Ελαστικό Κόστους Ευθυγράμμιση

Μια ελάχιστα γνωστή εργασία συντήρησης αυτοκινήτων είναι η εναρμόνιση των ελαστικών τα οποία νέους αγοραστές αυτοκινήτων είναι συχνά ανίδεοι για. Είναι μία από τις πιο σημαντικές εργασίες επισκευής αυτοκινήτων που επηρεάζει άμεσα την ποιότητα των ελαστικών, τη διάρκεια ζωής και κατευθυντικότητας κατά την οδήγηση. Σε αυτό το άρθρο παρέχει μια ευθυγράμμιση των ελαστικών εκτίμηση του κόστους έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα να εκθέτει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας ευθυγράμμιση των τροχών.
Οι δύο παράγοντες που προκαλούν φθορά στο αυτοκίνητο είναι τριβή και θερμότητα. Τριβή επηρεάζει κάθε μηχανικό μέρος του αυτοκινήτου όταν υπάρχει ένα πρόβλημα με την ευθυγράμμιση και υπάρχει έλλειψη λίπανσης. Αυτοκίνητο σύστημα ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών είναι επίσης προφανές ότι δεν είναι απομονωμένοι από τις επηρεάζεται από την τριβή. Tire ευθυγράμμιση με στόχο την αποκατάσταση του προσανατολισμού των ελαστικών των αυτοκινήτων με τέτοιο τρόπο, ότι δεν είναι άνισα υπόκεινται σε τριβή και τη φθορά τους και δάκρυ είναι μειωμένη. Τακτικός έλεγχος της ευθυγράμμισης των ελαστικών ανεβαίνει σε μεγάλο βαθμό στη βελτίωση της ζωής ενός ελαστικού αυτοκινήτου. Ένας άλλος στόχος της ευθυγράμμιση των τροχών είναι να παρέχει ακριβή έλεγχο από την άποψη της κατευθυντικότητας, ενώ τιμόνι ενός αυτοκινήτου.
Ελαστικό Βασικά Προσανατολισμός
Πριν μιλήσουμε για το κόστος της ευθυγράμμισης των ελαστικών, επιτρέψτε μου να αναφερθώ σύντομα συζητήσουμε γιατί η εναρμόνιση των ελαστικών είναι αναγκαία και πώς επηρεάζει την απόδοση του αυτοκινήτου. Για να κατανοήσουμε και να εκτιμήσουμε τη σημασία και την αναγκαιότητα της φέρει το κόστος για την ευθυγράμμιση των ελαστικών, πρέπει να ξέρετε τα βασικά ευθυγράμμιση των ελαστικών. Υπάρχουν τρεις παράμετροι ευθυγράμμιση των τροχών ασχοληθεί με τις γωνίες που κατά την οποία τα ελαστικά είναι προσανατολισμένο σε σχέση με κάθε άλλη και όσον αφορά την ανάρτηση. Πρόκειται για τα ακόλουθα:? Camber? Η γωνία πραγματοποιούνται από τον τροχό διαμέτρου γραμμή με κάθετη προέρχεται από το έδαφος είναι κύρτωμα. Ιδανικά, η καμπυλότητα, που μετράται σε μοίρες πρέπει να είναι μηδέν, δηλαδή η γραμμή διάμετρος ελαστικού θα πρέπει ακριβώς να είναι κάθετος προς το έδαφος. Εάν η ευθυγράμμιση κύρτωμα έχει διαταραχθεί, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες φθορές των ελαστικών. ? Caster? Το εμπρός τροχοί της στροφής αυτοκίνητο στο άξονες που συνδέονται με την αναστολή του αυτοκινήτου. Castor είναι η γωνία που πραγματοποιούνται από τον άξονα περιστροφής του τιμονιού, εάν κοιτάξει κανείς τον τροχό από τα πλάγια. A απόκλιση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης και την ταχεία φθορά του ελαστικού. ? Toe? Η μέτρηση toe δείχνει πόσο μπροστά και πίσω ελαστικά είναι ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους. Ιδανικά θα πρέπει να είναι παράλληλες, αλλά αν δεν είναι, τότε τα ελαστικά μπορεί να φορέσει μακριά γρήγορα. ? Έτσι ευθυγράμμιση των ελαστικών αφορά την προσαρμογή των ρυθμίσεων κύρτωμα, άχνη και toe να ελαχιστοποιήσει τη φθορά των ελαστικών και τη βελτίωση της κατευθυντικότητας του συστήματος διεύθυνσης. Η αποτυχία να πάρει την περιοδική ευθυγράμμιση των τροχών γίνει, μπορεί να οδηγήσουν σε ταχεία φθορά των ελαστικών.
Πόσο συχνά πρέπει Προσανατολισμός Tire να προγραμματιστεί;
Μία σαφής ένδειξη της ανάγκης για εναρμόνιση των ελαστικών είναι η υπερβολική φθορά του ελαστικού που προκλήθηκε από κακή ευθυγράμμιση. Ένας άλλος δείκτης είναι η μη-κεντρική ευθυγράμμιση του τιμονιού κατά την οδήγηση ευθεία. Εάν δεν έχει καθοριστεί εγκαίρως, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα αυτοκίνητο. Αυτοκίνητο μηχανικοί προτείνουν ότι μια ευθυγράμμιση των τροχών αυτοκίνητο είναι απαραίτητο μετά από περίπου 10.000 μίλια του τρεξίματος ή περίπου ένα έτος.
Κόστος της ευθυγράμμισης Tire
Ας δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε το κόστος της ευθυγράμμισης των ελαστικών να είναι. Tire εναρμόνιση είναι αρκετά προχωρημένο έργο επισκευής αυτοκινήτων και απαιτεί ειδικά εργαλεία. Είναι προτιμότερο να ανατεθεί σε ένα συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων. Το κόστος της ευθυγράμμισης των ελαστικών θα εξαρτηθεί από τρεις παράγοντες που το κόστος εργασίας, τον τύπο των ελαστικών και την τοποθεσία. Υπάρχουν δύο τύποι των θέσεων εργασίας ευθυγράμμιση των τροχών που περιλαμβάνουν είτε δύο ευθυγράμμιση των τροχών ή τέσσερις ευθυγράμμιση των τροχών. Ο μέσος όρος τεσσάρων κόστος της ευθυγράμμισης των ελαστικών κυμαίνεται από $ 50 έως $ 95. Τέσσερις κόστος ευθυγράμμιση των τροχών των προσαυξήσεων το pick και φορτηγών μπορεί να κοστίσει $ 55 έως $ 80. Υψηλής απόδοσης των ελαστικών δαπανών ευθυγράμμισης για το σπορ οχήματα (SUV) μπορεί να κυμαίνεται από $ 90 έως μέχρι και $ 160. Τα περισσότερα καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων προσφέρουν ένα πιστοποιητικό εγγύησης για την ευθυγράμμιση των ελαστικών. Συνιστάται να έχετε πάντα να πάτε για μια ευθυγράμμιση τεσσάρων τροχών, αντί για ένα δύο τροχούς (το οποίο αποκλείει πίσω ευθυγράμμιση των τροχών).
Διαβάστε περισσότερα για:? Όταν τα ελαστικά Αντικατάσταση? Πώς να Περιστροφή Λάστιχα? Πώς να αλλάξει ένα ελαστικό? Πώς να διαβάσετε μεγέθη ελαστικών? Έτσι το κόστος της ευθυγράμμισης των ελαστικών είναι αρκετά χαμηλά επίπεδα και μια μικρή τιμή του να καταβάλει να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών του αυτοκινήτου σας . Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει μια περιοδική ευθυγράμμιση των τροχών ελέγξετε μαζί με άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης συντήρησης αυτοκινήτων. Η σωστή ευθυγράμμιση των τροχών μειώνει το κόστος της χιλιομετρική αερίου, όπως μειώνει την τριβή κύλισης των ελαστικών. Με αυτόν τον τρόπο, μόνο με το κόστος της ευθυγράμμισης των ελαστικών είναι φθηνότερα, σε σύγκριση με το κόστος αντικατάστασης των ελαστικών τα οποία είναι σημαντικά υψηλότερο.