Feng Shui Σαλόνι

Feng Shui είναι μια αρχαία κινεζική τέχνη και την επιστήμη που πιστεύεται ότι ξεκίνησε στο Θιβέτ περίπου δέκα χιλιάδες χρόνια πριν και από τότε έχει ασκηθεί σε όλη τον κόσμο. Σύμφωνα με το φενγκ σούι, στην φύση υπάρχει μια συνεχής ροή των καλών και κακών πηγών ενέργειας και να αυξηθεί η ροή του αγαθού ή της θετικής ενέργειας σε κάθε συγκεκριμένο χώρο, έχει κανείς για να διακοσμήσουν το χώρο με έναν ορισμένο τρόπο. Αυτή η φιλοσοφία να παρέχει πληροφορίες για το πώς να ισορροπήσει τις ενέργειες σε ένα δεδομένο χώρο, να εξασφαλίσει την υγεία και την περιουσία των ατόμων που ζουν σε αυτό. Ως εκ τούτου, feng shui σαλόνι μέσα διάταξης ή ρύθμισης του σαλονιού για την επίτευξη αρμονίας και καλή τύχη στη ζωή ενός ατόμου.
Σαλόνι είναι η πιο σημαντική περιοχή του ένα σπίτι, όπου η οικογένεια και οι φίλοι συνήθως συγκεντρώνονται για συγκεντρώσεις, τα μέρη και μερικές φορές για επαγγελματικές συναντήσεις ή επίσημες υποθέσεις. Ως εκ τούτου, είναι ένα δωμάτιο που θα πρέπει να περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από καρέκλες και πάγκους καναπέ μαζί με κάποια καινοτόμα, κλασικά σχέδια και διακοσμήσεις. Η διάταξη των επίπλων και των αντικειμένων στο σαλόνι ή την μεγάλη αίθουσα, απαιτεί να γίνεται σύμφωνα με το φενγκ σούι, για να έχουν καλή υγεία, ευτυχία και ευημερία για την οικογένεια.
Feng Shui Σαλόνι
Για να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα του feng shui και να αποφευχθεί η καθίζηση συνθήκες, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε και να τροποποιήσετε κάθε σημείο του σαλονιού σύμφωνα με το φενγκ σούι καθιστικό έννοιες δωμάτιο. Ως εκ τούτου, αναφέρονται παρακάτω μερικά βασικά φενγκ σούι καθιστικό δωμάτιο κανόνες που θα βοηθήσουν να οργανώσει και να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε ένα σωστό τρόπο.
Feng Shui Living Room Διάταξη? Σύμφωνα με το φενγκ σούι, το καθιστικό θα πρέπει να είναι στο ισόγειο, και όχι πάνω. Δεν θα πρέπει να είναι ορατή από τον κεντρικό entranceway ή μια πύλη. Τεχνικά, όταν οι άνθρωποι μπαίνουν στο σπίτι, πρώτα πρέπει να υπάρχει μια φινετσάτη διακόσμηση φουαγιέ ή είσοδο having κοινούς χώρους κοντά και προσωπικά δωμάτια λίγο μακριά. Ένα άλλο σημαντικό σημείο στο feng shui οι διευθετήσεις κατοικίας δωμάτιο είναι ο πλούτος, η οποία βρίσκεται στην αριστερή γωνία, όταν κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο. Όπως ανά το feng shui έννοιες, μια πόρτα ή μια πύλη που βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτό το σημείο μπορεί να οδηγήσει σε σταδιακή απώλεια των οικονομικών της ευημερίας, όπως τα χρήματα που θα κρατήσει μακριά μούλιασμα. Αν έχετε μια τέτοια διάταξη καθιστικό δωμάτιο και τώρα είναι αδύνατο να αλλάξετε το σχέδιο, μπορείτε να αντιμετωπίσει τις αρνητικές ενέργειας, διατηρώντας ένα υγιές φυτό σε μια μεγάλη κατσαρόλα στην είσοδο αλλά δεν με νεκρά φύλλα ή τα λουλούδια.
Feng Shui Living Room χρώματα? Δεδομένου ότι κάθε feng shui χρώμα προσελκύει ένα συγκεκριμένο τύπο ενέργειας, ανάλογα με τη θέση του στο σαλόνι του σπιτιού, το χρώμα του πρέπει να επιλεγεί. Εάν το καθιστικό βρίσκεται στο μέσον του σπιτιού και με την άποψη της υγείας, καφέ ή αποχρώσεις του κίτρινου είναι μεγάλη χρώματα σύμφωνα με το φενγκ σούι. Για ένα σαλόνι στα δυτικά, το λευκό χρώμα ταιριάζει καλά, ενώ αν το καθιστικό βρίσκεται στα ανατολικά, αποχρώσεις του πράσινου ή μαύρου συμβάλλει στην αύξηση της τιμής της οικογένειας και της κληρονομιάς. Σκιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ένα δωμάτιο που τοποθετείται στο Βορρά να φέρει την επιτυχία και την ευημερία στη ζωή. Εάν το δωμάτιο είναι τοποθετημένο στα νότια, αποχρώσεις του κόκκινου θα φέρει σε παρτίδες της φήμης και της δύναμης. Μαλακό ή παστέλ ροζ όταν χρησιμοποιείται στη νοτιοδυτική γωνιά μπορεί να αναβιώσει ένα θαμπό ή να τελειώσω τη σχέση, ενώ γκρι ή ασημί χρώμα όταν χρησιμοποιούνται στα βορειοδυτικά μπορούν να επιφέρουν στο ευκαιρίες και επιτυχία. Περισσότερα για το feng shui χρώματα.
Feng Shui Σαλόνι Έπιπλα τοποθέτησης? Το επόμενο σημείο που πρέπει να εξεταστεί είναι η θέση των επίπλων στο χώρο του σαλονιού. Τα έπιπλα πρέπει να είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση σε όλο το δωμάτιο και δεν δημιουργεί εμπόδια όταν οι άνθρωποι διασχίζουν το δωμάτιο. Ο καναπές, καρέκλες ή καθίσματα καναπέ δεν θα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι που κάθονται σε αυτά πρέπει να δούμε κατ 'ευθείαν από την μπροστινή πόρτα. Πρέπει να τοποθετήσετε τον καναπέ και τις καρέκλες με τις πλάτες τους στον τοίχο, δεν είναι απαραίτητα επίπεδο ενάντια στον τοίχο. Αν έχετε δύο καναπέδες, αποφύγετε την τοποθέτησή τους απέναντι στο άλλο καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος στους επισκέπτες σας που είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Ο καλύτερος τρόπος για να τους θέση είναι με το ένα προς την πλευρά του άλλου σε ένα ύπουλος-στρίμωξε συσταθεί. Επίσης, μην τοποθετείτε τον καναπέ στο πλαίσιο μιας δέσμης, όπως το θέτει ο αδικαιολόγητη πίεση στις προστάτη της οικογένειας. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε τα έπιπλα με τις πλάτες τους τον εμπρός ή κύρια πόρτα ή ένα παράθυρο. Μάθετε περισσότερα για το φενγκ σούι: καθιστικό τοποθέτηση επίπλων δωματίου.
Feng Shui Σαλόνι Διακόσμησης Συμβουλές
Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές γενικές φενγκ σούι καθιστικό διακοσμώντας τις άκρες ότι δεν θα πρέπει μόνο να σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το δωμάτιο αλλά και να καλέσει τη θετική ενέργεια στο σπίτι. ? Κόρνερ ή σκοτεινές περιοχές του σαλονιού θα πρέπει να χαλαρώσει με ήπιες φώτα, μείγμα καθαρά χρώματα και οι καθρέφτες καθώς αυτό προσελκύει «τσι» ή θετική ενέργεια και του επιτρέπει να διατρέξει όλες τις ζωτικό χώρο του δωματίου. ? Αποφύγετε την τηλεόραση διάθεση και άλλα μεταλλικά αντικείμενα στο κέντρο του δωματίου καθώς αυτό μπορεί να καλέσει την αρνητική ενέργεια. ? Όπως κύριο πίνακα του δωματίου συμβολίζει την υγεία, θα πρέπει να τακτοποιημένο και καθαρό. Κρατώντας φυσικά άνθη και φυτά για αυτό είναι καλό για το θέαμα και την υγεία των ανθρώπων που κάθονται γύρω από αυτό. ? Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του feng shui σαλόνι είναι τα κάτοπτρα. Μια καλά τοποθετημένη καθρέφτης μπορεί να φέρει σε περισσότερο φως, κάνουν το χώρο να φανεί μεγαλύτερο και μπορούν να αντικατοπτρίζουν μια συμβολική στοιχείο σε αυτό. ? Διάθεση feng shui αντικείμενα όπως sau LuK fuk σε ένα υψηλό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει ένα ευοίωνο chi για όλο το σπίτι. Fuk sau LuK είναι βασικά τριών θεότητα στάση που πιστεύεται ότι συμβολίζουν τρεις κύριες επιδιώξεις των ανθρώπων, την ευτυχία, πλούτο, και μεγάλη διάρκεια ζωής. Περισσότερα για το feng shui διακοσμώντας τις άκρες. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Δωρεάν Feng Shui Συμβουλές? Feng Shui για το σπίτι σας? Εκτός από αυτά, κρέμονται κτύποι αέρα σε ορισμένες περιοχές του δωματίου και τοποθέτηση ενός δεξαμενή ψαριών στο βόρειο τμήμα του ενός δωματίου μπορούν να προάγουν την υγεία, την αρμονία και την ευημερία εντός της οικογένεια. Έτσι, αν σκοπεύετε να αγοράσετε ή να ανακαινίσουν το σπίτι σας, κρατήστε αυτό το feng shui που ζουν αρχές χώρο στο μυαλό και να εμπλουτίσουμε σας καθώς επίσης και τη ζωή της οικογένειάς σας με τα θετικά οφέλη της.