναν επαγγελματία.
Πώς να εφαρμόσει το makeup
Ίδρυση: Το χρώμα του ιδρύματος θα πρέπει να είναι τέτοια που φαίνεται να εξαφανίζεται μέσα στο δέρμα σας. Επίσης, αν δεν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα, είναι πάντα σκόπιμο να εφαρμόζεται για πρώτη φορά το φως βάση ενυδατική κρέμα. Ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμοστεί ιδρύματος είναι να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας ή ένα σφουγγάρι σφήνα τρίγωνο. Χρήση ομαλής εγκεφαλικά επεισόδια να το εφαρμόσει από την On ομοιόμορφα, ιδίως όσον αφορά το σκληρό να φθάσει σημεία όπως γωνίες μεταξύ των ματιών και της μύτης. Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν να, αλλά για μια ακόμα νότα, θεμέλιο χρήση στα βλέφαρά σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε την ανάμιξή του στην άκρα του προσώπου σας και προς τα κάτω πάνω από το λαιμό σας, ή θα υπάρξει μια έντονη αντίθεση μεταξύ πρόσωπο και το λαιμό σας. Διαβάστε για το πώς να επιλέξει την τέλεια βάση;
Concealer: Concealer είναι ότι μαγική κρέμα που κάνει όλα τα σημάδια και χρώση εξαφανιστεί. Αν έχετε διαφορετική τους μαύρους κύκλους, βάλτε λίγο concealer στην παλάμη του χεριού σας, και στη συνέχεια να εφαρμοστεί κάτω από τα μάτια σας. Αν δεν σας αρέσει ίδρυμα χρησιμοποιεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κονσίλερ, όπου απαιτείται (αλλά εξασφαλίζει να συνδυάσει σωστά ή θα δούμε αποσπασματικά) και κορυφαίος αυτό μακριά με πούδρα. Ένα άλλο τέχνασμα για να αποκρύψετε τα σημάδια στο δέρμα είναι η εφαρμογή σε λεπτή στρώση concealer και στη συνέχεια το ίδρυμά σας. Πάνω από το ίδρυμα, χωματίδα σε λίγο κονσίλερ μόνο σε κηλίδες. Ρυθμίστε το ταμπονάροντας την ελαφρά με μια μπατονέτα που έχει λίγη πούδρα σε σκόνη σε αυτό. Για να διορθώσετε ένα caked εμφάνιση, λεκέ με ένα χαρτομάντιλο για να αφαιρέσετε το πλεόνασμα. Διαβάστε για το πώς θα εφαρμόσουν concealer.
Ρουζ: Το χρώμα τα μάγουλά σας τη σειρά του, όταν τις πρέζα είναι το χρώμα του ρουζ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Ενώ η εφαρμογή του ρουζ, το χαμόγελο και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις να εφαρμόσει κοκκινίζει το στρογγυλευμένο μέρη του μάγουλά σας. Μετά ανακατέψτε και εξωτερικά προς ναούς. Για να προσθέσετε περίγραμμα στο πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ. Χρησιμοποιήστε μπρούντζινα γλυπτά και καφέ στους κροτάφους σας, στην κορυφή του μετώπου σας, ή γραμμή σαγονιών και rosier αποχρώσεις στα μήλα της μάγουλα σας. Διαβάστε για το πώς θα εφαρμόσουν κοκκινίζει.
Κραγιόν: Ενώ το χρώμα στα χείλη σας φανεί μεγάλο, πιο σημαντικό από το οποίο να έχει μαλακή, καλά ενυδατωμένο χείλη. Έτσι, μια προϋπόθεση για την εφαρμογή κραγιόν τρίβεται με κάποια βάλσαμο. Οι περισσότερες τεχνικές μακιγιάζ για την εκκίνηση κραγιόν με την εφαρμογή του χείλους τακτικών γραμμών. Ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσει είναι να χαλαρώσει τα χείλη σου και στη συνέχεια ακολουθήστε φυσικό περίγραμμα τους, δεν είναι εντός ή εκτός. Οι περισσότεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν μια βούρτσα κραγιόν να γεμίσει χρώμα στο περίγραμμα, στη συνέχεια, μείγμα το χρώμα με την επένδυση.
Διαβάστε για:? Μακιγιάζ Συμβουλές ομορφιάς? Εφαρμογή του μακιγιάζ - Πώς να ισχύσει makeup? Αυτές οι τεχνικές μακιγιάζ θα σας εξοπλίσουν να εφαρμόζουν καθημερινά μακιγιάζ σας με επιδεξιότητα και ταλέντο. Ωστόσο, εάν είστε σάλτσα για ένα κόμμα ή νύχτα στην πόλη, μπορείτε να θελήσετε να μάθετε μερικές τεχνικές μακιγιάζ, κλπ μάτια, να δημιουργήσει μια πιο δραματική εμφάνιση.