Πώς να βγάλει από το αδιέξοδο ενός αποκομιδής απορριμμάτων

Ένα φραγμένο εγκεφάλων, είτε πρόκειται για τη διάθεση απορριμμάτων, μπάνιο ή νεροχύτη της κουζίνας είναι από κατοικίδιο peeves μου. Στο μέτρο του δυνατού, θα προσπαθήσει να πάρει κάποιον άλλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος, και να έχουν επιτυχία διαφύγει χρειάζεται να ασχοληθεί με το θέμα μέχρι στιγμής. Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα, αποφάσισα ότι ήταν καιρός να αντιμετωπίσει «φόβο» μου και να μάθουν πώς να βγάλει από το αδιέξοδο ως διάθεση απορριμμάτων. Στην πραγματικότητα, μια φορά ξεκίνησε, αποφάσισα γιατί να μην πάρει ο καλύτερος τρόπος για να βγάλει από το αδιέξοδο ενός αποκομιδής απορριμμάτων, μετά από όλα, εάν βάζετε τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια σε κάτι, γιατί να μην το master; Αν και δεν είναι μια ικανότητα που θα μου αποφέρει brownie σημεία για το βιογραφικό μου, είναι αυτό που θα μου σταθεί σε καλή θέση στο δικό μου σπίτι. Και για όλους εσάς γνωρίζετε, εγώ μπορεί μια μέρα περισυλλογής befuddled γείτονας και εγώ! Σχετικά με το θέμα του πώς να βγάλει από το αδιέξοδο ενός αποκομιδής απορριμμάτων, αυτό είναι αυτό που έχω μάθει και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Διαβάστε σχετικά με τον καθαρισμό της κουζίνας.
Unclogging ένα αποκομιδής απορριμμάτων
διάθεσης απορριμμάτων των περισσότερων ανθρώπων φράξει σε κάποια στιγμή του χρόνου ή το άλλο με τα τρόφιμα. Τα σωματίδια, όπως φλούδες, εμποδίζουν την κίνηση του βολάν, που είναι το μέρος που περιστροφές και αλέθει τα τρόφιμα. Τώρα, πώς να βγάλει από το αδιέξοδο ως διάθεση απορριμμάτων; Λοιπόν, για να διορθώσει το πρόβλημα, θα χρειαστείτε μερικά εργαλεία? Ένα κλειδί εξαγωνικής κεφαλής, ένα ξύλινο κουτάλι ή σκούπα λαβή και ένα φακό είναι αυτό που χρειάζεστε. Ξεκινήστε τη διαδικασία από τη διακοπή του ρεύματος της διάθεσης απορριμμάτων σας. Στη συνέχεια, λάμψη το φακό κάτω από τον αγωγό νεροχύτη για να πάρετε μια γεύση από τη διάθεση απορριμμάτων. Εάν μπορείτε να δείτε ευδιάκριτα οποιοδήποτε ξένο σώμα εμποδίζει τις λεπίδες από τη στροφή, τότε έχετε βρεθεί ένοχος σας. Πιάσε μια λαβή λαβίδων κουζίνας χρήσης, πένσες σας ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο εργαλείο, πρέπει να κρατάτε το αντικείμενο με αυτό, και προσεκτικά το εξαγάγετε. Μπορεί να χρειαστούν μερικές δοκιμές, πριν να καταργήσετε με επιτυχία.
Τώρα βρείτε το εξάγωνο κλειδί-το κεφάλι (το ένα του που ήρθε με διάθεση σκουπίδια σας), και τοποθετήστε την τρύπα στον πάτο της διάθεσης απορριμμάτων σας. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε (ίσως θα το βρείτε αργότερα όταν δεν έχετε πλέον τη χρειάζονται), στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε εξάγωνο κλειδί-το κεφάλι που ταιριάζει μέσα από την τρύπα στον πάτο της φραγμένα αποκομιδής απορριμμάτων σας. Ενώ ψάχνει για το κλειδί, μην ξεχνάτε να ψάξουν για ένα πλαστικό σακουλάκι κολλημένο στο πλάι της διάθεσης! Η εξαγωνική υποδοχή κεφάλι είναι ακριβώς κάτω από το κέντρο της διάθεσης, και μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν καθρέφτη για να δούμε κάτω από τη διάθεση και το σημείο. Μόλις εισαχθεί, γυρίστε το κλειδί εμπρός και πίσω. Αυτή η ενέργεια θα μετατρέψει το χέρι του βολάν, η οποία θα ελευθερώσει βαθμιαία από τυχόν εναπομείναντα εμπόδια.
Ένα τελευταίο βήμα για να βεβαιωθείτε ότι βολάν σας είναι σε υπηρεσία, είναι να χρησιμοποιήσετε μια ξύλινη κουτάλα λαβή ή μια σκούπα λαβή έσπρωξε κάτω από τον αγωγό νεροχύτη για να ενεργοποιήσετε το βολάν. Επίσης, αυτό μπορεί να είναι μόνο το θέρετρο σας εάν διάθεσή σας δεν έχει μια εξαγωνική υποδοχή κεφάλι κάτω. Αν νομίζετε ότι κινείται ελεύθερα, γυρίστε τη δύναμη της απόρριψης σκουπιδιών πίσω και δοκιμάστε το. Σε περίπτωση απόρριψης σκουπιδιών σας είναι κολλημένος με ένα μεταλλικό αντικείμενο που δεν μπορείτε να κρατήσετε και να τραβήξετε έξω, δοκιμάστε επισυνάπτοντας ένα μαγνήτη στο τέλος ενός μακρύ ραβδί. Αυτό κάνει θαύματα με τα μικρά μεταλλικά αντικείμενα, όπως ένα κέρμα ή συνεχείς καρφίτσες. Αυτές ήταν όλες οι πιθανές μέθοδοι για το πώς να βγάλει από το αδιέξοδο ως διάθεση απορριμμάτων.
Διαβάστε Σχετικά:? Kitchen Sink βγάλει από το αδιέξοδο? Πώς να βγάλει από το αδιέξοδο ενός μπάνιου νεροχύτης? Βγάλει από το αδιέξοδο Μπανιέρα Drain? Αν δεν συντρέχει καμία από αυτές τις εργασίες κόλπα, μπορεί να θεωρήσει μια νέα απόρριψη σκουπιδιών. Εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε την εμπλοκή, να ζητήσει από ένα φίλο που είχε παρόμοιο πρόβλημα να δώσει μια πάει. Αν αυτό δεν δουλέψει, η καλύτερη λύση είναι να αντικατασταθεί η διάθεση, για ακόμη κι αν το δικό σας δεν είναι παλιά, το κόστος εργασίας για την άρση των υφιστάμενων μονάδων, την αποσυναρμολόγηση του και πιθανόν να διορθώσετε αυτό είναι πιθανό να είναι αρκετά υψηλή.