Διπλό κρεβάτι Διαστάσεις

Αν υπάρχει ένα κομμάτι των επίπλων που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, είναι το κρεβάτι. Πολλή σκέψη πηγαίνει να αγοράσει το τραπέζι του καφέ, στο τραπέζι, αυτό το μικρό ξύλινο πράγμα που πρέπει να κρατήσει μέχρι τη νύχτα-λαμπτήρα, αλλά το κρεβάτι; Λοιπόν, που παίρνει πραγματικά το κρύο ώμο παρόλο που είναι, όπως είπα, το πιο σημαντικό κομμάτι των επίπλων κρεβατοκάμαρων στο σπίτι. Μπορείς να αγοράσετε οποιοδήποτε κρεβάτι; Σκοπεύετε να αποστείλει ένα σημαντικό κομμάτι της προβλέψιμης ύπνου μέλλον σε μια ανεπαρκώς size κρεβάτι; Δεν ελπίζω. Και έτσι, εδώ είναι ένα άρθρο σχετικά με διπλό κρεβάτι διαστάσεων. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος αυτού του άρθρου θα δείτε ότι υπάρχουν περισσότερα για να αγοράσουν το κρεβάτι που συναντά το μάτι. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες για το διπλό size κρεβάτι.
Διαστάσεις διπλό κρεβάτι
Δεν είναι όπως μπορείτε να πάρετε ένα κρεβάτι σε ένα μόνο μέγεθος που εσείς γνωρίζετε! Εδώ είναι μερικές διπλό κρεβάτι μεγέθη για να διαλέξετε.
Standard Δίκλινο Διαστάσεις κρεβάτι? Ας ξεκινήσουμε με την πεδιάδα παλιά διπλό κρεβάτι. Αυτό το πρωτότυπο διπλό κρεβάτι είναι 54 ίντσες και 75 ίντσες μακρύ. Έτσι, κάνοντας μια αρκετά εύλογη υπόθεση ότι δύο άνθρωποι θα καταλαμβάνουν τα πράγματα, κάθε πρόσωπο που έχει περίπου 27 ίντσες στον εαυτό του. Σε 75 ίντσες, μπορεί επίσης να αναγράφεται σε ένα 6 πόδια ψηλό κατοικούν αρκετά άνετα.
Πλεονεκτήματα: Δεν έχει πάρα πολύ μεγάλο και ογκώδες. Ένα πρότυπο διπλό κρεβάτι είναι ιδανικό για άτομα με ελαφρώς μικρότερα δωμάτια, καθώς ταιριάζει απόλυτα στο και εξακολουθεί να αφήνει λίγο χώρο γύρω για να μετακινηθούν.? Μειονεκτήματα: Το πρότυπο διπλό κρεβάτι, δυστυχώς, δεν θα καταλαμβάνουν το ψηλότερο ή το μεγαλύτερο παρτίδα. Σε 27 ίντσες ανά άτομο, αρκετοί από εσάς θα slotting εαυτό σας σε αυτό από το δέρμα των δοντιών σας. Ίσως θα θέλατε να διερευνήσει τη δυνατότητα που παρέχεται παρακάτω.
Queen Size Double Διαστάσεις κρεβάτι? Μικρότερες από το king size κρεβάτι και μεγαλύτερη από τις άλλες είναι η βασίλισσα κρεβάτι. Το κρεβάτι queen είναι υψηλότερο και πλατύτερο, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοικοι του κρεβατιού θα έχουν λίγο περισσότερο χώρο για τους εαυτούς τους. Πόσο πολύ ψηλότερο και μεγαλύτερο; Οι συνολικές διαστάσεις queen size κρεβάτι της queen size κρεβάτι είναι περίπου 60 πόδια πλάτος και 80 πόδια ψηλό, η οποία ως ένα μικρό κομμάτι των μαθηματικών, θα σας πω, δίνει την στρωτήρες 30 ίντσες ανά άτομο. Και μπορείτε εύκολα να υποδοχή σε μια-δυο συν έξι υποσέλιδα σε αυτό, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Περισσότερα για τις μετρήσεις queen size κρεβάτι και πόσο μεγάλο είναι ένα queen size κρεβάτι.
Πλεονεκτήματα: Το μεγαλύτερο κρεβάτι σημαίνει περισσότερη άνεση για τα μεγαλύτερα επιβαίνοντες.? Μειονεκτήματα: Ένα κρεβάτι βασίλισσα είναι πιο δύσκολο να χωρέσει σε μικρότερα δωμάτια κρεβάτι. Ταιριάζει στα περισσότερα, αλλά αφήνει πολύ λιγότερο χώρο για άλλα πράγματα σε μικρότερα δωμάτια.
King size διπλό κρεβάτι Διαστάσεις? Το κρεβάτι king size ή την Ανατολική βασιλιάς είναι λίγο πολύ το μεγαλύτερο κρεβάτι γύρω σύμφωνα με τα τυποποιημένα μεγέθη. Είναι 76 ίντσες ευρύ, γεγονός που σημαίνει ότι οι δύο επιβαίνοντες να πάρετε μια whooping 38 ίντσες του προσωπικού χώρου. Και στα 80 εκατοστά ύψος, θα βρείτε σίγουρα αυτό το κρεβάτι πραγματικά, πραγματικά άνετα. Διαβάστε για τις διαστάσεις κρεβάτι king size.
Πλεονεκτήματα: Μια καλή αγορά για ένα ελαφρώς μεγαλύτερο ζευγάρι. Εάν έχετε ένα μικρό παιδί, μπορεί να φιλοξενήσει τον πιθανώς / πάρα πολύ της.? Μειονεκτήματα: Το μόνο con είναι ότι το κρεβάτι μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για το υπνοδωμάτιο για να φιλοξενήσει. Πάρα πολύ σκληρά για να λοβός τις σκάλες, καθώς και.
Το κρεβάτι king size κρεβάτι είναι επίσης διαθέσιμο σε άλλο μέγεθος, που είναι γνωστή ως η Καλιφόρνια βασιλιάς. Και με την υπόθεση ότι είχε Καλιφόρνια είχε ένα βασιλιά, που chap θα έπρεπε να αρέσει πολύ ψηλά, οι κατασκευαστές έχουν κάνει την Καλιφόρνια κατάλληλο κρεβάτι King για μια 84 ιντσών ανθρώπου και εξακολουθεί να έχει ένα 72 ίντσες πλάτος.
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το μέγεθος κρεβάτι:? Full size κρεβάτι μετρήσεις? Full size κρεβάτι Διαστάσεις? Έτσι, αυτό ήταν όλο για το διπλό κρεβάτι διαστάσεων. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένα δίκαιο κομμάτι της διακύμανσης στο διπλό κρεβάτι μετρήσεις, έτσι ώστε να λαμβάνει υπόψη της αυτά όταν βγαίνετε για να αγοράσει ένα!