Κεφαλάρι Ιδέες

Κεφαλάρι που είναι βασικά ένα έπιπλο που συνδέεται με το κεφάλι του κρεβατιού. Κανονικά μια κεφαλάρι έχει εγκατασταθεί για την υποστήριξη των μαξιλάρια ή απλώς να ξεκουραστούν στο πίσω μέρος σε αυτό, ενώ βλέποντας τηλεόραση ή διαβάζοντας βιβλία. Κεφαλάρι που μπορεί να είναι ένα διακοσμητικό κομμάτι που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της κρεβατοκάμαρα ντεκόρ ή μπορεί να είναι απλό και λειτουργικό. Μπορείτε να την καθιστούν μια από τις πιο ελκυστικές και δημιουργικό τμήμα της έπιπλα υπνοδωματίου. Έτσι, αν σκοπεύετε να αλλάξετε παλιό κεφαλάρι σας, εδώ είναι μερικές ιδέες κεφαλάρι για σας.
Δημιουργικές Ιδέες Κεφαλάρι
Κρεμάστε έναν καθρέφτη? Μια απλή μεγάλο καθρέφτη μπορεί να δώσει μια ωραία εμφάνιση στην κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε επίσης να πάτε για μικρά κομμάτια καθρέφτη τοποθετημένα σε τετράγωνο τρόπο ή σε οποιοδήποτε άλλο σχήμα. Such κεφαλάρια προσθέσετε χώρο και κάνουν το υπνοδωμάτιο πιο ευάερο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κεφαλάρι καθρέφτη όταν κρεβατοκάμαρά σας είναι γεμάτη με διάφορα ζωντανά χρώματα. Μπορείτε να πάτε για τα πολύχρωμα πλακάκια καθρέφτη ή απλά να "κολλήσει" ένα μεγάλο καθρέφτη πάνω από το κρεβάτι. Εάν κολλήσει μια ωραία ζωγραφική στην απέναντι τοίχο, θα συμπληρώσει την επίδραση της στον καθρέφτη.
Κορνίζες? Εμφανίζονται οι μνήμες των αγαπημένων σας κάνει μια από τις γλυκές ιδέες για κεφαλάρια για κρεβάτια. Μπορείτε να κρεμάσετε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες να κάνει αυτό το κεφαλάρι. Για τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε λευκού χρώματος πλαίσια για τη βελτίωση του αποτελέσματος. Οι ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών μπορεί να κρεμαστεί με οριζόντιο τρόπο, ακριβώς πάνω από την άκρη του κρεβατιού ή αλλιώς μπορείτε να "κολλήσει" τους για την επέκταση μέχρι το ανώτατο όριο. Διαβάστε περισσότερα για την εσωτερική διακόσμηση.
Χρησιμοποιήστε ένα πάπλωμα? Αν θέλετε μερικές ιδέες κεφαλάρι ύφασμα, στη συνέχεια, παπλώματα κάνει μια καλή επιλογή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να "κολλήσει" απλά το πάπλωμα πάνω από το κρεβάτι. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και το σχέδιο του πάπλωμα που πηγαίνει καλά με το υπνοδωμάτιο διακόσμηση. Το πάπλωμα μπορεί να κρεμαστεί σε διάφορα τρόπο, διαφορετικό από το τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα.
Αφίσες Stick? Ένα εφηβικό υπνοδωμάτιο έχει πολλές επιλογές κεφαλάρι να πειραματιστούν με. Έτσι, εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό για κεφαλάρι, επικόλληση τις αφίσες των διασημοτήτων προβεί σε μία από τις φτηνές ιδέες κεφαλάρι. Μπορείτε να επικολλήσετε αυτές τις αφίσες πάνω ακριβώς από την ξηρά τοίχο ή κάποιο μεγάλο πλαίσιο προσαρτημένα στο τοίχο. Ροκάδες, ποδοσφαιριστές, με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, κ.λπ. είναι μερικές από τις επιλογές αφίσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κεφαλάρια, ανάλογα με την επιλογή του εφήβου. Διαβάστε περισσότερα για το σπίτι διακόσμηση.
Τυλίξτε ένα ταπετσαρίας? Παραγεμισμένα κεφαλάρι ιδέες κάνουν καλές επιλογές για σας όταν θέλετε κάποια παραγέμισμα στο κεφαλάρι σας. Αυτά τα κεφαλάρια ήταν πολύ δημοφιλής εδώ και πολύ καιρό. Αυτά τα κεφαλάρια μπορεί να είναι άμεσα συνδεδεμένη με το κρεβάτι ή μπορούν να κρεμαστούν χωριστά στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι. Χρησιμοποιήστε την ταπετσαρία που ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα υπνοδωματίου.
Κρεμάστε ένα παραπέτασμα? Ανάμεσα σε όλες τις ιδέες κεφαλάρι σπιτικό, κεφαλάρια αυλαία είναι πολύ εύκολο να γίνουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα ύφασμα κουρτίνας, να καθορίσει μια κουρτίνα ράβδο και απλά να "κολλήσει" το ύφασμα πάνω από το κρεβάτι. Μπορείτε να κρεμάσετε αυτές τις κουρτίνες σε διάφορα σχέδια και να επιλέξετε όμορφα χρώματα αυλαία για την ενίσχυση της κρεβατοκάμαρα ντεκόρ. Αυτά τα κεφαλάρια είναι αρκετά οικονομικές και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε, αν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό για κεφαλάρι.
Κατασκευάστηκε ένα Picket Fence? Κεφαλάρια φραχτη έχουν πάντα τα αγαπημένα των ανθρώπων που αγαπούν το ντεκόρ ύφους χώρας. Τέτοιες κεφαλάρια φαίνονται καλά στο υπνοδωμάτιο ενός μικρού κοριτσιού. Μπορείτε να κατασκευάσει το κεφαλάρι φραχτη μόνοι σας ή να πάρετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Για να αυξηθεί η ομορφιά του κεφαλάρι φραχτη, μπορείτε να τυλίξετε μερικά τεχνητά αμπέλια και λουλούδια μεταξύ των ξύλινων πασσάλων. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες χώρα στυλ διακόσμησης.
Αυτές ήταν μερικές προτάσεις και ιδέες για κεφαλάρια για κρεβάτια. Κεφαλάρια, όπως κεφαλάρια κουρτίνα και κεφαλάρια αφίσα, οι DIY κεφαλάρια, ενώ κεφαλάρια φραχτη, ταπετσαρίες και κεφαλάρια, μπορεί να απαιτεί βοήθεια ενός επαγγελματία. Έτσι, υπάρχουν αμέτρητες ιδέες κεφαλάρι και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που έχει ασκήσει έφεση σας περισσότερο και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.