Πράσα: Πώς να προετοιμάσει

Πράσα ανήκουν στην οικογένεια Allium, και είναι ένα δημοφιλές λαχανικό προστίθενται σε σούπες και stews, και χρησιμοποιούνται ως γαρνιτούρα. Σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειάς της, που παράγουν λαμπτήρα-όπως τα κρεμμύδια, πράσα κυλινδρικό σχήμα στην δεσμοποιημένη πράσινο φύλλο θήκες. Και σε αντίθεση με άλλα τα κρεμμύδια, πράσα ώριμος στη γεύση, ειδικά σε πικάντικη γεύση της. Για να πάρετε το σωστό άρωμα ή τη γεύση, είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζουμε τα πράσα σας και πώς να τους προετοιμάσει.
Πράσα: Πώς να προετοιμαστεί για το μαγείρεμα Πράσα
Τα πράσα είναι διαθέσιμα σε ένα μεγάλο αριθμό ποικιλιών, που το καθιστούν πιο εύκολο να βρείτε φρέσκες όλο το χρόνο. Ορισμένες ποικιλίες που προορίζονται για τη συγκομιδή στην ίδια εποχή της φύτευσης, ενώ μερικά έχουν συγκομισθεί την επόμενη άνοιξη. Τα πράσα που βρέθηκαν το καλοκαίρι είναι κυρίως βραχυπρόθεσμα σε σύγκριση με αυτές που έχουν συγκομισθεί το επόμενο έτος. Peak χειμώνες είναι ίσως η μόνη φορά, πράσα εξαφανίζονται από το καλάθι του πωλητή. Όντας πράσινα φυλλώδη λαχανικά, πράσα απαιτούν την αφθονία του καθαρισμού, ακόμη και αυτά που αγοράζονται από τα καταστήματα λαχανικών.
Δεν είναι όλα τα μέρη του πράσου προστίθεται στο φαγητό, μόνο τη λευκή βάση το κρεμμύδι και το ανοιχτό πράσινο κοτσάνι. Αυτή η βάση κρεμμύδι έχει ήπια γεύση. Τα σκούρα πράσινα φυλλώδη μερίδα συνήθως αφήνεται έξω για γαρνιτούρες, καθώς είναι άγευστη και είναι υπερβολικά ώριμα μπορεί να είναι ξυλώδες, λαστιχωτό και ανούσιος. Ωστόσο, αυτό το σκούρο πράσινο μέρος χρησιμοποιείται κατά την προετοιμασία των αποθεμάτων. Τα φύλλα χρησιμοποιούνται επίσης για διακοσμητικούς σκοπούς, όπως είναι πλεγμένα να κατέχουν ανθοδέσμες ή σακουλάκια από κοινού.
Πώς να πλύνετε και Προετοιμασία Πράσα? Ενώ μάζευε τα πράσα σας φρέσκα από τον κήπο ή τα καταστήματα, φροντίστε να επιλέξετε πράσινων υγιών αυτά. Μαλακό ή υγρασία βάση το κρεμμύδι πρέπει να αποφεύγεται η οποία αποτελεί ένδειξη της σήψης σύνολο, και υγρό πράσα τα φύλλα δεν κατέχουν καλά. Cut κυλινδρικό βολβό το πράσο είναι στη βάση ακριβώς κάτω από το πραγματικά σκούρο πράσινο μέρος. Το πράσο έχει πολλά στρώματα στο εσωτερικό, και κάθε στρώμα είναι σε θέση να συλλέγει αρκετό χώμα. Πως να κόψετε τα πράσα τώρα εντελώς εξαρτάται από το πώς και τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο? Μήκος ή roundels. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μειώσει τα πράσα.
Προετοιμασία και Μαγείρεμα Πράσα? Για να κόψει τα πράσα σας σε δαχτυλίδια, κρατήστε τα κάτω σε μια επίπεδη κοπή του σκάφους, 6-7 μαζί, και να αρχίσει από την πλευρά της βάσης μέχρι να φτάσετε στο μήκος, όπου παίρνουν διαχωρίζονται από τα φύλλα. Τοποθετήστε το πράσο roundels σε ένα μεγάλο μπολ με νερό και απαλά στροβιλισμού. Αφήστε το να σταθεί στο νερό. Το grime θα χαλαρώσουν και να εγκατασταθούν. Σηκώστε το πράσο δαχτυλίδια και διαρροή βρώμικο νερό. Σε περίπτωση που τα πράσα είναι αρκετά βρώμικη ακολουθήσει τη διαδικασία μερικές φορές. Για ειδικές ανάγκες, τα πράσα μπορεί να κοπεί κατά μήκος επίσης. Ακριβώς κόψτε τη βάση και ακριβώς κάτω από το σκούρο πράσινο ξεκινά φύλλο. For πιο αδύνατα πράσα, κόψτε ένα δεύτερο σε μήκος, ενώ μια πιο πράσο rounder μπορεί να έχει τρεις τεμάχια. Σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειας το κρεμμύδι, τα πράσα, δεν μπορούν να καταναλωθούν ωμά, θα πρέπει να μαγειρεύεται? Στον ατμό, ψητά ή βραστά. Κάποιοι προτιμούν να τρώνε ωμά, αλλά ως μέρος της σαλάτας με σάλτσα πρόσθεσε.
Τώρα που είστε γνωρίζει πολύ καλά με την ιδέα της μαγειρικής πράσα, πώς να τους προετοιμάσει και την χρήση τους σε διάφορα πιάτα, δεν θα πρέπει να είναι τόσο δύσκολο.