Τρομπέτα λουλουδιών

Τα ανθοφόρα φυτά που ανήκουν στο γένος Brugmansia και Datura της οικογένειας Solanaceae γνωστή για το ιδιόμορφο σχήμα των λουλουδιών τους. Τα άνθη των φυτών αυτών είναι σε σχήμα τρομπέτας και έτσι, αυτά τα φυτά, επίσης, γνωστή ως «αγγέλου τρομπέτες». Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές ανάμεσα στα λουλούδια των δύο generi. Αν και τα λουλούδια των φυτών του γένους Brugmansia είναι γέρνοντας, εκείνες του γένους Datura είναι όρθια και όρθια. Ας ρίξουμε μια ματιά στις διάφορες πτυχές των λουλουδιών τρομπέτα.
Τρομπέτα Tree Λουλούδι
Το γένος Brugmansia της οικογένειας Solanaceae έχει επτά είδη ανθοφόρων φυτών, που είναι γηγενείς στην Νότια Αμερική. Το γένος Datura έχει εννιά είδη. Τα μέλη και των δύο ειδών που αναφέρονται ως τρομπέτα φυτά λουλούδι, όμως, υπάρχουν ορισμένες διαφορές μεταξύ των δύο. Αυτά τα είδη που ανήκουν στο γένος Solanaceae διαπιστώθηκε ότι τα δέντρα ή θάμνοι μεγάλες, ενώ, τα μέλη του γένους Datura, των οποίων τα λουλούδια αναφέρονται ως λευκά λουλούδια τρομπέτα, οι θάμνοι. Ακόμη και αν, και οι δύο έχουν τρομπέτα άνθη σε σχήμα, brugmansias έχουν μακρές και πεσμένα και αυτών του γένους Datura είναι όρθια. Οι καρποί των φυτών που ανήκουν στο γένος Datura είναι ακανθώδης κάψουλες, ενώ οι σπονδυλικές στήλες αυτές απουσιάζουν από brugmansian φρούτα.
Ενώ τα μέλη της Brugmansia μπορεί να φτάσει σε ύψος περίπου 3 έως 11 μέτρα, όσα περιέχονται στο Datura έχουν μέγιστο ύψος 2 μέτρα. Και στις δύο generi, το τριχωτά φύλλα των φυτών είναι αναπληρωματικό και οδοντωτά περιθώριο. Τρομπέτα λουλούδια του γένους Brugmansia μπορεί να είναι μέχρι 50 εκατοστά μήκος και 35 εκατοστά πλάτος στο ανοικτό τέλος. Τα λουλούδια του γένους Datura έχουν μήκος περίπου 20 εκατοστά και είναι μέχρι και 12 εκατοστά στο ανοικτό τέλος. Εν ολίγοις, τα λουλούδια τρομπέτα άγγελος μπορεί να ανήκει σε καμία από τις δύο generi, που ονομάζεται Datura και Brugmansia. Ωστόσο, είναι τα μέλη της τελευταίας γένους, που είναι πιο συχνά αναφέρεται ως δέντρα λουλούδι άγγελος τρομπέτα.
Τρομπέτα Γεγονότα λουλουδιών
Τώρα, έχετε μια βασική ιδέα για μερικά λουλούδια τρομπέτα. Αυτά τα λουλούδια έρχονται σε χρώματα, όπως, άσπρο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, ροδάκινο, κλπ. Τα λουλούδια ανοικτό μετά το σκοτάδι και θα παραμείνει ανοικτή καθ 'όλη τη νύχτα πριν το κλείσιμο κατά το επόμενο πρωί. Κατέχουν λεπτό άρωμα πάρα πολύ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό από τα γεγονότα λουλούδι τρομπέτα είναι ότι τα λουλούδια, καθώς και τα φυτά είναι τοξικά στη φύση. Στην πραγματικότητα, όλα τα τμήματα των δέντρων τρομπέτα αγγέλου, συμπεριλαμβανομένων των άνθη και καρπούς, περιέχουν υψηλά επίπεδα δηλητήριο, που μπορεί να αποβούν μοιραίες για ανθρώπους και ζώα, σε περίπτωση κατάποσης. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια μπορεί να προκαλέσει μυδρίαση και άνιση μεγέθους της κόρης, κλπ. Είναι επίσης είπε ότι το τσάι λουλούδι τρομπέτα χρησιμοποιήθηκε ως φυτικό φάρμακο σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Όμως, είναι πολύ επικίνδυνο, όπως και κάθε μικρή αύξηση της δόσης μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Ωστόσο, σε χώρους, όπου την πώληση και η καλλιέργεια της δεν απαγορεύεται από το νόμο, οι εν λόγω μονάδες λουλούδι τρομπέτα καλλιεργούνται ως φυτά εσωτερικού χώρου ή στους κήπους λουλούδι.
Δεδομένου ότι αυτά τα φυτά είναι δηλητηριώδη, μια βασική ιδέα γι 'αυτούς, θα είναι επωφελής πριν από τη φύτευση τους στον κήπο σας. Αυτά τα φυτά χρειάζονται υγρές συνθήκες με τις δροσερές νύχτες και ζεστές μέρες, για μια υγιή ανάπτυξη. Γονιμοποιήσουν τα τακτικά και κλαδεύουμε τους για την προώθηση της διακλάδωσης. Ωστόσο, χειρίζονται αυτά τα φυτά με προσοχή και τη χρήση γαντιών για να αποφεύγουν την επαφή με το δέρμα. Εάν είστε αλλεργικός, το άρωμα των λουλουδιών τρομπέτα μπορεί να είναι ένα έναυσμα. Έτσι, σκεφτείτε καλά πριν τη φύτευση τους κοντά στο σπίτι σας. Αν έχετε παιδιά στο σπίτι, η δενδροφύτευση λουλούδι τρομπέτα δεν συνιστάται.