Lip Αποτρίχωση στο σπίτι

Στις γυναίκες, εξέχουσα προσώπου τρίχα και τα μαλλιά που καλλιεργούνται στο άνω χείλος μερίδα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση. Μερικές γυναίκες έχουν την τάση να αναπτύξουν πιο σκοτεινή και πιο χοντρές τρίχες σε περιοχές αυτές από άλλες. Αυτό οφείλεται κυρίως σε ορμονικές αλλαγές κατά τη στιγμή της εφηβείας, έμμηνου κύκλου, την εγκυμοσύνη και η εμμηνόπαυση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο εκδηλώνεται ως αποτέλεσμα του στρες και φαρμακευτική αγωγή ανεπιθύμητες ενέργειες. Όποια και αν είναι ο λόγος πίσω από αυτό, αποτρίχωση είναι η μόνη απάντηση για την αντιμετώπιση αυτού αμήχανη κατάσταση.
Προσωρινή ή μόνιμη χείλη αποτρίχωση μπορεί να επιτευχθεί μέσω της πραγματοποίησης της ηλεκτρόλυσης και laser διαδικασίες. Παρ 'όλα αυτά, αυτές οι επιλογές είναι δαπανηρή, χρονοβόρα και πρέπει να γίνεται υπό ειδική δερματολόγο. Πολύ συχνά, οι επανειλημμένες συνεδριάσεις του χείλους αποτρίχωση με λέιζερ είναι υποχρεωμένα να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ίδια με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης. Ένας άλλος παράγοντας που εξετάζεται με τέτοιες επιλογές είναι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως αποχρωματισμός, οίδημα, ουλές, λοιμώξεις, κλπ. Μια πιο αποδοτική και λιγότερο επώδυνη επιλογή είναι τα χείλη αποτρίχωση στο σπίτι, το οποίο θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο. Γνωρίστε περισσότερα για αποτρίχωση με λέιζερ.
Lip Αποτρίχωση στο σπίτι: Επιλογές
Άνω χείλος αποτρίχωση μπορεί να ακούγεται πολύ εύκολο. Αν δεν γίνει σωστά, οποιαδήποτε μέθοδος μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες όπως ερυθρότητα, φλεγμονή και επώδυνα συμπτώματα. Έτσι, σε περίπτωση που δεν έχετε μια κλίση προς την κατεύθυνση του προσώπου αφαίρεση τρίχας για τη δική σας, είναι καλύτερο να το πετύχουμε από ένα αισθητικό. Ενδεικτικά παραθέτουμε εναλλακτικές για την αφαίρεση του άνω χείλους μαλλιών στο σπίτι:
Threading? Threading είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά τα unsightly τρίχες από το άνω χείλος. Σύμφωνα με αυτή, κάθε τρίχα είναι η πρώτη παγιδευμένος σε έναν βρόχο νήμα και τράβηξε γρήγορα για να το αφαιρέσετε. Και το πλεονέκτημα είναι μια μακροχρόνια αποτελέσματα για 10 - 14 ημέρες. Κατά την πρώτη, μπορείτε να το βρείτε χρονοβόρα και δύσκολη για να μάθουν. Με τον καιρό, θα μάθετε να κάνετε threading όπως έναν επαγγελματία.
Tweezing? Tweezing αναφέρεται σε μάδημα άνω χείλος μίας τρίχας στο χρόνο με τη βοήθεια λαβίδα. Κατά τη διάρκεια αυτής, μπορεί να αισθανθείτε τσούξιμο πόνος στην περιοχή, η οποία θα υποχωρήσει αργά. Επίσης, το μάδημα τρίχες από το ευαίσθητο δέρμα του πάνω χείλους περιοχή είναι τόσο οδυνηρό πράγμα που κάνει. Ως εκ τούτου, είναι πρακτική μόνο αν έχετε ένα πολύ λίγες ανεπιθύμητες τρίχες.
Αυξητική? Μαλλιών κεριά αφαίρεσης είναι διαθέσιμες ως κρύο κερί, καυτό κερί και κερί ζάχαρη. Κατά συνέπεια, οι οδηγίες χρήσης για κάθε μία από αυτές τις ποικιλίες είναι διαφορετικά. Τα βασικά βήματα για κοινά σε όλα αυτά εξαπλώνονται ένα στρώμα κεριού πάνω από την περιοχή τριχοφυΐα, κολλώντας μια λωρίδα κερί πάνω του και στη συνέχεια, τραβώντας την ταινία γρήγορα. Το αποτέλεσμα για αποτρίχωση, μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από 3 εβδομάδες. Μάθετε περισσότερα για την αποτρίχωση συμβουλές.
Ξύρισμα? Ξύρισμα με ξυράφι είναι ο απλούστερος και ταχύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το άνω χείλος μαλλιά. Λογικά μιλώντας, το ξύρισμα είναι ιδανικό για την άρση του άνω χείλους μαλλιών στους άνδρες, αλλά όχι για τις γυναίκες. Αυτό συμβαίνει γιατί η τρίχα γίνεται παχύτερο, πιο σκοτεινή και πιο άκαμπτες μετά από επαναλαμβανόμενη ροκανίδια. Η τελική σημείωση δεν είναι να ξυρίσετε σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου. Μάθετε περισσότερα στην του προσώπου αφαίρεση τρίχας για τους άνδρες και τις γυναίκες.
Κρέμα Αποτριχωτικά? Μια άλλη αποτελεσματικός τρόπος χείλους αποτρίχωση στο σπίτι είναι η εφαρμογή του αποτριχωτικά, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη με υδροξείδιο του ασβεστίου και thioglycolate ασβέστιο για να διαλύσει τα μαλλιά. Μπορείτε να βρείτε μια τέτοια χείλη κρέμα αφαίρεσης τρίχας στα καταστήματα ομορφιάς. Πριν τη χρησιμοποιήσετε, ελέγξτε για τυχόν ερεθισμό του δέρματος, εκτελώντας μια δοκιμή έμπλαστρο στο χέρι σας. Ενώ η χρήση των αποτριχωτική κρέμα, ραβδί με τις οδηγίες που αναφέρονται στο προϊόν. Μάθετε περισσότερα για την κρέμα προσώπου αφαίρεση τρίχας.
Αυτό ήταν όλα τα σχετικά με τις μεθόδους των χειλιών αποτρίχωση στο σπίτι. Πριν προχωρήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές αποτρίχωση με δική σας, θα αναλύει τις πιθανές παρενέργειες και τα αποτελέσματα μετά. Η ελπίδα αυτή πληροφορίες για άνω χείλος αποτρίχωση είναι χρήσιμο για σας για να απαλλαγούμε από αυτά αντιαισθητική τρίχες.