Asscher Cut Diamond Σκουλαρίκια

Τα διαμάντια έχουν συχνά σχέση με δροσοσταλίδες, ανθρακούχο νερό και πολλές άλλες φυσικά όμορφη φαινόμενα. Αργό διαμάντια, εκείνοι που βρίσκονται σε ορυχεία και τη φύση, δεν είναι όμως ότι οι ελκυστικές. Έχει την εμφάνιση της μια λαμπερή πέτρα και με μια πρώτη ματιά, ίσως ακόμα και λάθος αυτό για ένα συνηθισμένο πέτρα με μια λαμπερή εμφάνιση. The Asscher σκουλαρίκια με διαμάντια κοπής, ωστόσο, δεν αποτελείται από ακατέργαστα διαμάντια. Η κοπή του διαμαντιού είναι αυτό που καθιστά ένα πολύτιμο κομμάτι κοσμημάτων με διαμάντια.
Asscher διαμάντια
Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες από τα θρυλικά διαμαντιών, όπως το Kohinoor, του Άμστερνταμ Diamond ή το Ακμπάρ Σαχ, ή για εκείνο το θέμα οποιοδήποτε από τα διάσημα διαμάντια, θα παρατηρήσετε ότι το κόψιμο του διαμαντιού είναι εξίσου σημαντική με το πραγματικό μέγεθος του διαμαντιού. Η ανάπτυξη του Asscher κομμένα τα διαμάντια, μπορούν να αναχθούν στην εταιρεία Royal Asscher διαμάντι της Ολλανδίας, η οποία καινοτόμες και ανέπτυξε πολλές τεχνικές κοπής διαμαντιών, για κοσμήματα αποφάσεων. Το θρυλικό Joseph Asscher, της εταιρείας που έκανε την πρώτη περικοπή Asscher το 1902. Η μείωση αυτή έχει γίνει πολύ δημοφιλής σήμερα, και είναι τεχνητή και πραγματικά διαμάντια που χρησιμοποιούνται σε δαχτυλίδια και σκουλαρίκια γίνεται με τη βοήθεια της τομής Asscher. Η περικοπή Asscher είναι συχνά θεωρείται ότι είναι εμβληματική. Διαβάστε περισσότερα για τα είδη των τεμαχίων διαμαντιών.
Asscher Cut Diamond Σκουλαρίκια
Asscher cut σκουλαρίκια με διαμάντια, τα έχουν σήμερα τεχνητά διαμάντια που δεν είναι τόσο δαπανηρή. Η περικοπή Asscher είναι συνήθως κυβικής και τον πίνακα (πάνω μεγαλύτερο μέρος ενός διαμαντιού περικοπή είναι συνήθως γνωστό ως ένα τραπέζι), έχει συνήθως 4 ίσες πλευρές. Από την κορυφή, μια κομμένα διαμάντι Asscher είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται σαν ένα τετράγωνο, αν και κάποιος μπορεί επίσης να βρείτε μερικές άλλες εκδόσεις. Αυτά τα τεχνητά διαμάντια που γίνονται με την περικοπή Asscher μπορεί να έρθει σε τόσο φθηνές όσο 300 δολάρια. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες εκδόσεις που τείνουν να είναι ακόμη πιο δαπανηρή. Όσο πιο συναφή είναι τα υλικά είναι ένα πραγματικό διαμάντι, η ζημιογόνος το κόσμημα γίνεται. Εκτός από αυτό είναι οι πιο περίπλοκων και πανέμορφων τις περικοπές στον πίνακα του διαμαντιού, τόσο περισσότερο είναι η τιμή είναι. Η ίδια αρχή ισχύει και για τις πραγματικά διαμάντια, τα οποία είναι πολύ δαπανηρές. Επίσης, διαβάστε περισσότερα για το πώς να αγοράσει σκουλαρίκι διαμαντιών.
Asscher cut σκουλαρίκια με διαμάντια, είναι συνήθως κατασκευασμένα από ασήμι, καθώς το λαμπερό και κομψό, γκριζωπό χρώμα ταιριάζει το ήπιο και σχεδόν διαφανή εμφάνιση του διαμαντιού. Τον τελευταίο καιρό, οι κατασκευαστές και κοσμηματοπώλες, επίσης, άρχισε να κατασκευάζει Asscher σκουλαρίκια με διαμάντια κοπής, από πολύτιμα μέταλλα όπως ο λευκόχρυσος. Στα έθνη της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως η Ινδία, η Κίνα και η Ιαπωνία, ο χρυσός θεωρείται ως θρησκευτική και άγια. Ως εκ τούτου, ο χρυσός χρησιμοποιείται συχνά για να κάνουν το σκουλαρίκι.
Θα παρατηρήσετε ότι ο σχεδιασμός των περισσότερων Asscher σκουλαρίκια κομμένα διαμάντι, είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα σχέδια σκουλαρίκι. Ένα σκουλαρίκι cut Asscher, είναι κατά βάση αποτελείται από δύο κομμάτια. Η πρώτη έχει ονομαστεί ως το ακουστικό, το οποίο εισάγεται στην τρύπα λοβό του αυτιού. Το δεύτερο κομμάτι είναι το κομμάτι διαμάντι, η οποία έχει ανασταλεί από το ακουστικό. Το διαμάντι είναι ενσωματωμένο στο τέλος της αναστολής το κομμάτι διαμάντι. Η περικοπή Asscher διαμαντένιο δαχτυλίδι, κοστούμια όλες τις κυρίες, όπως το όμορφο κόψιμο του διαμαντιού και τη δομή του ταιριάζει με διαμάντια, η ευαίσθητη και τρυφερή ομορφιά της κάθε κυρίας.
Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα για:? Κοσμήματα Platinum? Gold Κοσμήματα? Titanium κοσμήματα? Το καλύτερο χαρακτηριστικό της μακράς και ελκυστικό σκουλαρίκι κομμένα διαμάντι Asscher είναι ότι κινείται απαλά μαζί με την κίνηση του λαιμού σας. Λοιπόν, πιστεύετε είτε όχι, αυτή η κίνηση σκουλαρίκι σας, αναδεικνύει την ομορφιά σας και είναι βέβαιο ότι θα κάνει το άτομό σας παραλείψετε ένα καρδιακό παλμό ή δύο. Asscher cut σκουλαρίκια με διαμάντια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από πλατίνα και το χρυσό που πραγματικά δαπανηρή. Οι αυτοί που είναι σπαρμένο με πραγματικά διαμάντια θα κοστίσει μια περιουσία. Υπάρχουν επίσης μερικά πολύ ωραία εναλλακτική σκουλαρίκια που είναι διαθέσιμα που είναι αρκετά ρεαλιστικά αποτιμώνται αν συγκρίνει κανείς τις τιμές. Cut σκουλαρίκια με διαμάντια, θα σας βοηθήσει σίγουρα για να αποφανθεί το δωμάτιο!
Καλή Τύχη!