Διαζύγιο Στατιστικά

Πολύ συχνά θεωρείται ότι είναι η τελευταία λύση για να απαλλαγούμε από τα δεινά που συνδέονται με ένα προβληματικό γάμο, το διαζύγιο έχει γίνει πολύ πιο συνηθισμένες σε διάφορα μέρη του κόσμου κατά τις τελευταίες δεκαετίες. «Διάφορα μέρη του κόσμου« Αυτές περιλαμβάνουν διάφορες χώρες από τη Βόρεια Αμερική, καθώς, με τις Ηνωμένες Πολιτείες από μόνη της με 40 τοις εκατό ποσοστό διαζυγίου σύμφωνα με τις στατιστικές διαζυγίου του κόσμου. Συνολικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το διαζύγιο παρουσιάζει μια πολύ πιο φρικιαστική εικόνα σχετικά με αυτή την πράξη, η οποία θεωρήθηκε ως ένα κοινωνικό κακό έως ότου λίγο χρόνο πίσω.
Διαζύγιο Στατιστική της Παγκόσμιας? Ένας σημαντικός όρος που πρέπει να καταλάβουμε, όταν μιλάμε για τις στατιστικές διαζυγίου είναι η δημογραφία διαζύγιο, δηλαδή η μέτρηση του διαζυγίου και της συχνότητας του γάμου. Τα ποσοστά των διαζυγίων δίνονται παρακάτω υπολογιζόταν σε σύγκριση με τον αριθμό των διαζυγίων που ο αριθμός των γάμων για το συγκεκριμένο έτος. Δεδομένου παρακάτω είναι ένας πίνακας που περιλαμβάνει τις χώρες, οι οποίες έχουν το υψηλότερο ποσοστό διαζυγίων στον κόσμο.
Countrywise ποσοστά διαζυγίων στον κόσμο
RankCountryDivorce Τιμή (ανά 1000)? 1Gibraltar5.5? 2Aruba4.9? 3Russia4.4? 4Isle of Man4.3? 5Maldova4.1? 6United States3.6? 7Ukraine3.6? 8Czech Republic3.2? 9Belgium3.2? 10Cuba3.1
Ασιατικές χώρες - Ινδία και τη Σρι Λάνκα διαθέτουν το μικρότερο αριθμό διαζυγίων στον κόσμο, με το ποσοστό των διαζυγίων είναι 1 και 1,5 αντίστοιχα. Πιστεύεται ότι η αυστηρή πολιτιστικά πρότυπα και πρακτικές που είναι υπεύθυνες για το χαμηλό ποσοστό διαζυγίων όχι, ακριβώς σε αυτές τις δύο χώρες, αλλά και σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ασία.
Διαζύγιο στατιστικές των Ηνωμένων Πολιτειών? Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ποσοστό διαζυγίων είναι 3,5 ανά 1000 άτομα. Οι στατιστικές των διαζυγίων στην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δείχνουν ότι το 40 τοις εκατό των γάμων στη χώρα τέλος στο διαζύγιο. Ο πίνακας που ακολουθεί δίνει μια σαφή εικόνα για την κατάσταση σοφός ποσοστά διαζυγίου στην Αμερική.
Statewise ποσοστά διαζύγιο στις Ηνωμένες Πολιτείες
RankStateDivorce Τιμή (ανά 1000)? 1Nevada7.7? 2Arkansas6.0? 3Alaska5.8? 4Oklahoma5.6? 5Wyoming5.3? 6West Virginia5.1? 7Alabama4.9? 8Idaho4.9? 9Florida4.6? 10Tennessee4.6?
Τα ποσοστά διαζυγίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, με ποσά από 4,7 το 1990, 4,2 το 2000, 3,7 το 2006, 3,6 το 2007 και 3,5 το 2008, δείχνουν πτωτική τάση. Αυτό το ποσοστό του 3,5 το 2008 είναι το χαμηλότερο ποσοστό διαζυγίων από το 1970. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν επίσης ότι το 18 τοις εκατό των ανθρώπων που παίρνουν διαζύγιο μέσα σε 5 χρόνια γάμου, ενώ ο ίδιος αριθμός αυξάνεται σε 48 τοις εκατό, αν ένα χρονικό ορίζοντα 15 ετών που λαμβάνονται υπόψη. Η διαδικασία διαζυγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, διαρκούν ένα έτος για την ολοκλήρωση, και στη μέση οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν για μια περίοδο περίπου τριών χρόνων να ξαναπαντρευτούν. Η μείωση του ποσοστού διαζυγίων στην Ηνωμένες Πολιτείες, φαίνεται από τα παραπάνω, μπορεί να αποδοθεί στη μείωση του ποσοστού του γάμου.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ακύρωση? Διαζύγιο Συμβουλές? Αυτή ήταν μια σύντομη περιγραφή των στατιστικών διαζυγίου σε όλο τον κόσμο, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι αριθμοί που αντιπροσωπεύουν την εικόνα έμμεσες επιπτώσεις του διαζυγίου στο ζευγάρι είναι τόσο φρικτός, όπως τα παραπάνω στοιχεία. Στατιστικά στοιχεία σχετικά με το διαζύγιο αποκαλύπτουν ότι το 40 τοις εκατό των οικογενειών με ένα θηλυκό, όπως ο επικεφαλής της οικογένειας είναι κάτω από το όριο της φτώχειας. Το πιο σημαντικό, διαζευγμένες γυναίκες με παιδιά έχουν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, στη συνέχεια, παντρεμένοι ή μόνο τους ομολόγους τους.