Self λοσιόν μαυρίσματος

Δεψικά το σώμα να πάρει το σκοτάδι ακόμη ελκυστικές και τζάμια τόνος του δέρματος, δεν είναι και τόσο νέα για όλους μας. Δεψικά κατά κύριο λόγο γίνεται από την ηλιοθεραπεία, που αργότερα πήρε αντικατασταθεί από άλλες μεθόδους μαυρίσματος όπως η χρησιμοποίηση του μαυρίσματος κρεβάτια και λοσιόν μαυρίσματος. μαυρίσματος είναι μια μέθοδος, η οποία είναι ασφαλέστερη και ευκολότερη από ό, τι ηλιοθεραπεία και σας σώζει επίσης από την καταβολή υψηλών τιμών των εν λόγω δαπανηρή κρεβάτια μαυρίσματος. Χρησιμοποιώντας αυτό λοσιόν μαυρίσματος είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή για σας εάν δεν είστε το παιχνίδι για το μαύρισμα των κρεβατιών ή την ηλιοθεραπεία.
μαυρίσματος η οποία καλείται επίσης ως ανήλιο μαύρισμα, είναι πραγματικά ένα ασφαλέστερο τρόπο για να πάρει το επιθυμητό βλέμμα χάλκινο, χωρίς να πάρει τα ηλιακά εγκαύματα ή καρκίνο του δέρματος, που αποτελούν σημαντικές παρενέργειες του ηλιοθεραπεία και το σολάριουμ! μαυρίσματος είναι ένας τρόπος μαυρίσματος, το οποίο περιλαμβάνει την εφαρμογή ορισμένων χημικών ουσιών στο δέρμα. Αυτές οι χημικές ουσίες προκαλούν τα κύτταρα του δέρματος, για να πάρει το αποτέλεσμα το οποίο είναι παρόμοιο με το ηλιοθεραπεία. μαυρίσματος περιλαμβάνει θετικές συνέπειες του μαυρίσματος με μειωμένο κίνδυνο από τις παρενέργειες της ηλιοθεραπείας ή / και του μαυρίσματος των κρεβατιών. Διαβάστε για ήλιο και ανήλια μαυρίσματος, καθώς και.
Τι είναι το Self λοσιόν μαυρίσματος;
Αυτο λοσιόν μαυρίσματος είναι ένας από τους τρόπους για να πάρετε ανήλιο μαύρισμα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα μαυρίσματος διατίθενται σε διάφορες μορφές όπως δέψη σπρέι, μους, γέλες μαυρίσματος και χάπια μαυρίσματος. Μεταξύ όλων αυτών των προϊόντων, τον εαυτό λοσιόν μαυρίσματος είναι παρόν σε μορφή κρέμας. Μεταδίδει έναν ήχο σκοτεινό και το χάλκινο στο δέρμα σας. Ένα αυτο λοσιόν μαυρίσματος περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο διϋδρόξυ (DHA) ως δραστικό συστατικό του. Το DHA είναι στην πραγματικότητα μια ζάχαρη που προέρχεται από φυτά (όπως τα ζαχαρότευτλα και ζαχαροκάλαμο) και έχουν υποστεί ζύμωση με γλυκερίνη. DHA αντιδρά με τα αμινοξέα που υπάρχουν στην επιδερμίδα του δέρματος. Η αντίδραση αυτή δεν απαιτεί φως του ήλιου και δεν έχει αρνητικές συνέπειες στο δέρμα, καθώς και.
Άλλα από DHA, υπάρχουν διάφορα υλικά που είναι παρόντες στον εαυτό λοσιόν μαυρίσματος. Μεταξύ αυτών των συστατικών, τυροσίνη είναι ένα σημαντικό συστατικό, το οποίο είναι ένα αμινοξύ. Τυροσίνη ενισχύει τη διαδικασία του σχηματισμού μελανίνης στο δέρμα και σας βοηθά να πάρει ένα πιο σκούρο τόνο του δέρματος. Afamelanotide είναι ένα άλλο φάρμακο, το οποίο διαφημίζεται να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ανήλιο μαύρισμα. Afamelanotide είναι μια συνθετική μορφή της φυσικά μελανοκυττάρων ορμόνες τόνωση. Οι έρευνες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της είναι ακόμη υπό εξέλιξη και, ως εκ τούτου η χρήση του είναι επίσης λίγο αμφισβητούμενο.
Αυτονόητη Δεψικά Λοσιόν Συμβουλές
Εφαρμογή του εαυτού λοσιόν μαυρίσματος απαιτεί πολλή πρακτική, καθώς και υπομονή. Δεν μπορεί κανείς να πάρει το τέλειο μαύρισμα μετά από μία και μόνο αίτηση του εαυτού λοσιόν μαυρίσματος. Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι η χρήση του εαυτού λοσιόν μαυρίσματος τακτικά, μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά «μαύρισμα πορτοκαλί» ένα, αντί για το μαύρισμα χαλκού! Αντί να πάρει αποθαρρυμένος, ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές που θα σας παρουσιάσουμε τους καλύτερους τρόπους εφαρμογής του εαυτού λοσιόν μαυρίσματος. Το πιο σημαντικό πράγμα που κάνει πριν από την εφαρμογή του εαυτού λοσιόν μαυρίσματος είναι για την απολέπιση της επιδερμίδας, σωστά. Δέρμα απολέπιση οδηγεί στην απομάκρυνση των νεκρών στρώματα του δέρματος από την επιφάνεια του δέρματος. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να κάνετε απολέπιση του δέρματος στο σπίτι, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε, προτού να σκεφτείτε ακόμη και για τον εαυτό λοσιόν μαυρίσματος.
Είναι επίσης σημαντικό να διατηρηθούν τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας σας. Για να το κάνετε αυτό, αρχίστε να χρησιμοποιείτε άφθονες μια καλή ενυδατική κρέμα ποιότητας, ειδικά μετά τη λήψη μπάνιο. Να είστε προσεκτικός για να εφαρμόσει κατάλληλη ποσότητα ενυδατικής στις περιοχές του δέρματος, όπως τους αγκώνες στα γόνατα και τους αστραγάλους. Εάν αυτά τα μέρη του σώματος παραμένει ξηρό, τότε μπορεί να απολαύσετε τον εαυτό λοσιόν μαυρίσματος και να οδηγήσει σε αποσπασματικές μαυρίσματος. Η εφαρμογή του εαυτού λοσιόν μαυρίσματος στο μπάνιο, ειδικά αμέσως μετά το μπάνιο, είναι σίγουρα μια κακή ιδέα. Η υγρασία και η θερμότητα που περιέχεται στο μπάνιο μπορεί να σας κάνει τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής τη μείωση του φαινομένου του εαυτού λοσιόν μαυρίσματος σας και προκαλεί drippy κηλίδων στο δέρμα.
Πάντοτε να παίρνετε το χρόνο σας για να εφαρμόσετε το λοσιόν για το επιθυμητό μέρος του σώματος. Αυτο λοσιόν μαυρίσματος απαιτείται χρόνος για να στεγνώσει και ως εκ τούτου, δεν ντύνονται αμέσως μετά την εφαρμογή της. εφαρμογή Self αυτών των λοσιόν είναι πάντα μια δύσκολη δουλειά. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τα γάντια λατέξ χέρι. Να αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα κατά την εφαρμογή των λοσιόν σε κρίσιμα πεδία όπως το πίσω μέρος των χεριών και την κορυφή των ποδιών, χρησιμοποιείτε πάντα ένα υγρό σφουγγάρι τριγωνικό μακιγιάζ. Αυτό το σφουγγάρι λειτουργεί επίσης μεγάλη ως εφαρμοστή για τους ελεύθερους λοσιόν μαυρίσματος για το πρόσωπο.
Υπάρχουν πολλά inquisitions μεταξύ των εγκύων γυναικών για τον εαυτό λοσιόν μαυρίσματος. λοσιόν μαυρίσματος είναι ασφαλέστερες από τις άλλες μεθόδους μαυρίσματος, αλλά δεν είναι μια συνιστώμενη επιλογή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καθώς το δέρμα γίνεται υπερευαίσθητο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε τον μαιευτήρα και στη συνέχεια να πάνε για τον εαυτό λοσιόν μαυρίσματος τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Επίσης διαβάστε:? Best Self Tanner? Bronzing Λοσιόν? Self Δεψικά Συμβουλές? Οι περισσότεροι από τους εαυτού λοσιόν μαυρίσματος είναι εγκεκριμένες από την FDA και αποτελούνται επίσης αρκετές δέρμα αναζωογονητική βιταμίνες και μέταλλα. Αυτά τα συστατικά τους καθιστούν ασφαλείς για το δέρμα, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιούνται σε περιορισμένη ποσότητα. Ως τελευταία σημείωση συμβουλών, θα πρότεινα σε σας για να επιλέξετε τον εαυτό λοσιόν μαυρίσματος που αποτελείται SPF (Sun Προστασία Factor) 15 με SPF 30. Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για «αυτο λοσιόν μαυρίσματος» του. Ελπίζω ότι το άρθρο παραπάνω ήταν χρήσιμο για όλους σας!