Το κρεόσωτο Απομάκρυνση

Το κρεόσωτο είναι ένα ελαιώδες υγρό, το οποίο εκπέμπεται ως πτητικά, όταν το ξύλο ή τα ορυκτά καύσιμα, όπως, ο άνθρακας, καίγεται σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε περίπτωση καμινάδες, αυτές οι πτητικές ουσίες απελευθερώνονται με τον καπνό, το καίει ξύλο ή τα καύσιμα. Ο καπνός υψώνεται μέσα από την καμινάδα και παίρνει δροσερό, με αποτέλεσμα τη συμπύκνωση των πτητικών στα εσωτερικά τοιχώματα της καπνοδόχου. Αυτό το μαύρο και ελαιώδη κατάλοιπα στους τοίχους καμινάδα έχει ονομαστεί ως κρεόσωτο. Με τον καιρό, το κρεόσωτο συσσώρευση στα εσωτερικά τοιχώματα των πυκνώνει καμινάδα, επηρεάζουν τη ροή του αέρα που είναι απαραίτητος για την καύση ξύλου σε υψηλές θερμοκρασίες. Το κρεόσωτο συσσώρευση μπορεί επίσης να προκαλέσει πυρκαγιά καμινάδα. Εν ολίγοις, το κρεόσωτο δημιουργήσει μέσα στην καμινάδα είναι πάντα επικίνδυνη. Έτσι, για την εύρυθμη λειτουργία των καμινάδων και να αποφευχθούν οι πυρκαγιές καμινάδα, το κρεόσωτο απομάκρυνση θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες μεθόδους του κρεοσώτου απομάκρυνσης.
Πώς να αφαιρέσει κρεόσωτο
Τώρα, ξέρετε ότι το κρεόσωτο είναι ένα υποπροϊόν της καύσης ξύλου ή άλλα ορυκτά καύσιμα σε χαμηλή θερμοκρασία. Το ξύλο κρεόσωτο είναι ένα κιτρινωπό λιπαρό υγρό με ένα καπνιστή οσμή και γεύση έκαψαν. Αυτό χρησιμοποιείται επίσης για να προστατεύσουν το ξύλο από μύκητες κατά τη διάρκεια των βροχών και από την συρρίκνωση και την απώλεια λάμψη, όταν εκτίθεται στον ήλιο. Ένας άλλος τύπος κρεοσώτου αποστάζεται από ακατέργαστη πίσσα οπτανθρακοποίησης. Αυτό το παχύ, μαύρο, ελαιώδες υγρό στο εμπόριο χρησιμοποιείται ως συντηρητικό του ξύλου, των ζώων και πουλιών απωθητικά, τα εντομοκτόνα, κ.λπ. Ωστόσο, το καρκινογόνο φύση της ουσίας αυτής είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν τη χρήση της σε ορισμένες χώρες. Όπως προαναφέρθηκε, το κρεόσωτο είναι συνηθέστερα βρίσκεται στο καμινάδες και πρέπει να αφαιρεθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα για την ασφάλεια τζάκι. Ακόμα κι αν υπάρχουν επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να προσληφθούν για την εργασία, μπορείτε να το κάνετε για τον εαυτό σας με τις παρακάτω συμβουλές.
Κατάργηση κρεόσωτο από Chimneys? Όπως κρεοσώτου έκθεση μπορεί να προκαλέσει δερματικό εξάνθημα, αίσθημα καύσου στα μάτια, κ.λπ., θα πρέπει να λάβει επαρκή μέτρα προφύλαξης, πριν βγείτε για αυτό το έργο. Φοράτε κάποια παλιά ρούχα και προστατευτικά γυαλιά χρήση, αναπνευστήρας και γάντια. Πάρτε μια καπνοδόχων πινέλο του το σωστό μέγεθος και καλύπτουν το πρόσωπο από το τζάκι, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε βρωμιά από καμινάδα είσοδο του σπιτιού. Ξεκινήστε με τον καθαρισμό στο κάτω μέρος της καμινάδας, περιστρέφοντας το πινέλο. Κάποτε, το κάτω μέρος γίνεται, πηγαίνετε στην κορυφή και να αρχίσει τον καθαρισμό από τα πάνω προς τα κάτω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φακό για να ελέγξετε αν τυχόν υπολείμματα. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με την καθαριότητα και η σκόνη έχει διευθετηθεί, αφαιρέστε το κάλυμμα από το τζάκι. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό ξηρό κενό (δεν οικιακής χρήσης), για την απομάκρυνση των συντριμμιών και τη σκόνη. Αν το κρεόσωτο συσσώρευση είναι πεισματάρης και δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τη βούρτσα, μπορείτε να καλέσετε τους επαγγελματίες. Μια άλλη μέθοδος για την απομάκρυνση κρεόσωτο είναι η χρήση χημικών προϊόντων, που προστίθενται στο ξύλο, πριν την εγγραφή τους. Τα συστατικά σε τέτοιες αποσβεστικά κρεόσωτο αποδίδουν στο κρεόσωτο, που διαμορφώνεται, και το μετατρέπει για να καεί τέφρα, το οποίο είναι αβλαβές. Ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες των κατασκευαστών, ενώ η χρήση τέτοιων προϊόντων κρεοσώτου απομάκρυνσης. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό καπνοδόχων.
Το κρεόσωτο Απομάκρυνση από το γυαλί και τα είδη ένδυσης? Κρεόσωτο δημιουργία μπορούν να βρεθούν στις πόρτες τζάκι γυαλί πάρα πολύ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το κρεόσωτο αφαίρεση μπορεί να γίνει με ξυράφι. Μετά από αυτό, ψεκάστε κάποια τζαμιών στις επιφάνειες γυαλιού και στεγνώστε με μια πετσέτα ή καθαρό πανί. Αν πανί σας να βάφονται με κρεόσωτο, ποτέ δεν το πλύσιμο στο πλυντήριο. Οι παρακάτω συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν στο κρεόσωτο απομάκρυνση από τα ρούχα. Εφαρμόστε λίγο λάδι ή βούτυρο πάνω από το χρωματισμένο περιοχή και σκουπίστε το λεκέ με ανυψωτικό κινήσεις. Μετά από αυτό, χρησιμοποιήστε λίγο ζεστό νερό και απορρυπαντικό για το πλύσιμο του τόπου, για τον καθαρισμό κρεόσωτο. Το επόμενο βήμα είναι να ξεπλύνουν το ύφασμα σε ένα μικρό φορτίο, πριν την ξήρανση. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι σχεδόν το 90% των λεκές έχει αφαιρεθεί πριν από την αποξήρανση. Διαβάστε περισσότερα για το κρεόσωτο επιπτώσεις στην υγεία.
Τώρα, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το κρεόσωτο αφαίρεσης και ξύλων απομάκρυνσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα παραπάνω εν λόγω μεθόδων, προκειμένου να απαλλαγούμε από το κρεόσωτο.