Πώς να Βάλτε σε Fake Βλεφαρίδων

Ψεύτικες βλεφαρίδες τονίζουν τα μάτια σας, κάνουν να μοιάζουν πληρέστερη και πολύ πιο ελκυστική. Επιπλέον, είναι ένα όφελος για τα άτομα με μικρή τσιγγούνης βλεφαρίδες. Ωστόσο, οι μεγάλες βλεφαρίδες σήμαινε όχι μόνο για αυτούς με σύντομες βλεφαρίδες. Στην πραγματικότητα, πολλές διασημότητες επιλέγουν ψεύτικες βλεφαρίδες να καθορίσει και να προσθέσετε μια αφή της αίγλη σε βλεφαρίδες τους. Θέλετε να μάθετε πώς να θέσει σε ψεύτικες βλεφαρίδες για τις Απόκριες; Πριν μπορούμε να μάθουμε για το πώς να θέσει σε πλαστά βλεφαρίδες, ας καταλάβουμε πρώτα τα είδη ψεύτικο βλεφαρίδων.
Υπάρχει ένας αριθμός των πλαστών ειδών βλεφαρίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να vamp επάνω βλεφαρίδες σας για το μακιγιάζ των ματιών σας. Ενώ οι μεμονωμένες ψεύτικο βλεφαρίδες χρησιμοποιούνται για την προσθήκη του όγκου στο μαστίγιο γραμμή και να συμπληρώσετε τυχόν κενά ή να προσθέσει μήκος με το εξωτερικό άκρο των ματιών σας, οι βλεφαρίδες ταινία μπορεί να συνδεθεί με ολόκληρο το μήκος της γραμμής μαστίγιο. Επιπλέον, οι βλεφαρίδες είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από χρώματα, σχήματα, μήκη και ακόμη και μερικά σέξι σχέδια όπως αυτά που κατάσπαρτος με κρύσταλλα ή αθλητικές πολύ μεγάλη πολύχρωμα φτερά.
Η δημοφιλής μορφή ψεύτικο βλεφαρίδων είναι αυτά που ενσωματώνουν συνθετικές ίνες, ωστόσο, αποστειρωμένα ανθρώπινη τρίχες μπορούν επίσης να βρεθούν. Ενώ η επιλογή του σωστού βλεφαρίδες είναι σημαντική, γνωρίζοντας τη σωστή μεθοδολογία για το πώς να θέσει σε ψεύτικες βλεφαρίδες με το μακιγιάζ σας βοηθά να πάρετε το φυσικό βλέμμα χωρίς την ψευδή βλεφαρίδων ξεχωρίζει ή αναζητούν κολλώδης. Διαβάστε περισσότερα για τον χρωματισμό των βλεφαρίδων.
Πώς να Βάλτε σε Fake Βλεφαρίδων με το makeup;
Για την εφαρμογή, θα χρειαστεί ψεύτικες βλεφαρίδες, κόλλα βλεφαρίδων, μικρό ψαλίδι, ημιδιαφανή σκόνη, υγρό eyeliner, τσιμπιδάκια και μάσκαρα
Προετοιμασία της Βλεφαρίδες: Πριν μπορείτε να βάλετε στο ψεύτικο βλεφαρίδες, θα πρέπει να καθαρίσετε τα βλέφαρά σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μια υπερβολή του πετρελαίου και του σμήγματος στα βλέφαρα που δεν θα επιτρέψει την κόλλα βλεφαρίδα να κολλήσουν επάνω. Επίσης, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια σκιά ματιών, τότε εφαρμόζεται πριν από την τοποθέτηση του ψεύτικο βλεφαρίδων.
Κοπή το ψεύτικο Βλεφαρίδες: Αφού έχετε επιλέξει τις βλεφαρίδες που θέλετε να βάλετε επάνω, το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τους φράκτες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι βλεφαρίδες δεν θα πρέπει να είναι ευρύτερη από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε το μικρό ψαλίδι για να τακτοποιήσει το εξωτερικό γωνίες των ματιών με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν τα μάτια. Αυτή η διευθέτηση του ψεύτικο βλεφαρίδων στο μαστίγιο μήκος θα πρέπει να γίνει πριν από την προσκόλληση στο βλεφαρίδες. Να θυμάστε, ότι οι φυσικές βλεφαρίδες σας είναι μικρότερη κατά μήκος στην εσωτερική πλευρά του τα μάτια, έτσι τελειώματα και κωνικά τις βλεφαρίδες για να τους μοιάζουν με τα πραγματικά.
Κόλλημα το στο: Χρησιμοποιήστε μια καλή κόλλα ποιότητας για να κολλήσει το ψεύτικο βλεφαρίδων to βλέφαρά σας. Αποφύγετε τη χρήση φτηνές κόλλα που συστάδες επάνω. Απλώστε την κόλλα στην βλεφαρίδες πιέζοντας ένα μικρό ποσό για τα δάχτυλά σας και τη λειτουργία του σε ολόκληρο το ψεύτικο βλεφαρίδων. Προσπαθήστε να αποφύγετε την εφαρμογή της κόλλας στα βλέφαρα όπως μπορεί να πάρει στα μάτια σας. Επιπλέον, εάν θέλετε να ξέρετε πώς να θέσει σε ψεύτικες βλεφαρίδες χωρίς κόλλα, τότε ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκόλλητο ψεύτικες βλεφαρίδες να αποφευχθεί το χάος από την κόλλα.
Τοποθετήστε το Βλεφαρίδες: Μόλις επιτραπεί η κόλλα για να γίνει κολλώδες, τοποθετήστε το μαστίγιο στη θέση της, επιλέγοντας το με λαβίδα και πατώντας το όσο πιο κοντά στα βλέφαρα του δυνατού. Ξεκινήστε με την εξωτερική γωνία του ματιού και στη συνέχεια να κινηθεί προς το εσωτερικό των βλεφάρων. Χρησιμοποιήστε έναν πίνακα για να ξεκουραστούν τους αγκώνες σας σε σταθερή όπλα σας καθώς εργάζεστε. Μόλις τελειώσετε, μάσκα ο χώρος μεταξύ του φυσικού και ψεύτικο βλεφαρίδων. Να θυμάστε ότι είναι μόνο με το χρόνο και την υπομονή που θα είστε σε θέση να ελέγξουν τις κόλπο για το πώς να θέσει σε ψεύτικο βλεφαρίδων.
Εφαρμογή Μακιγιάζ: Με ύψη βλεφαρίδες σας στη θέση του, είναι τώρα καιρός για το μακιγιάζ. Curl βλεφαρίδες σας και να εφαρμόσετε ένα υγρό eyeliner για να καλύψει το διάστημα μεταξύ της πραγματικής και της ψεύτικες βλεφαρίδες.
Αφαίρεση της Βλεφαρίδες: Αφαιρέστε τις βλεφαρίδες σας με προσοχή, χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί το οποίο έχει βυθιστεί σε ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε το για να μαλακώσει η κόλλα για το μαστίγιο. Αυτό το καθιστά ευκολότερο να αφαιρέσουμε τις βλεφαρίδες. Ενώ αυτή η μέθοδος λειτουργεί με τις περισσότερες κόλλες με βάση το νερό των βλεφαρίδων, ορισμένες πεισματάρης βλεφαρίδες θα απαιτούσε αφαίρεσης βλεφαρίδα ή βαζελίνη για να μαλακώσει το μαστίγιο. Τραβώντας την ψεύτικες βλεφαρίδες, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε βλάβη των βλεφάρων, αλλά μπορεί επίσης να βγάλει κάποιες φυσικές βλεφαρίδες επίσης. ? Πώς να ισχύσει Ψεύτικες Βλεφαρίδες? Eye Makeup Τεχνικές? Πώς να υποβάλετε αίτηση ψεύτικες βλεφαρίδες? Μόλις ξέρετε πώς να θέσει σε ψεύτικες βλεφαρίδες, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά. Φυλάξτε την αρχική συσκευασία για να αποθηκεύσετε τις βλεφαρίδες. Καθαρίστε τις βλεφαρίδες με διάλυμα καθαρισμού ή σκόνη από τα συντρίμμια από τις βλεφαρίδες. Να θυμάστε ότι η εφαρμογή της ψεύτικο βλεφαρίδες απόλυτα στις ανάγκες του χρόνου και στην πράξη, έτσι μόλις είστε άνετοι με τα βασικά, να πειραματιστείτε με τα φωτεινά χρώματα και τα κοσμήματα ψεύτικο βλεφαρίδων για ένα πιο λαμπερό βλέμμα.