Αστεία θα προτιμούσατε Ερωτήσεις

Αν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων είναι βαρεθείτε με τίποτα να κάνω, τι καλύτερος τρόπος για να απαλλαγούμε από την πλήξη, στη συνέχεια, να διαδραματίσει έναν «θα προτιμούσατε» το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι αρκετά απλή, και κατά συνέπεια εύκολο να καταλάβει και να απολαύσετε. Απλά πρέπει να οπλίσει τον εαυτό σας με κάποιο παράξενο, ασαφείς ή αστείο θα προτιμούσατε ερωτήσεις για να ζητήσει από την συμπαίκτες. Ξέρετε ποιος ήταν ο Στρατηγός Ουίτζι; Περίεργο, ασαφής και αστείο, επειδή είναι τα ερωτήματα που θα σας κερδίσουν πόντους, ή κάποιες στιγμές διασκέδασης τουλάχιστον. Απλά να έχετε στο μυαλό σας ότι οι ερωτήσεις σας να ρωτήσετε τους φίλους σας, θα πρέπει να είναι "επισφαλής" αρκετά για να τους εντάξουμε σε μια σύλληψη 22 κατάσταση. Για παράδειγμα, Μήπως προτιμάτε να κάνετε τα πόδια σας μυρίζει για μια εβδομάδα ή τις μασχάλες μυρίζοντας για ένα μήνα; Αστείες, έτσι δεν είναι; Πριν περάσουμε στην άλλη τέτοιες ερωτήσεις, ας ρίξουμε μια σύντομη επισκόπηση του παιχνιδιού.
Θα προτιμούσατε το παιχνίδι? Θα είναι μάλλον ένα παιχνίδι συνομιλία, η οποία μπορεί να παίξει μεταξύ 2 ή περισσότερων ατόμων, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με μια ερώτηση με δύο επισφαλή απαντήσεις για να διαλέξετε. Αν και η βασική ιδέα του παιχνιδιού παραμένει η ίδια, δηλαδή, που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με παράλογες ερωτήσεις, μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες σύμφωνα με την ευκολία σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορεί να καταλήξει σε μια παραλλαγή όπου μια ανώνυμη δημοσκόπηση για κάθε ζήτημα που έχει ληφθεί, και αν η απάντηση παίκτες δεν ταιριάζει με την απάντηση της πλειοψηφίας, αυτός ή αυτή χάνει ένα σημείο ή πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο. Διαβάστε περισσότερα για να σας μάλλον το παιχνίδι.
Εάν βρήκατε αυτό το παιχνίδι να είναι ενδιαφέρουσα, μπορεί επίσης να διαβάσετε για:? Παιχνίδια να παίξουν όταν βαρεθεί? Εσωτερική Παιχνίδια για μικρές ομάδες? Αστείες θα προτιμούσατε Κατάλογος Ερωτήσεις? Το καλύτερο πράγμα για αστείο θα προτιμούσατε ερωτήματα είναι ότι επιτρέπει μπορείτε να αντλήσει καθαρή διασκέδαση, εκθέτοντας μερικά από τα πιο περίεργο μυστικά των άλλων ανθρώπων. Εδώ είναι μια συλλογή από μερικές πραγματικά αστείο θα προτιμούσατε ερωτήματα, τα οποία δεσμεύονται να φέρει έξω την άγρια ​​πλευρά των ανθρώπων γύρω σας. ? Θα πιείτε μάλλον 1 γαλόνι του κέτσαπ ή 1 γαλόνι μουστάρδα; ? Θα προτιμούσατε να παγιδευτούν σε ένα ασανσέρ με βρεγμένα σκυλιά ή με τρία λιπαρά άνδρες με κακή αναπνοή; ? Θα προτιμούσατε να πετούν όταν κλανιά ή κατούρημα κάθε φορά που γελάς; ? Θα προτιμούσατε να είναι το πιο λεπτό ή το παχύτερο πρόσωπο στον κόσμο; ? Θα φάτε και όχι μια χούφτα των μαλλιών ή γλείφουν τρία δημόσια τηλέφωνα; ? Θα μασάτε μάλλον ένα κομμάτι του toenail μακριά πόδια ένα βρώμικο άνθρωπο, ή επιμελώς γλείφουν μασχάλη του; ? Θα προτιμούσατε να γλείφουν μέχρι εμετό κάποιου άλλου, ή να αφήσετε κατούρημα κάποιος στο στόμα σας και να το καταπιούν; ? Θα έχετε μάλλον μια κέτσαπ - διανομή ομφαλό, ή ένα μολύβι-όξυνση ρουθούνι; ? Θα προτιμούσατε γαλλικό φιλί ένα σκυλί ή μια σούβλα μωρό μέχρι drool στο να ανοίξει το στόμα σου; ? Θα προτιμούσατε να ξυπνήσει με ένα διαφορετικό πρόσωπο με το ίδιο φύλο, ή ένα διαφορετικό φύλο με το ίδιο πρόσωπο; ? Θα προτιμούσατε βαφής μαλλιών σας σε ροζ ή τρώνε ωμό κρέας χάμπουργκερ; ? Θα προτιμούσατε να είναι κυνηγημένος από 10 φαύλο Rottweilers ή 5 φαύλο γερμανικοί ποιμένες; ? Θα κάνατε μάλλον το Macarena μπροστά σε όλους σε ένα τραπέζι ή να ντύνονται σαν κοτόπουλο και χορό σαν ένα τέρας μπροστά σε όλους; ? Θα πιείτε μάλλον ένα πλάνο της σούβλας γιακ, ή ένα κουταλάκι του γλυκού βλέννες σαλιγκαριού; ? Θα προτιμούσατε να καθαρίσει όλα τα poo σκυλιών στη γειτονιά σας για τρεις ημέρες ή βήμα ξυπόλητος poo σκυλιών κάθε μέρα επί μία εβδομάδα χωρίς καθαρισμό; ? Αυτά ήταν μερικά αστεία θα προτιμούσατε ερωτήσεις, με τη δυνατότητα να αφήσουν τους ανθρώπους αμηχανία, και να σας κάνει να γελάσετε καρδιά σας έξω. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αυτές τις ερωτήσεις σε ανθρώπους που δεν είναι πολύ έμπειρα με. Αν και ορισμένα από αυτά μπορεί να φαίνεται να είναι αρκετά αβλαβείς ερωτήσεις να ρωτήσω κάποιον, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες ότι μπορείτε να καταλήξετε ευθύνεται κάποιος, ειδικά άνθρωποι που δεν είναι σπορ αρκετά για να καταλάβει. Στο τέλος της ημέρας, εάν η διασκέδαση είναι ό, τι ποθείτε για ένα θα σας μάλλον το παιχνίδι είναι ιδανικό για σας.