Scar Απομάκρυνση Προϊόντα

Ουλή σχηματισμό πάνω στο δέρμα είναι ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας επούλωσης μετά από έναν τραυματισμό ή ατύχημα. Αν και το μέγεθος, το βάθος και τη θέση του τραύματος έχει επίπτωση χαρακτηριστικά της ουλής, είναι επίσης ηλικία ενός ατόμου, η κληρονομικότητα, το φύλο, κ.λπ. που συμβάλλει στο δέρμα τρόπο αντιδρά σε μια πληγή. Μια άλλη συχνή αιτία για το σχηματισμό ουλών ακμής είναι μια διαταραχή του δέρματος εξαιτίας της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος στο δέρμα. Αυτό συμβαίνει όταν τα sebaseous αδένες στο δέρμα γίνεται υπερδραστήριος και οι πόροι είναι φραγμένο από σκληρυμένες σμήγματος. Προκαλεί εξάνθημα του δέρματος και φλεγμονή, με τη μορφή βλατίδες σπυράκια,, φλύκταινες ή comedones, ειδικά σε ανθρώπους κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους / εφηβική ηλικία, όταν οι ορμονικές αλλαγές είναι εξαιρετικά κυρίαρχη.
Στρες, ψυχολογικές διαταραχές και ανθυγιεινές συνήθειες διαβίωσης είναι επίσης μερικές παράγοντες που συμβάλλουν για την ακμή σε πολλούς ανθρώπους, η οποία αν πιέζονται ή διάλεξε να αφήσετε ουλές ή σημάδια στο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, μία από τις πιο έψαξε θέμα για το διαδίκτυο είναι προϊόντα αφαίρεσης σημαδιών ή διαφορετικές επιλογές για τη θεραπεία ουλών. Λόγω στα ανάμεικτα προϊόντα αφαίρεσης σημαδιών σχόλια και αντιφατικές εμπειρίες, είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσει ποιο προϊόν είναι η καλύτερη λύση. Ωστόσο, για να ξεπεραστεί αυτή η δυσκολία, το άρθρο που ακολουθεί, με τις αναγκαίες ακμής σχόλια αφαίρεσης σημαδιών προϊόντων και πληροφοριών. Περισσότερα για την περιποίηση του δέρματος.
Καλύτερα Προϊόντα για αφαίρεση σημαδιών
Καθώς περπατάτε κάτω σε κάθε κρέμες μείωση ουλή, τζελ και φύλλα κατάστημα, θα συναντήσετε διάφορες κρέμες επούλωση ουλών, σιλικόνη, βιταμίνη βάση, καθώς και τα ομοιοπαθητικά τζελ ουλή και αλοιφές, σιλικόνη φύλλα, και υδρογέλη (με βάση το νερό) φύλλα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιταχύνει την επούλωση των ουλών σας και να βοηθήσει στη μείωση των σημαδιών, που τους καθιστά πολύ λιγότερο αισθητή. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται συνήθως αφαίρεσης σημαδιών περιλαμβάνουν κυρίως τα συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, το κρεμμύδι εκχύλισμα όπως Mederma, βούτυρο κακάο, βούτυρο αγγούρι, χυμός ασβέστη, αλόη και ούτω καθεξής. Ωστόσο, όποια προϊόντα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να μετρούν μέχρι και λίγα κριτήρια, ώστε να αξίζει να ονομάζεται τα καλύτερα.
Πρώτα απ 'όλα τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που ακολουθείται από μερικές αντιφλεγμονώδη πτυχές, όπως πρέπει να είναι ενυδατικές, απορροφητικά, υποαλλεργικό, πρέπει να καλύπτει την ουλή, παρέχουν ζεστασιά και να επιτρέψει το οξυγόνο να περάσει μέσα. Τα προϊόντα αυτά βοηθούν υποτάξει το μέγεθος ουλή, το πάχος, το ύψος και το χρώμα όλων των τύπων των ουλών, καθώς μετά τη χειρουργική επέμβαση ουλές, χηλοειδή, υπερτροφικές ουλές και ουλές λόγω τραυματισμού, τραύμα, εγκαύματα και ακμή. Στην πραγματικότητα, πολλές από αυτές τις θεραπείες είναι τόσο αποτελεσματικές ώστε να μπορούν να μειώσει επίσης ερυθρότητα γύρω από το σημάδι, να μειώσει τη δυσφορία του κνησμού κατά μήκος των γραμμών ουλή, και να διατηρήσει ισορροπία της υγρασίας και της ελαστικότητας του δέρματος, ώστε να παρέχουν ένα λείο, απαλό και άψογη επιδερμίδα.
Mederma: Mederma είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες κρέμα αφαίρεσης σημαδιών, που περιέχει ένα ιδιόκτητο μορφή κρεμμύδι εκχυλίσματος γνωστή ως Cepalin. Σε καθημερινή εφαρμογή και κατά τη διάρκεια μερικών μηνών, Mederma μαλακώνει το ουλώδη ιστό, γεμάτο με σκληρή ινοβλάστες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση παλαιών και νέων ουλές και είναι διαθέσιμα στο ζελέ καθώς και το δέρμα μορφή κρέμας.
Σιλικόνης Scar Φύλλο: Θεωρείται ότι είναι «το χρυσό πρότυπο στην ουλή θεραπεία» φύλλα πυριτίου ουλή είναι συνήθως συνιστώνται από πολλούς πλαστικούς χειρουργούς, έγκαυμα κέντρα και δερματολόγους για τη θεραπεία ουλών. Αυτά τα δελτία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση υπερτροφικές ουλές ή χηλοειδή, που υψώνονται πάνω από την επιφάνεια του δέρματος και είναι επίσης γνωστή για τη μείωση ή τη βελτίωση της εμφάνισης των ουλών. Αυτά τα δελτία πρέπει να εφαρμοστούν για μια περίοδο 12 εβδομάδων, για τουλάχιστον 12 -14 ώρες την ημέρα. Μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και μπορεί να κοπεί για να προσαρμοστούν σε μέγεθος σημάδι ενός ατόμου.
Φαρμακευτικό Μέλι: Ένα από τα παλαιότερα θεραπευτική μέθοδος για τα σημάδια είναι φάρμακο το μέλι. Γνωστή για την καταπολέμηση της βακτηριακής ιδιότητες και ικανότητες για να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη των ιστών, τα φάρμακα μελιού βοηθά στη μείωση, τη διόγκωση και τη συνολική σημάδια των ουλών.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ακμή Scar Απομάκρυνση Cream? Ακμή προϊόντα φροντίδας δέρματος? Πέρα από αυτά τα προϊόντα αφαίρεσης σημαδιών, μασάζ η ουλή ήπια χρήση βιο λάδι σε τακτική βάση, κρατώντας το από τον ήλιο, ενισχύοντας τη ροή του αίματος ασκώντας ελαφρά χωρίς τέντωμα του ουλώδη ιστό πάρα πολύ, κ.λπ. είναι επίσης ευεργετική στη μείωση των ουλών και τους καθιστά λιγότερο αισθητή. Μέχρι την επόμενη φορά πριν από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος αφαίρεσης σημαδιών, την έρευνα σωστά και να επιλέξετε το προϊόν που ταιριάζει τον τύπο του δέρματός σας, καθώς και την τσέπη σας.