Η προσθήκη μιας δεύτερης τη σελίδα σε ένα Σώμα

Με μια αυξανόμενη οικογένεια, ξεκινάτε αίσθημα της έλλειψης περισσότερο χώρο στο σπίτι σας. Προσθέτοντας μια δεύτερη ιστορία σε ένα σπίτι είναι μια συνετή και οικονομικό τρόπο για την προσθήκη περισσότερου χώρου. Δεύτερη προσθήκες ιστορία είναι σημαντικές εργασίες αναδιαμόρφωσης σπίτι, που απαιτούν να ληφθεί πολλά θέματα υπόψη, πριν προχωρήσουμε μπροστά. Στο άρθρο αυτό, εγώ σας καθοδηγήσει τους σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την προσθήκη ενός δεύτερου ιστορία σε ένα μπανγκαλόου.
Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε το χώρο στο σπίτι σας μεγαλώνει. Η μία είναι οριζόντια ανάπτυξη μέσω δημιουργίας των περισσότερο χώρο γύρω από την αγορά γης γύρω από το κτίριο. Η δεύτερη, πιο οικονομική επιλογή είναι να αυξηθεί κατακόρυφα προς τα πάνω με την προσθήκη ενός δεύτερου ιστορία σε ένα σπίτι. Οι Δεύτερη ιστορία προσθήκες στο σπίτι όλο και περισσότερο προτιμούν οι πλειοψηφία των ανθρώπων που χρειάζονται να έχουν περισσότερο χώρο. Μερικοί άνθρωποι ακόμη και πάμε για την προσθήκη ενός δεύτερου ιστορία για ένα γκαράζ στη δημιουργία μικρών χώρους διαβίωσης ή δωμάτια μελέτης.
Αυτό το είδος του έργου σας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσει τα λάθη σας και να δημιουργήσετε επιπλέον ανέσεις που δεν θα μπορούσατε να προσθέσετε στο παρελθόν. Αγορά νέου οικοπέδου και των κτιρίων πάνω, συνήθως κοστίζει περισσότερο από την προσθήκη ενός δεύτερου ιστορία σε ένα υπάρχον ακίνητο. Ας δούμε ποια είναι η συνιστώμενη διαδικασία να πάει για την περίπτωση του δεύτερου προσθήκες ιστορία και ποιες είναι οι προϋποθέσεις που καθιστούν αυτό ένα εφικτό κίνηση.
Πράγματα που εξετάζουν κατά την προσθήκη ενός δεύτερου ιστορία? Ένα μεγάλο εγχείρημα της κατασκευής των εσωτερικών όπως την προσθήκη ενός δεύτερου ορόφου στο σπίτι σας θα είναι ένα μεγάλο έργο το οποίο θα απαιτήσει ανάλυση κόστους και λεπτομερής σχεδιασμός για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Εδώ είναι τα βήματα για να εξετάσουν κατά την προσθήκη μιας δεύτερης ιστορίας στο σπίτι σας.
Πάρει άδεια από Ζωνική Αυτοδιοίκηση? Για να οικοδομήσουμε μια δεύτερη ιστορία, μια άδεια από ένα τοπικό ή κατά ζώνες αρχή είναι γενικά απαραίτητη. Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες σχετικά με τον τρόπο υψηλό μια δομή μπορεί να χτιστεί σε ορισμένους τομείς. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε για να πάρετε μια απόσταση από τις τοπικές αρχές. Θα έχετε μια άδεια, τη στιγμή που θα υποβάλει σχέδιο σχεδιασμός για τη δεύτερη προσθήκη στο σπίτι ιστορία που σκοπεύετε να κάνετε.
Επικοινωνήστε με τον τοπικό αρχιτέκτονα και Αναδόχου? Επόμενο πράγμα που θα κάνετε είναι να επικοινωνήσετε αρχιτέκτονας σας και να πάρετε τις συμβουλές του σχετικά με τη σκοπιμότητα του έργου. Μπορεί να θέλετε να του πω σχετικά με το τι προσδοκίες σας, σχετικά με τον αριθμό των δομημένων δωμάτια στον δεύτερο όροφο και τις επιπλέον παροχές. Αυτό θα βοηθήσει τον αρχιτέκτονα σας για να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο για τη δεύτερη προσθήκη ιστορία, η οποία είναι σύμφωνη με υφιστάμενο σχέδιο το σπίτι σας και κάνει πλήρη δικαιοσύνη στις προσδοκίες σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τοπικό αναδόχους για να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το κόστος ανά τετραγωνικό πόδι για να κατασκευάσει ένα νέο πάτωμα.
Διαρθρωτικές Κρίσεις? Ένα σημαντικό πράγμα που θα ελέγχεται από τον αρχιτέκτονα ή πολιτικό μηχανικό είναι κατά πόσον τα υφιστάμενα ίδρυμα το σπίτι σας και τη δομή τοίχων μπορεί να αντέξει το πρόσθετο βάρος μιας δεύτερης ιστορίας. Θα υπολογίσει το ποσό της ενίσχυσης που θα απαιτηθούν πριν από την προσθήκη ενός δεύτερου ιστορία στο σπίτι σας.
Η δημιουργία ενός σχεδιασμού? Μετά τις διαρθρωτικές σταθερότητα λαμβάνεται υπόψη, μπορείτε να πάρετε ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο που δημιουργήθηκε. Αυτό θα περιλαμβάνει πολλά θέματα όπως ο τρόπος με τον οποίο το υδραυλικό σύστημα, για το νέο δάπεδο θα προστεθεί, η κατασκευή των κλιμακοστασίων, των ηλεκτρικών καλωδιώσεων σχέδιο και άλλες τέτοιες σκέψεις. Οι Δεύτερη προσθήκες ιστορία επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από τον αρχικό σχεδιασμό το πάτωμά σας και θεμέλια του σπιτιού.
Υπολογισμός του κόστους ανά τετραγωνικό πόδι? Αφού έχετε έτοιμο ένα σχέδιο στο χέρι σας, μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση του συνολικού κόστους που συνεπάγεται η κατασκευή ενός δεύτερου ορόφου στο σπίτι σας. Αυτό θα περιλαμβάνει το κόστος της ανακατασκευής της στέγης και τη θέση σε μια νέα πλάκα, δάπεδα, στέγες, χώρους υγιεινής και προσθέτοντας όλες τις άλλες απαραίτητες ανέσεις. Ένας σημαντικός παράγοντας απόφασης θα είναι το κόστος των οικοδομικών υλικών και του κόστους εργασίας ανά μάθημα.Συμβουλευτικές ένα τοπικό ανάδοχο θα σας δώσει μια συνολική εκτίμηση για το κόστος του κτιρίου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει περιθώρια για πρόσθετη αύξηση κατά 15% σε 20% το κόστος, που μπορεί να προκύψουν λόγω των εκτάκτων αναγκών.
Πηγαίνοντας για την κατασκευή? Με το σχέδιο στο χέρι, άδειες από τις τοπικές αρχές, τη διαθεσιμότητα κεφαλαίων και την πρόσληψη των εργολάβων, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κατασκευή. Μπορεί να χρειαστεί να μετεγκατασταθούν την οικογένειά σας σε κάποιο χώρο μέχρι το τελειώνει τη δουλειά των κατασκευών. Κάντε ένα προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα κατασκευής και φροντίζουν ώστε τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Κόστος να χτίσει ένα σπίτι ανά τετραγωνικό πόδι? Βήματα για την οικοδόμηση μιας σπίτι? Βήμα προς βήμα διαδικασία της οικοδόμησης μιας House? Έτσι, αυτές ήταν οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την προσθήκη ενός δεύτερου ιστορία για να υπάρχον σπίτι σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ανακαινίσει πλήρως το σπίτι σας και να κάνουν μια πιο ευρύχωρο και άνετο κατοικία, για μέρες να έρθει!