Baby υποδείγματα Δωμάτιο

Σχεδιάζοντας ένα δωμάτιο του μωρού είναι μια δραστηριότητα γεμάτη διασκέδαση και ευθυμία για τη μέλλουσα γονείς. Baby δωμάτιο σχεδιασμό αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέρον μέρος της εσωτερικό σχεδιασμό. Τα βασικά στοιχεία των σχεδίων και υποδειγμάτων στο δωμάτιο του μωρού είναι κλινοστρωμνής μωρών, διακόσμηση, αξεσουάρ, κουτιά παιχνιδιών για μωρά και άλλα ντεκόρ δωματίων μωρών. Αν συνδυάσετε το σωστό είδος κρεβάτι με επαινώντας αξεσουάρ, το σχεδιασμό δωμάτιο του μωρού θα μετατραπεί σε ένα υπέροχο θέμα δωμάτιο του μωρού. Baby σχέδια δωμάτιο πρέπει να είναι σε απαλά χρώματα όπως το ανοιχτό πράσινο, κίτρινο ή lime μωρό ροζ και μπλε ουρανό. Παρακάτω είναι μερικά θέματα και ιδέες για τα σχέδιά δωμάτιο του μωρού. Περισσότερα για κρεβάτια μικρό παιδί.
Baby υποδείγματα δωμάτιο για τα κορίτσια
Baby κορίτσια είναι όλα σχετικά με ροζ, χαριτωμένος διακόσμηση, φορέματα, τιάρα, ντύσιμο και την μπαλαρίνα! Baby σχέδια περιθώρια για τα κορίτσια θα πρέπει να έχουν τα χρώματα που χαρακτηρίζονται ως girly. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποκλείσει μπλε! Βεβαιωθείτε ότι τα φώτα και τα εξαρτήματα ενός μωρού σχεδιασμού αίθουσα κορίτσι είναι κάτι που αντιπροσωπεύουν ένα κοριτσάκι. Σκεφτείτε κρέμεται μια ζωγραφιά ενός μωρού φόρεμα ή διαφορετικούς τύπους girly αξεσουάρ μαλλιών. Accessorizing ένα δωμάτιο κοριτσάκι δεν είναι και τόσο δύσκολο έργο, όπως αυτό φαίνεται όπως στην αρχή. Οι κουρτίνες είναι μεγάλο βλέμμα-ενισχυτές. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι οι κουρτίνες που χρησιμοποιείτε για ένα κορίτσι φιλοφρόνηση δωμάτιο του μωρού με το θέμα δωμάτιο του μωρού. Ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα θέματα για τα σχέδιά δωμάτιο κοριτσάκι.
Ροζ μπουκέτο λουλουδιών Παιδικός Σταθμός? Ροζ θεωρείται ότι είναι μια girly χρώμα σε όλο τον κόσμο και έτσι είναι! Το ροζ είναι γεμάτη ζεστασιά, εξυπνάδα και φαίνεται διασκέδαση σε μια κρεβατοκάμαρα κοριτσάκι. Ροζ μπουκέτο λουλουδιών φυτώριο μωρό είναι ένα μεγάλο θέμα για τα σχέδια δωμάτιο του μωρού για τα κορίτσια. Δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες σε αυτό το θέμα. Έχετε μωρό κρεβάτι χρώματος σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια εκτύπωση ζωγραφισμένο στο κρεβάτι. Εξετάστε το ενδεχόμενο εξάπλωσης σεντόνια σε ανοιχτό ροζ αποχρώσεις με τα floral σχέδια, για να προσθέσετε μια άκρως χαριτωμένη εμφάνιση. Accessorize το ολόκληρο δωμάτιο με ροζ καλούδια μωρό, ζωγραφική και παιχνίδια. Barbie κούκλα είναι συνώνυμο με το χρώμα ροζ. Έτσι, μπορείτε να δώσετε, επίσης, μια ματιά Barbie σε αυτό το θέμα. Προσθέστε ένα ροζ δικαίωμα κρυστάλλινο πολυέλαιο στο κέντρο της οροφής του δωματίου. Τα έπιπλα τα παιδιά, όπως τα ράφια βιβλίων και πάγκο βιβλίο θα πρέπει να είναι είτε σε ροζ ή λευκό χρώμα. Βεβαιωθείτε ότι κρατάτε λυχνίες υπνοδωματίου, με λευκό και ροζ τυπωμένα σχέδια. Μπορείτε να accessorize περαιτέρω το δωμάτιο με ροζ χρώματος ριγέ χαλιά, ροζ, girly floral έργα ζωγραφικής και κοριτσάκι ρηλάξ! Αντλία ολόκληρο το δωμάτιο με τα φορτία των αρκουδάκια και κούκλες Barbie.
Vintage αγγλικά Princess Παιδικός Σταθμός? Κάντε κοριτσάκι σας να αισθάνεται σαν πριγκίπισσα στο δωμάτιό της, επιλέγοντας vintage αγγλικά φυτώριο πριγκίπισσα, καθώς ο σχεδιασμός δωμάτιο του μωρού της! Έχετε ένα λευκό βρεφική κούνια σιδήρου και διακοσμήστε το ολόκληρο δωμάτιο με την αγγλική παστέλ χρώματα. Χρησιμοποιήστε το ροδακινί χρώματος vintage κουρτίνες. Σκεφτείτε ένα vintage πολυέλαιο, όμορφο τρύγο πίνακες ζωγραφικής και να διατηρήσουν ένα θέμα πάρα πολύ χρώμα. Να μην αναμειγνύεται πάρα πολλά χρώματα, και όχι απλά χρησιμοποιήστε αποχρώσεις του λευκού, κρέμα, ροζ, τριαντάφυλλο και ροδάκινο να δημιουργήσει μια πριγκίπισσα σαν εμφάνιση. Μια beaded φωτιστικό κομοδίνου, έναν πίνακα του μια τιάρα διαμάντι σε έναν από τους τοίχους, ένα vintage ροζ κρεβάτι πριγκίπισσα και ένα φανταχτερό σχήμα καθρέφτη πριγκίπισσα θα κάνει αναρωτιέται για το όμορφο κοριτσάκι σας! Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το μετάξι και υφάσματα από σιφόν, αντί της συνήθους βαμβακερά σεντόνια. Βεβαιωθείτε ότι οι κουρτίνες έχουν τυπική αγγλική εκτυπώσεις. Style την κουρτίνα σε πολλά επίπεδα και drape. Accessorize το με καλούδια σαν πριγκίπισσα κομμάτι πίνακα άρμα σε ένα τραπέζι πλευρά και μια πριγκίπισσα καρέκλα. Κάντε την κόρη σας να αισθανθεί την κορυφή του κόσμου, πάντα!
Άλλα δημοφιλή σχέδια δωμάτιο του μωρού για τα κορίτσια περιλαμβάνουν πόλκα θέμα τελείες, θέμα ballerina, Paperdoll θέμα νηπιαγωγείο, καθώς και το θέμα πεταλούδα. Διαβάστε περισσότερα για:? Δωμάτιο που διακοσμεί τις ιδέες για τα κορίτσια? Δωματίων Χρώματα για τα κορίτσια? Κορίτσια Κρεβατοκάμαρα που διακοσμεί τις ιδέες? Baby υποδείγματα Δωμάτιο για αγόρια? Boys είναι και θα είναι πάντα τα πάντα για τα αυτοκίνητα, το ποδόσφαιρο, τα αεροπλάνα και τα video games! Οπότε, γιατί να μην το ύφος σχέδια δωμάτιο του μωρού για τα αγόρια που βασίζονται σε αυτές τις αγορίστικη συμφέροντα; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά μεγάλα σχέδια δωμάτιο του μωρού για τα αγόρια.
Ποδόσφαιρο Θέμα / Αθλητισμός θέμα? Ποδόσφαιρο / Sports είναι μία από την ιδέα του σύγχρονου σχεδιασμού δωμάτιο του μωρού ». Inspire το γιο σας να είναι ένα αστέρι ποδοσφαίρου στο μέλλον με αυτό το θέμα. Προσθέστε ένα κρεβάτι το οποίο διαμορφώνεται ως ποδόσφαιρο. Μπορείτε επίσης να εξετάσει τη ζωγραφική στο πλαίσιο της κλίνης με τα χρώματα και το σχέδιο του ποδοσφαίρου, ώστε να δίνει μια αληθινή ματιά. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρει πλακάκια δαπέδου που έχουν πράσινο χρώμα, όπως ένα γήπεδο ποδοσφαίρου! Κρεμάστε τοιχογραφίες αστέρες του ποδοσφαίρου και τα κύπελλα που έχουν κερδίσει. Βεβαιωθείτε ότι τα ράφια βιβλίων και καρέκλες θέμα αναλόγως. Κουρτίνες θα πρέπει να καμαρώνω επίσης μια σπορ εμφάνιση. Μπορείτε να κρεμάσετε και μια σημαία ενός διάσημου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος για να χτυπήσει το στόχο!
Αεροπλάνο θέμα? Αεροπλάνα αποτελούν αντικείμενα αδρεναλίνη στα νεαρά αγόρια. Με την επιλογή αεροπλάνα ως ένα θέμα για τα σχέδια δωμάτιο του μωρού, που είναι στην πραγματικότητα πηγή έμπνευσης το γιο σας να είναι μια πιλοτική Air-ισχύ στο μέλλον! Σχεδιασμός ολόκληρο το δωμάτιο σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε. Η βαφή όλων των τοίχων με το γαλάζιο χρώμα και να ζητήσει από έναν επαγγελματία ζωγράφο να ζωγραφίζει λευκά σύννεφα σε αυτούς τους τοίχους, έτσι ώστε ο γιος σας αισθάνεται σαν να του πετούν στον αέρα ήδη! Βεβαιωθείτε ότι τα πάντα στο δωμάτιο διαθέτει αεροπλάνα πάνω - κλινοσκεπάσματα, σεντόνια, ράφια για βιβλία, καρέκλες, ακόμη και τον κάδο! Οι κουρτίνες μπορούν να σε βαμβακερό ύφασμα και το σκούρο μπλε χρώμα, για να επαινέσουν το υπόλοιπο του δωματίου. Κρεμάστε ένα πραγματικό καπάκι αέρα-δύναμη ή μια κονκάρδα δύναμη του αέρα για μια αυθεντική εμφάνιση και αφήσει το γιο σας να πετάξει ψηλά!
Άλλα σχέδια δωμάτιο του μωρού για τα αγόρια περιλαμβάνουν ναυτικό θέμα, πάνω θέμα τα αυτοκίνητα, το θέμα Spiderman και το all time classic θέμα GI-Joe. Περισσότερα για:? Δωμάτιο που διακοσμεί τις ιδέες για τα αγόρια? Δωμάτιο που διακοσμεί τις ιδέες για τους τύπους? Δωματίων χρώματα για αγόρια? Unisex Παιδικά υποδείγματα δωμάτιο? Αν δεν έχετε ιδέα από το φύλο του επερχόμενο μωρό, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο unisex δωμάτιο του μωρού σχέδια. Θέματα που περιλαμβάνουν κινούμενα σχέδια, το τσάι, κόμμα, ωκεανό ή κάτω από τη ζωή το νερό, τα ζώα ή απλά παστέλ χρώματα είναι μερικά από τα μεγάλα, ελκυστικά και δροσερά σχέδια δωμάτιο του μωρού που σίγουρα θα ευχαριστήσουν! Διαβάστε περισσότερα για:? Baby Room Ιδέες? Baby Room Decor Ιδέες? Baby Νηπιαγωγείο διακοσμεί τις ιδέες? Ιδέες για τη διακόσμηση του δωματίου το μωρό? Ελπίζω, με αυτές τις ιδέες θέμα μωρό δωμάτιο, θα κάνει το καλύτερο των σχεδίων δωμάτιο του μωρού. Επιλέξτε τα χρώματα και άλλα αξεσουάρ με σύνεση, έτσι ώστε να τα σέβη το ολόκληρο βλέμμα. Βεβαιωθείτε ότι κι αν επιλέξετε ψάχνει φωτεινό. Θαμπά χρώματα είναι πλήρεις ΟΧΙ-ΟΧΙ για τα σχέδιά δωμάτιο του μωρού. Βεβαιωθείτε ότι ο φωτισμός είναι πολύ φωτεινό. Τα παιδιά, νήπια και μωρά αγαπούν φωτεινό και πολύχρωμο! Κάντε το παιχνιδιάρικο γι 'αυτούς!