Skinny Jeans για Curvy Γυναικών

Bell πυθμένες και τζιν cut εκκίνησης είναι passe, fashionistas αυτές τις μέρες, ορκίζονται από την εμφάνιση και την τακτοποίηση του skinny jeans. Λόγω slim ταιριάζει τους, στενά τζιν σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή και ψηλότερα από ό, τι πραγματικά είναι. Επειδή, είναι αγκαλιάζοντας το σώμα, μπορούν να οξύνουν εύκολα τον αριθμό σας, δίνοντας την εντύπωση ενός πιό λεπτό σώμα και τα μακρύτερα πόδια. Μερικές γυναίκες στη βαρύτερη πλευρά τείνουν να πιστεύουν ότι skinny jeans είναι για ραβδί λεπτές γυναίκες. Ωστόσο, αυτή είναι μια λανθασμένη αντίληψη ως στενά τζιν φαίνονται εξίσου μεγάλη για τις γυναίκες με καμπύλες. Στην πραγματικότητα, στενά τζιν τονίσει τις καμπύλες σας και να ενισχύσετε κλεψύδρα σχήμα σας. Ωστόσο, υπάρχουν σίγουρα κάποιες σκέψεις που χρειάζεται κανείς να λάβει υπόψη, ενώ πρόκειται για κοκαλιάρικο τζιν για curvy γυναίκες. Περισσότερα για την γυναικεία ένδυση.
Πώς να αγοράσετε στενά Jeans για Curvy Γυναικών
πληκτρολογήστε τον αριθμό σας μπορεί να χαρακτηριστεί είτε ως σχήμα αχλαδιού ή σχήμα μήλου. Απιοειδείς οι γυναίκες είναι αυτοί που έχουν μικρό στήθος και μεγάλα ισχία, ενώ σχήμα μήλου οι γυναίκες είναι πιο βαριά στο άνω μέρος του σώματος. Δεδομένου ότι, skinny jeans προσαρμόζεται άνετα στο σώμα σας, φαίνονται καλύτερα στις γυναίκες που έχουν σχήμα μήλου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να φορούν στενά τζιν, αν είστε λίγο βαρύτερο στο κάτω μέρος. Ενώ η αγορά skinny τζιν για curvy γυναίκες, πρέπει συνήθως εγκατασταθούν για σκούρες αποχρώσεις. Παρά το γεγονός ότι, το λευκό skinny jeans είναι πολύ δημοφιλής, θα μπορούσαν να σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη από ό, τι πραγματικά είναι. Χρώματα όπως το μαύρο, βαθύ μπλε, λουλακί δώσει μια πιο ευέλικτη εμφάνιση. Εάν πρέπει, να πάτε για αναπτήρα αποχρώσεις του μπλε, αλλά αποφύγετε το λευκό εντελώς. Ένα άλλο σημείο που εξετάζει, ενώ αγοράζοντας skinny jeans για curvy γυναίκες είναι το μέγεθος. Σωστή τοποθέτηση του είναι υψίστης σημασίας, αν πραγματικά θέλετε να μέχρι το στυλ πηλίκο σας. Μια κακή τοποθέτηση skinny jeans που έχει ένα κενό στο πίσω μέρος ή εκείνο που αγκαλιάζει όλους τους λάθος περιοχές είναι μια μεγάλη καταστροφή μόδας. Περισσότερα σχετικά με τζιν για τις μεγάλες τους μηρούς.
Πώς να φοράτε στενά Jeans για Curvy Γυναικών
Φορώντας skinny jeans με το ύφος και τη μεταφορά τους μακριά με ώθηση που είναι κάτι που ο καθένας δεν έχει γεννηθεί με. Παρ 'όλα αυτά, με τη βοήθεια των κατάλληλων εξαρτημάτων και κορυφές, μπορείτε μάλιστα σε ποσοστό έως πηλίκο αίγλη σας. Κουρτίνες και τα πουκάμισα είναι τέλεια κορυφές να φορέσει με ένα ζευγάρι των skinny jeans. Η ογκώδης κορυφές υπόλοιπο το βλέμμα του skinny jeans. Αποφεύγετε να φοράτε στενά, σύντομες κορυφές το σκοπό αυτό πάνω από τη μέση σας. Υψηλή τακούνια είναι ένα πρέπει αν είστε φορώντας ένα ζευγάρι στενά τζιν. Σκεφτείτε Victoria Beckham ή Kim Kardashian, μπορείτε να φανταστείτε τα φοράτε κατοικιών με skinny jeans τους; Υψηλή τακούνια δίνουν μήκους κάτω μέρος του σώματος σας, το οποίο είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα εάν είναι ελαφρώς μικρότερη. Έτσι, μια εντύπωση μακρύτερα πόδια μπορεί να κρύψει εύκολα λάθη σας. Επιπλέον, τακούνια σηκώνετε οπίσθια, ωστόσο, να τονισθούν καμπύλες σας. Ένα άλλο must-have αξεσουάρ φορώντας στενά τζιν είναι ένα κομψό ζώνης. Ένα κομψό ζώνη μπορεί να επιστήσει την προσοχή σε λεπτή μέση σας και να υπογραμμίσω κλεψύδρα σχήμα σας.
Ενώ η αγορά στενά τζιν για curvy γυναίκες, κάποιος πρέπει να αγοράσει πάντα ένα ζευγάρι των τζιν σχεδιαστών. Αλήθεια, εσείς θα πρέπει να πληρώνω πάρα πολλά χρήματα, αλλά στη συνέχεια τα τελικά αποτελέσματα θα αποδειχθεί σίγουρα την αξία των χρημάτων σας. Επιπλέον, αυτά τα τζιν θα συνεχίσει να αναζητά μεγάλη για πολλά χρόνια. Η καλύτερη skinny jeans για curvy γυναίκες είναι κατασκευασμένα από υλικά ποιότητας και ως εκ τούτου είναι υψηλές τιμές. Ως εκ τούτου, η επένδυση σε ένα ακριβό ζευγάρι των τζιν κοκαλιάρικο σχεδιαστών είναι σίγουρα μια μεγάλη ιδέα μακροπρόθεσμα.
Διαβάστε περισσότερα για? Τι να φορέσει για το σώμα σχήμα σας? Πώς να φοράτε ρούχα που σας κολακεύουν? Έτσι, skinny jeans για curvy γυναίκες είναι σίγουρα σε θέση να κάνει μια δήλωση μόδας. Ωστόσο, θεωρούν ότι όλες οι συστάσεις που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, ενώ επιλέγοντας ένα skinny jeans.