Κερί Αφαίρεση Wax

Με την αγχωτική ζωή που ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα, αρωματικά, αρωματικά κεριά σχεδιαστής, που ισχυρίζονται για να χαλαρώσετε και ήρεμο πρόσωπο, έχουν βρει πολλούς κτήτορες. Έτσι, σήμερα έχουμε τα κεριά που χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά κομμάτια σε πολλά σπίτια, καθώς και κεριά τα οποία χρησιμοποιούνται για να ανάβω το ειδύλλιο ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, με το να τοποθετηθεί στις κορυφές πίνακα σε ένα φως των κεριών, ρομαντικό δείπνο για δύο. Τα κεριά είναι επίσης αναπόσπαστο τμήμα των περισσότερων εκδηλώσεις, και είναι αναμμένα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, του Πάσχα και σε πολλά άλλα φεστιβάλ. Τα πράγματα φαίνονται καλά, μυρωδιά μεγάλη, και είναι άρεσε από όλους, αλλά μόνο μέχρι το χρόνο του κακόγουστου κερί σταλάγματα, λεκέδες αιτία για την τραπεζομάντιλα χαλιά, έπιπλα, κ.λπ. Αν και επιτρέψτε μου να σας πω, αυτοί οι λεκέδες δεν είναι τίποτα πολύ να ανησυχούν για , όπως κερί απομάκρυνση κερί είναι πολύ εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι μόνη της. Θέλετε να ξέρετε πώς; Λοιπόν, εδώ είναι μερικοί απλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από κερί από τραπεζομάντηλα, χαλιά, γυαλί και το ξύλο. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση λεκέδων.
Κερί Απομάκρυνση από το τραπεζομάντιλο
Για να απαλλαγείτε από κερί που έχει στεγνώσει σε ένα τραπεζομάντιλο, μπορείτε να ξεκινήσετε με την εφαρμογή ένα παγάκι στο χώρο του υφάσματος, όπου το κερί. Η εφαρμογή του πάγου θα κάνει το κερί είναι πολύ εύθραυστο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το βούτυρο, ξύστε το κερί έξω από το ύφασμα, όσο μπορείτε. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι το βούτυρο και όχι οποιοδήποτε άλλο μαχαίρι που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στο ύφασμα.
Τώρα, πάρτε δύο χάρτινες σακούλες, και ένα μέρος από αυτά στην περιοχή, όπου ορισμένες κερί είναι ακόμα εκεί, και η δεύτερη τσάντα στην άλλη πλευρά του τραπεζομάντιλο, ακριβώς κάτω από το κερί. Με ένα σίδερο, να θερμαίνει την χάρτινες σακούλες, μέχρι το κερί πάνω στο τραπεζομάντιλο παίρνει μεταφέρονται στη χαρτοσακούλα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, με φρέσκα χάρτινες σακούλες, μέχρι και όλο το κερί από το τραπεζομάντιλο έχει αφαιρεθεί.
Κερί Απομάκρυνση από το χαλί
Για το κερί αφαίρεσης κεριών από το χαλί, να αρχίσει με την αφαίρεση όσο το κερί όπως μπορείτε, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το βούτυρο. Μετά από αυτό, τρίψτε ένα πακέτο πάγου πάνω από την περιοχή για να σκληρύνει το κερί. Όταν το κερί έχει γίνει σκληρό, χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι το βούτυρο και πάλι για να αφαιρέσετε το κερί. Αν υπάρχει ακόμη κάποια υπολείμματα κεριού πάνω στο χαλί, να λάβει μια εφημερίδα και τοποθετήστε το πάνω από την περιοχή του χαλιού όπου κερί είναι εκεί. Στη συνέχεια, με ένα σίδερο, να θερμαίνει την εφημερίδα. Αυτό θα βοηθήσει στην τήξη του κεριού. Λιωμένο κερί θα απορροφηθεί εύκολα από το χαρτί, έτσι επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας φρέσκα εφημερίδες, μέχρι και ολόκληρο το υπόλειμμα κερί έχει αφαιρεθεί. Διαβάστε περισσότερα για καθαρισμό των χαλιών και πώς να πάρει κερί από χαλί.
Κερί Απομάκρυνση από το γυαλί
Πολλές φορές, βλέποντας ότι το κερί κολλήσει μέσα στη κατόχους κερί γυαλί, και είναι πολύ δύσκολο να αρθούν. Για να αποφευχθεί αυτό, τι μπορείτε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε λίγο νερό στην υποδοχή και στη συνέχεια τοποθετήστε το κερί σε αυτό. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της κερί από να κολλήσει στο κηροπήγιο.
Σε περίπτωση, το κερί είναι ήδη κολλήσει στη βάση του κεριού κατόχου, μια καλή ιδέα για κατάργησή του θα ήταν να τοποθετήσει το κηροπήγιο στην κατάψυξη έτσι ώστε το κερί γίνεται σκληρό και κατεψυγμένα. Μετά από αυτό, πάρτε ένα μαχαίρι το βούτυρο και αφαιρέστε το κερί προσεκτικά, έτσι ώστε να μην γρατσουνιές διαμορφώνεται στο γυαλί.
Κερί Απομάκρυνση από ξύλο
Για να αφαιρέσετε κερί από ξύλινα έπιπλα, ξεκινήστε με την εφαρμογή πάγου, όπως ακριβώς και στην προηγούμενη διαδικασία. Αργότερα, πάρτε ένα μαχαίρι το βούτυρο ή ένα πλαστικό χάρακα για να πάρουν το κερί. Δεδομένου ότι, ολόκληρο το υπόλειμμα κερί δεν θα βγει όπως αυτό, έτσι, θα πρέπει να εφαρμόζουν κρέμα κερί επίπλων, διατίθενται στα περισσότερα καταστήματα υλικού, στην περιοχή όπου υπολειμμάτων κεριού είναι εκεί. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί, τρίψτε απαλά την περιοχή, μέχρι και το υπόλοιπο κερί βγαίνει.
Κερί απομάκρυνση κερί, όπως μπορείτε να δείτε από ψηλά, δεν είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία, και ο καθένας μπορεί να το πραγματοποιήσει στο σπίτι. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, κερί μπορεί να είναι έγχρωμη και να αφήσεις ένα κερί λεκέ πίσω, ακόμα και μετά το κερί έχει αφαιρεθεί, ειδικά σε ένα τραπεζομάντιλο και χαλί. Σε ένα τέτοιο σενάριο, εφαρμόζοντας οινόπνευμα σχετικά με το κερί λεκέ, μετά την απομάκρυνση υπολειμμάτων κεριού, θα κάνει το κόλπο και να σας βοηθήσει στην πλήρη κατάργηση κερί κερί.