Μαορί Σύμβολα

Η αρχική ιθαγενείς της Νέας Ζηλανδίας, με Polynesian καταγωγή είναι οι άνθρωποι Μαορί. Ο πολιτισμός τους είναι πλούσια με την καλλιτεχνική έκφραση ρίζες τους βαθιά στις πεποιθήσεις τους. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε την έννοια των Μαορί συμβόλων τα οποία είναι δημοφιλή σουβενίρ για τους τουρίστες που επισκέπτονται το Μαορί ομόσπονδου κράτους.
Μαορί έχουν κατοικημένα νησιά της Νέας Ζηλανδίας για περισσότερα από χίλια χρόνια. Πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων, ήταν η κυρίαρχη εθνική ομάδα. Είναι γνωστοί για ξύλινα και πέτρινα γλυπτά τους, που είναι δεμένα με lockets και χρυσό περίαπτο για καλή τύχη. Ο συμβολισμός Μαορί έχει τις ρίζες της σε βάθος τη σχέση τους με τη φύση. Εδώ μιλάμε για Μαορί τα σύμβολα και τις έννοιες τους, τα οποία σας δίνουν μια εικόνα για τη φιλοσοφία της ζωής τους.
Μαορί σύμβολα και η σημασία τους? Κάθε σύμβολο Μαορί έχει διαφορετική έννοια και την ιδέα που συνδέονται με αυτό. Ο συμβολισμός αυτός εκφράζεται με τη μορφή γλυπτά σε ξύλο, οστά και ορισμένα είδη λίθων. Αντί θρησκευτικά σύμβολα, είναι καλύτερα ταξινομούνται ως πνευματικό σύμβολα. Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες για τα πιο δημοφιλή σύμβολα Μαορί που αγοράζονται ως αναμνηστικά, μαζί με τις έννοιές τους.
Μαορί Σύμβολο για νέα ξεκινήματα - Koru (Spiral)? Ένα από τα πιο δημοφιλή Μαορί φυλών σύμβολα είναι η Koru, σχήμα υπό τη μορφή ενός unfurling σπείρα. Πρόκειται για μια αναπαράσταση της unfurling μια ασημένια φτέρη φύλλα. Σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα της ζωής και είναι επίσης ένα σύμβολο της ελπίδας.
Μαορί Σύμβολο για την ευημερία - Hei Matau (Fish Hook)? Οι Μαορί είναι κυρίως αλιείς και Hei Matau είναι σκαλισμένο σε σχήμα έναν γάντζο ψαριών και συμβολίζει την ευημερία, την αφθονία και καλή υγεία. Είναι, επίσης, υποτίθεται ότι παρέχει ασφάλεια, ενώ η ιστιοπλοΐα μέσω του νερού. Επίσης, είναι συμβολική της πρώτης ma Μαορί, ο οποίος υποτίθεται ότι καταγόταν από τα αστέρια. Είναι ένα φυλαχτό για καλή τύχη.
Μαορί Σύμβολο για καλή τύχη & Γονιμότητα - Hei Tiki? Τα περισσότερα από τα σύμβολα που έχουν καταγωγή της πλούσιο πολιτισμό Μαορί και μυθολογία. Μερικές από τις πιο αγαπημένες σύμβολα Μαορί είναι οι «Hei Tiki» σχήμα υπό τη μορφή ένα ανθρωποειδές εμβρύου. Συμβολίζουν τη γονιμότητα και παραδοσιακά ήταν σκαλισμένα σε πράσινη πέτρα.
Μαορί Σύμβολο της Ένωσης - Ενιαία Twist (σχήμα των Οκτώ)? Ο αριθμός των οκτώ ή βρόχου με μία μόνο περιστροφή είναι το σύμβολο Μαορί για την ένωση μεταξύ δύο ατόμων και αποτελεί την αιώνια εμπλοκής τους.
Μαορί Σύμβολο για Φιλία - Φάλαινες και δελφίνια? Οι φάλαινες και τα δελφίνια είναι τα σύμβολα της φιλίας, της χαράς και playfulness. Επίσης, είναι σύμβολα της δύναμης της φύσης και της αιώνιας δεσμό του ανθρώπου με τα άλλα πλάσματα της Γης.
Μαορί σύμβολο για την αγάπη - Καρδιά? Ένας από τους Μαορί συμβόλων Tribal για την αγάπη είναι ένα σχήμα καρδιάς. Αποτελεί καθαρή αγάπη και πίστη.
Μαορί Σύμβολο Κύκλος της Ζωής - κλειστός κύκλος? Ένα από τα δημοφιλέστερα σύμβολα Μαορί λάξευση, είναι ο κλειστός κύκλος με μια τρύπα στο μεταξύ. Αντιπροσωπεύει το ποτέ δεν τελειώνει τον κύκλο της ζωής και της φύσης.
Μαορί Σύμβολο για την αιωνιότητα - Twists? Το σύμβολο Μαορί του κλειστού βρόχου με τρεις κόμβους είναι το σύμβολο του αιώνια διασχίζουν μονοπάτια της ζωής. Αποτελεί την ένωση των πολιτισμών, την πίστη και τη φιλία. Πρόκειται για ένα συμβολισμό της αιώνιας δεσμός μεταξύ δύο ανθρώπων, μια κοινότητα ή δύο πολιτισμών.
Μαορί Σύμβολο για Supernatural Power - Manaia? Manaia, ένα σκάλισμα σε σχήμα μιας μυθικής είναι με το κεφάλι ενός πουλιού ένα ανθρώπινο σώμα και ουρά ψαριού δείχνει πνευματική δύναμη. The Manaia υπήρχε η σκέψη να είναι ο αγγελιοφόρος των θεών και θνητών και αποτελεί πνευματική δύναμη. Είναι γνωστός ως ο οδηγός που οδηγεί το πνεύμα προς τον ουρανό.
Μαορί Σύμβολο για τη δύναμη - σκέπαρνο? The Μαορί φυλετικό σύμβολο της δύναμης είναι το σκέπαρνο η οποία είναι με τη μορφή του ένα τσεκούρι στο κεφάλι. Ήταν παραδοσιακά σκαλισμένα σε πέτρα και πέρασε κάτω ως κειμήλιο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Native American Σύμβολα και Έννοιες? Κελτικά σύμβολα και το νόημά? Σύμβολα του βουδισμού? Αρχαία αιγυπτιακή Σύμβολα? Έτσι, αυτό ήταν μια σύντομη εισαγωγή σε κάποια από τα σύμβολα Μαορί και τη σημασία τους. Μέσα από αυτές τις μορφές τέχνης ξυλόγλυπτο και συμβολογία, τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις των ανθρώπων αυτών ζουν.