Βαμβάκι Νυφικά

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή στην οποία έχουμε χαντάκι μετάξι και κρεπ, μπότες και παλτά, και όλοι θέλουμε να φορούν το βαμβάκι είναι χαριτωμένα φορέματα του καλοκαιριού και ανοιχτή στιλέτα και σφήνες! Η μέρα του γάμου, για κάθε κορίτσι, είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής της, που ονειρεύεται από τότε που έχει ένα παιδί. Είναι αλήθεια ότι ένα κορίτσι φαίνεται πιο όμορφη της την ημέρα του γάμου της και αν αυτό είναι ένα γάμο καλοκαίρι ή έναν γάμο στην παραλία, δεν υπάρχει τίποτα τόσο όμορφο όσο νυφικά βαμβάκι. Αν σκοπεύετε να παντρευτείτε το καλοκαίρι, ή ενδεχομένως, ψάχνετε για νυφικά βαμβακιού για το καλύτερο φίλο σας, μπορείτε να συμπαθήσετε τα εξής ιδέες για νυφικά βαμβάκι.
Βαμβάκι Νυφικά Παραλία για Παραλία / Γάμος Καλοκαίρι
Αν πρόκειται για ένα γάμο στην παραλία που σχεδιάζετε, θα πρέπει να επιλέξετε από νυφικά βαμβάκι παραλία, γιατί είναι ένα τέτοιο ύφασμα που θα αφήσει αναπνέει το σώμα σας ακόμα και στη σκληρή ήλιο στην παραλία. Ποιος θέλει να ιδρώτα στο νυφικό της, μετά από όλα αυτά;
Ένα φόρεμα halter φτιαγμένο από βαμβακερό ύφασμα ή σε λινό είναι ένα δροσερό επιλογή για ένα νυφικό βαμβάκι. Για τις γυναίκες με πλήρη στοιχεία, ένα βαμβάκι halter νυφικό είναι η πλέον κατάλληλη και προσφέρει μια όμορφη εμφάνιση. Βεβαιωθείτε ότι το σχοινί φόρεμα του γάμου σας το βαμβάκι είναι κατάλληλα περικοπή για ένα μέγεθος που είναι ακριβώς πάνω από τα γόνατά σας, αν σκοπεύετε για έναν γάμο στην παραλία, θα πρέπει να αφήσετε το μήκος του νυφικού σας βαμβακιού, σύντομα. Στράπλες ή μακαρόνια στυλ casual νυφικά βαμβάκι κάνουν καυτό επιλογές για γυναίκες με όλους τους τύπους των στοιχείων. Προσθέστε το σωστό ποσό φωτοβολίδα για να κρύψει αδυναμίες σας και να τονίσουν τα προτερήματά σας. Αυτά τα στυλ των νυφικών βαμβάκι προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη στην εσώρουχα φοράτε μέσα. Περισσότερα για νυφικά φορέματα.
Το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού και το χρώμα του νυφικού πάρα πολύ. Ρωτήστε τον κομμωτή σας για το σχεδιασμό σε λευκό μόνο! Λευκή νυφικά βαμβάκι μπορεί να είναι είτε διακοσμημένο με στράπλες θήκες ή σε γοργόνα στυλ. Και οι δύο αυτές μορφές είναι καθαρά γυναικεία και θα κάνουν υπέροχα λευκά νυφικά βαμβάκι! Ένας γάμος καλοκαίρι ή έναν γάμο στην παραλία είναι μια ευκαιρία για να διασκεδάσουν. Εάν επιλέξετε τα βαριά υφάσματα με βαριά μπροκάρ και πλεκτές ύφασμα, θα καταλήξετε βρέξιμο τον εαυτό σας με τον ιδρώτα, αν ο γάμος είναι σε μια παραλία. Έτσι, επιλέξτε νυφικά βάμβακος με μήκος που είστε άνετοι in. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε τη διασκέδαση με bridesmaids και άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα την ημέρα του γάμου σας, στην παραλία ή σε οποιαδήποτε θέση εξωτερικού χώρου το καλοκαίρι. Διαβάστε για φορέματα για το γάμο του καλοκαιριού.
Cascade νυφικά στυλ βαμβάκι κάνει λαμπερό νυφικά καλοκαίρι. Cascade στυλ επιτρέπει αρκετό αέρα να περάσει μέσα από το φόρεμα και είναι ένα από τα απλά νυφικά βαμβάκι, ακόμα λαμπερό εφόσον έχουν διακοσμημένα με κέντημα! Ναι, χαντάκι τις χάντρες και τη βαριά δουλειά και αγάπη τα κεντημένα βαμβακερά φορέματα γάμου για αυτό το γάμο το καλοκαίρι! Κέντημα είναι το νέο hot τάση για νυφικά καλοκαίρι βαμβάκι. Πολλά μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας κάνουν σήμερα νυφικά βαμβάκι με κεντήματα. Διαβάστε για γαμήλια ενδυμασία παραλία. Ένα άλλο υπέροχο στυλ για ένα γαμήλιο φόρεμα παραλία θα μπορούσε να είναι το μωρό γόνατο-μήκους στυλ κούκλα. Βαμβάκι νυφικά με μια κούκλα μωρό σαν φωτοβολίδα, αγγίζοντας απλώς τα γόνατά σας και διακοσμημένο με μια όμορφη δαντέλα, είναι ένα πανέμορφο επιλογή για ένα νυφικό βαμβάκι. Μπορείτε να accessorize επίσης με ένα βραχιόλι της πλατίνας και να διατηρήσουν το make-up ελάχιστο γιατί, το λιγότερο είναι περισσότερο, όταν πρόκειται να κάνει για έναν γάμο το καλοκαίρι. Περισσότερα για νυφικά παραλία.
Μπορείτε επίσης να εξετάσει νυφικά βαμβάκι διακοσμούνται με απλικέ. Χρώματα όπως σαμπάνια, ασήμι, ελεφαντόδοντο και το φως τιρκουάζ είναι τα σωστά χρώματα για νυφικά βαμβάκι, εκτός από λευκά νυφικά βαμβάκι. Άλλες μορφές που μπορούν να θεωρηθούν για νυφικά βαμβάκι περιλαμβάνουν, σιλουέτες φόρεμα μπάλα, A-line σιλουέτες και off-ώμο στυλ. Γλυκιά μου ή τετράγωνο λαιμό είναι Drop Dead σέξι για νυφικά βαμβάκι. Αυτές οι μορφές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό φορεμάτων παράνυμφων βαμβάκι πάρα πολύ. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι σχεδιασμένα με το ίδιο χρώμα για όλα τα bridesmaids. Επιλέξτε φυσικά χρώματα όπως το ροδακινί, μπεζ, τιρκουάζ και πολλά άλλα χρώματα παστέλ.
Θα μπορούσα να γράψω αυτό το άρθρο και την ημέρα όνειρο για το νυφικό μου, αλλά εγώ πρέπει να σταματήσει εδώ, να σας αφήσει να επιλέξετε από τις παραπάνω μορφές για νυφικά βαμβάκι. Έτσι, στο θερινό γάμο σας, να πω εγώ για το βαμβάκι!