Creme Torch Brulee

Παρόλο που η προέλευση του creme brulee αμφισβητείται (η βρετανική, τη γαλλική και την ισπανική όλοι αξιώνουμε σε αυτό), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το bleu κλοιό επιδόρπια. Αυτού του επιδορπίου που συνήθως σερβίρεται σε επιμέρους φορμάκια, αποτελείται από μια βάση πλούσια κρέμα που ολοκληρώνεται με ένα στρώμα σκληρό καραμέλας. Παρόλο που η κρέμα είναι μαγειρεμένα σε ζεστό νερό, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιτευχθούν οι σκληρό στρώμα καραμέλας. Ένα στρώμα ζάχαρης είναι σκορπιστεί και στη συνέχεια να λιώσει να δημιουργηθεί η καραμέλα. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί είτε λεπτότατος, καφέ ζάχαρης ή κρυσταλλική ζάχαρη, αν και η γεύση από μαύρη ζάχαρη θεωρείται το καλύτερο. Οι ποικίλες μέθοδοι για να λιώσει το ζάχαρης. Διαβάστε παρακάτω για συσκευές κουζίνας.
Τη δημιουργία του σκληρού καραμέλας είναι μια δύσκολη έννοια, διότι πρέπει να γίνει διατηρώντας παράλληλα τη δροσερή κρέμα. Η έρημος είναι παραδοσιακά σερβίρεται με τη δροσερή κρέμα και το σκληρό στρώμα καραμέλας ζεστό, και για αυτό μια crème brulee φακό είναι το καλύτερο στοίχημα. Όσοι δεν έχουν αυτή τη συσκευή συνήθως διαχειρίζονται την τοποθέτηση του μπολ κάτω από μια σχάρα προθερμασμένο στη μέγιστη θερμοκρασία. Εναλλακτικές μεθόδους για την συμπεριλάβετε στην περίπτωση υπαγωγής σε υπό σαλαμάνδρα, η οποία είναι ένα μικρό, εξαιρετικά θερμό, σίδερο μέταλλο με μακριά λαβή, ή από flambéing ένα σκληρό ποτό σε αυτό. Πολύ σπάνια, οι δίσκοι καραμέλας μπορούν να καταρτίζονται χωριστά και θέσει στην κορυφή λίγο πριν το σερβίρισμα. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλα σκεύη κουζίνας.
Τι είναι ένα Creme φακό Brulee;? Μέχρι τώρα, θα έχουν συγκεντρωθεί ότι μια crème brulee φακό χρησιμοποιείται κυρίως για caramelizing ζάχαρης. Για να καθοριστεί η προφανής, πρόκειται για μια συσκευή χειρός, και το creme καυσίμων δάδα brulee μπορούν να βουτάνιο, προπάνιο ή κάποιο άλλο εύφλεκτο υγρό. Η συσκευή είναι το κουμπί ή να πυροδοτήσουν την εκμετάλλευση, η οποία ανάβει την φλόγα. Αν πρόκειται για βουτάνιο δάδα, παράγει ένα γαλαζωπό χρώμα φλόγα. Μερικά δάδες εξοπλισμένα με Child-Κλειδαριές να αποτρέπεται ακούσια ανάφλεξη και τη ζημία. Παρόλο που οι creme brulee οδηγίες φακό πάντοτε εφοδιασμένα με τη συσκευή, η συνιστώμενη τρόπος χρήσης είναι να πρώτου πασπαλίζουμε σε μερικά ωραία κόκκους λευκή ζάχαρη, στη συνέχεια κρατώντας τη σκυτάλη λίγα εκατοστά μακριά από την κρέμα, χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις για να λιώσει η ζάχαρη. Σταματήστε όταν έχετε ένα ακόμα καφέ στρώμα καραμελοποιημένη ζάχαρη, αλλά να προσπαθήσουμε να πετύχουν αυτό όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Σας από χρειαστεί να αφήστε το να κρυώσει, έτσι ώστε να σπάει με ένα κρακ όταν σκάβετε σε αυτό. Παρόλο που η τεχνική δεν είναι δύσκολη, ίσως χρειαστεί να περάσουν μερικά προσπαθεί για σας να το master και πάρετε ότι τέλειο ομαλή στρώμα του καφέ.
Creme brulee φακό που? Σοκολατένιο που δάδα brulee έρχεται συνήθως συμπεριλαμβάνεται φορμάκια. Για παράδειγμα, το Bonjour Creme Brulee φακός έρχεται μαζί με 4 οβάλ φορμάκια που έχουν μαγειρευμένες άκρα. Η δάδα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει μια αφαιρούμενη βάση και μια φλόγα αντι-φωτοβολίδα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία. Κάποιος πρέπει βουτάνιο καύσιμο για την creme ξαναγεμίζετε δάδα brulee. Τα φορμάκια πορσελάνη λέγεται ότι είναι ασφαλή για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων και φούρνο. Οι άλλες χρήσεις creme brulee φακό είναι για λιώσιμο τυριού για κρεμμυδόσουπα, αμαύρωση Φούρνου Αλάσκα και άλλοι μαρέγκες, θέρμανσης και τήξης τυρί για κατσαρόλες και λαζάνια και ό, τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε μακριά! are Crème δάδες brulee διατιμώνται μεταξύ $ 20 Δολάρια ΗΠΑ (USD) και μπορεί να ανέλθει σε $ 50 Δολ ΗΠΑ. Μεταξύ των φημισμένα ιθύνοντες του crème brulee δάδες κρεβάτι, μπάνιο και πέραν αυτής και Crate και βαρέλι.
Αν και συχνά χρησιμοποιείται σε εκπομπές μαγειρικής τηλεόραση, γνωρίζουμε ότι μια crème brulee φακό δεν είναι απαραίτητη για την επανόρθωση brulee κρεμ. Στην πραγματικότητα, ενώ ορισμένοι σεφ ορκίζονται από τους, άλλοι απλά δεν βλέπω τι όλη η αναστάτωση είναι περίπου.